Ga naar inhoud

lonewalker

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  dichtbij zee & duin
 • Interesses
  prepping, pc, gaming,survival
 • Beroep
  bloemen/planten
 • Nieuwsbrief
  Ja

lonewalker's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

37

Community reputatie

 1. 20 dozen 6x liter barle duc besteld.. ah bezorging altijd fijn
 2. het ziet er zeker niet goed uit vriend! ik maak me ook zorgen rusland ligt te wachten op het start sein en de shiit begint
 3. Wil nu zeker een get home bag maken. heb een rugzak militair van 25 liter. wat zou ik daar allemaal in moeten doen voor in de auto. ik draag zoiezo altijd mijn mes bij me ( zwitsers zak mes) maar wat zal ik erin doen?
 4. Bedankt voor het filmpje! die ga ik ze zeker laten zien!
 5. lonewalker

  Water bewaren?

  Ben ook van plan om op zolder op te slaan. donkere plek geen licht. anders zou ik het niet goed weten. pakken of flessen?
 6. Wow! top andwoorden hier! precies wat ik wilde weten. ik ben nog 26 en woon bij me ouders en zus. die geloven niet zo in preppen. maar ik vind dat een gewaarschuwd mens voor 2 telt natuurlijk, ik dacht zelf ook eigelijk de ramen op te meten en een kompleet bouwpaket neer te leggen voor nood baricade! het gaat er gewoon om een paar weken te kunnen doorleven zodat je niet opeens staat van wow der is niks meer... en nu
 7. Beste preppers. ik heb een vraag en dat is.. Mocht er een oorlog komen met rusland. zal er dan ook minder voedsel in de super liggen ofzo? word er minder geexporteerd of minder geimporteerd? benzine zal duur worden neem ik aan? welke dingen kan ik voornamelijk verwachten mocht er oorlog komen? en welke dingen is het best om in huis te hebben voor zo iets? ik ben namelijk nog bezig met het plannen. maar de beelde op tv internet en kranten maken me ongerust. sorry als deze vraag misschien in het verkeerde forum is. alvast bedankt
 8. Helaas hebben we geen aed, de bedrijfs beveiliging van dit bedrijven terrein wel, als ik tot die tijd iemand kan reanimeren tot er iemand komt met een aed of ambulance is altijd goed. Iedere seconde telt toch?
 9. Reanimatie lijkt me ook erg handig, er vallen hier regelmatig oudere neer met hart problemen.
 10. Hahah, nou het gaat mij erom dan als het nodig is dat ik weet wat ik moet doen om iemand te kunnen helpen en of redden. Want als ik het zo hier en daar ziet pakt iedereen liever zijn telefoon om het te filmen dan om iemand te helpen.
 11. Een kleine tas is inderdaad het handigst denk, en BHV ga ik vanmiddag even vragen of ik dat ook mag doen! Iedereen bedankt voor het meedenken!
 12. Hebben we ook wel, maar ben vaak onderweg op het terrein zelf, en iedereen rijd hier op lelectro karretjes. En vaak voor er een ambulance of bedrijfs beveiling er is duurt dat ook al gauw 7-10 min. Wil gewoon graag iets bij me hebben omdat ik ook de meeste mensen persoonlijk ken. + zou hem graag bij me willen hebben op de vrachtwagen onderweg.
 13. Beste mede preppers, Ik zou graag jullie advies willen vragen wat voor aid kit ik het beste bij mij kan hebben op mijn werk. Ik werk op een groot bedrijven terrein en er gebeuren hier regelmatig ongelukken. Voornamelijk snij wonden. Brand wonden, het is hier ook altijd erg koud in de winter en er staat veel tocht, aangezien ik 500 meter van me huis woon waar ik mijn Bob heb. Heb ik op me werk alleen een wat kleinere tas, 30 liter survival tas bij me. En die mist alleen nog een aid kit. Welke zouden jullie mij aanbevelen? Mvg lonewalker
 14. de emblemen en de leger jas heb ik even een mailtje over gestuurd zo te zien willen meer mensen de jas bedankt voor het zien!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...