Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

UNSHEEP NL/BE

Lid
 • Aantal items

  106
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

100 Uitstekend

Over UNSHEEP NL/BE

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Middel earth
 • Interesses
  connect the dots and predict!
 • Beroep
  Critical thinker and most of all a dad!
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  https://www.facebook.com/groups/UnsheepNLBE/
 1. Uhhh nee dat zijn zeker geen grootheden zelfs niet in de negatieve vorm van het woord... En begrijp me niet verkeerd want IS moet kapot, ik heb daar geen goed woord voor over maar het liefst moeten zeniet stoppen bij hun met bommen gooien maar doorgaan naar de CIA en Mossad. Maar goed ik denk dat je plaat blijft hangen op Hitler, hij was groot in propaganda en wist hoe het volk te bespelen dat ze vrijwillig vrijheid inruilden voor "veiligheid" en dit zien we nu weer terug in ons land.
 2. Ik zal niet zeggen dat je ongeljk hebt maar de Nederlandse regering en de rest van het Westen met Amerika voorop doen hard hun best het volk te manipuleren met angst en haat en dat was mijn boodschap. Zo hebben ze weer mooi een reden om ons een stuk veiligheid te bieden in ruil voor wat vrijheid...
 3. Ja want iemand kan groot zijn in meerdere opzichten en dat hoeft niet bij definitie positief te zijn.. maar van daar ook de aanhalingstekens naast het woord grootheden. In dit geval gaat het om het bespelen van de massa en het afpakken van vrijheid zonder dat het volk er erg in had... pas toen het al veel telaat was.
 4. Het is brainfood Johnny BravoNL dus breek daar dat blonde koppie maar over
 5. Het scheeld dat al aardig wat leden daar ook hier actief zijn Maar mocht wat hebben doe me ff een PM dan post ik het wel ff, wil hier nog wel eens wat missen. En natuurlijk met de vermeldingen!
 6. Je staat hier niet alleen in, https://www.facebook.com/groups/UnsheepNLBE/ Als je wat te delen of te melden hebt ben je hier van harte welkom.
 7. Even wat brainfood over wat "grootheden" uit het verleden als boodschap voor ons achterlieten die van toepassing zijn op de huidige ontwikkelingen in Nederland qua veiligheidsgevoel en maatregelen.. [ATTACH=CONFIG]13287[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13288[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13289[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]13290[/ATTACH]
 8. Zo af en toe knoei ik met moviemaker en dit heb ik vorig jaar gemaakt. Met Ebola on the rise kon ik het er weer eens bij pakken, het gaat over Police State, Martial Law, FEMA. als eyeopener. Even voor de duidelijkheid, ik maak soms filmpjes voor mezelf om zaken, info te kunnen plaatsen en verwerken, een vorm van processing. Ik wil mijn oude filmpjes weer opnieuw gaan maken aangevuld met de kennis die ik heb opgedaan het afgelopen jaar, dus feedback prima en suggesties top! [video=youtube_share;57ySR6hGFPs]
 9. Mee eens, verkapte reclame moet je goed neerzetten! Als hierdoor meer mensen gaan preppen is dat een zorg minder voor ons!
 10. http://www.carellurvink.nl/webshop/s/003-veiligheidsartikelen Goed verkooppunt vanspullen!
 11. Ziet er wel goed uit, is meer gericht op steek werk, dus hier in NL waarschijnlijk wat gangbaarder denk ik. Een pre is tch wel de XXL maten die ze hebben, top!
 12. Wat extra foto's Het pluimpje stof is door het kogeltje van de crossman 1077 4,5mm op de rand. [ATTACH=CONFIG]12902[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12903[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12904[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12905[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12906[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12907[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]12908[/ATTACH]
 13. Goed ik heb de twee vesten binnen, vrijdag besteld en vandaag dus binnen gekregen, 2 werkdagen en een weekend vanuit Duitsland via DHL. Pakket was goed te volgen via internet, totale kosten voor de twee vesten incl. verzendkosten was €87,- en kreeg er een gratis paracord erbij. Bouwjaar 1994 Ik had vesten verwacht met gebruikerssporen en een vale kleur maar ze zagen eruit als nieuw, dit boven verwachting. Goed ik zou de vesten gaan testen en dat heb ik gedaan op een stuk van de schouder, om de body te gebruiken vond ik zonde gezien de staat waarin de vesten voor het oog waren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...