Ga naar inhoud

Ronin Kogaratsu

Lid niveau 2
 • Items

  3089
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  26

Alles dat geplaatst werd door Ronin Kogaratsu

 1. Ik werd gevraagd door de nederlandse pencaksilat bond om mee te doen aan een mes verdediging competitie. Ik ben echt een noob met filmen dus let niet op de kwaliteit, en mn engels is ook niet goed haha En ik had mij vergist in de datum, heb het de dag dat ik het hoorde opgenomen zonder enige voorbereiding. Wel toon ik mijn ontworpen mes, en de functie ervan. Veel kijk plezier, en graag een like op youtube dan maak ik meer kans om te winnen gok ik haha Leuk contact gehad inmiddels met de commandos uit indonesie, de kopassus via Zoom.
 2. Wat echt ook goed en langdurig wil branden al je niets bij je hebt is zon dop van een petfles, zon rode schroefdop, die liggen praktisch overal in Nederland. Duurt even voor hij brandt maar brandt lang is mijn ervaring. Verder geeft @Gamble alle tips die voldoende moeten zijn om een vuurtje te stoken
 3. Sterkte voor de nabestaanden, en hopelijk zit je op een betere plek nu Ser.
 4. Kennelijk voel je zelf ook de behoefte deel te nemen Er zijn toch leukere/ belangrijkere dingen te doen?
 5. Ooit in een ver verleden een PTLS cursus gedaan bij ocmgd , en kan mij nog iets herinneren met een stift de tijd van de tq op het voorhoofd te schrijven, pff lang geleden allemaal.. Weer eens oppakken
 6. Je kan van een groter exemplaar de punt ook stomp vijlen zonder moeite. Kijk ik ken het kind niet, ieder kind is anders en sommige volwassenen vertrouw ik niet eens met een mes toe haha
 7. Bij een goede hypnotherapeut, liefst bij richard banddler zelf ben je er met 1 sessie helemaal totaal van af. Dat boek van allen carr is een uitgeschreven hypno sessie, dus als je dat boek leest met open aandacht wordt je ook via soort geleide meditatie uit het net begeleid.
 8. Als je nog wat kippen kan offeren, blauw loop poeder, dan weet je waar ie binnenkomt (misschien werkt een camera ook) Dan daar klemmen of lijmvellen plaatsen. (zwaar verboden) Je kan ook het hok beter afdichten. Weren en verjagen is het enige wat wettelijk mag, of vangen in een kooi en weer uitzetten
 9. Mooi initiatief maat, idd een pracht locatie
 10. @frans81 Mooi mes hoor! Zelf heb ik ook een ontario freedom fighter, ik vind het goede messen.
 11. [ATTACH=CONFIG]21986[/ATTACH] Met deze post wil ik graag de budget prepper een hart onder de riem steken. Cheap golok, veder licht, vlijmscherp gebruik ik al meer dan 10 jaar voor vanalles. Goede balans, choppen, en steken, snijden alles kan dit ding. Ligt prettig in de hand enz enz Was m zelfs een jaar kwijt, hing hij in een boom na hem erin geworpen te hebben en vergeten eruit te halen., roest eraf geschuurd, door een action slijper gehaald en weer good to go. Al die dure messen zijn leuk, maar echt het hoeft niet altijd.
 12. Haha, misschien in de trant van. snelheid is niet zo belangrijk. Op tijd wel
 13. Bos vond ik 30 jaar lang heerlijk, was er het grootste gedeelte van het jaar te vinden. Nu ervaar ik het als Russisch roulette met die rot teken! Van de winter ga ik weer meer de bossen in, dan is er minder kans op een beet. Kijk er naar uit naar een flink pak sneeuw, en dan een paar dagen weer eens de bossen in. Gave blog topic starter
 14. https://www.youtube.com/watch?v=EbsZV_GoGBE Soo als zelfs bear grylls het niet kan.. Maarre kansloos dus, als je vastzit en er niemand komt.
 15. IDD! Ik zou alles doen om niet een weekend in zon hok te moeten zitten! En al zeker niet samen met een paar idioten.
 16. Ik heb in mijn leven een aantal keer vast gezeten in een lift, een afrikaanse vriend van mij destijds dacht dat ik een sangoma was. De meest benauwende keer dat ik vastzat was tijdens een bezoek aan mijn oma samen met mijn ouders vroeger tijdens kerst, mijn ouders en zus namen de trap, en ik eigenwijs als ik toen al was ging met de lift. En ja hoor, halverwege de 3e en 4e verdieping komt dat ding tot stilstand. Toen was er nog geen mobiele telefoon, en het kantoor was natuurlijk gesloten, dus ik als een wilde trappen tegen dat ding en niets werkte natuurlijk, ik kon mijn vader vaag horen roepen een aantal meter boven mij. Na een tijd ging de lift ineens weer naar boven, mijn vader had een metalen strip heen en weer bewogen rond de deur sensor wat de lift getriggerd had weer een verdieping op te zoeken en de deuren te openen. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik nu bij voorkeur de trap neem. En beroepsmatig gebruik ik vaak een lift en gelukkig heb ik nu geen problemen meer dat ik steeds vast kom te zitten in zon ding. Maar ik ben wel erg benieuwd of er tips zijn er zelf uit te komen tijdens shtf. Dus ik volg het topic:)
 17. Idd ieder bostripje is een Russisch roulette geworden, erg jammer.
 18. Interessant. Ik vraag mij werkelijk af of het zou kunnen werken tegen de rotziekte lyme.
 19. Deze jongen verteld een inspirerend verhaal over hoe hij zich door een mega shtf sloeg. Hoe gaan jullie mentaal sterk blijven/ worden tijdens een persoonlijke of globale shtf? Inspireer elkaar! Alle tips zijn welkom.
 20. Ik ben niet echt een bond liefhebber maar deze film was goed!!
 21. Ja maar natuurlijk, zoals eerder genoemde tips, koop, en wil je minder braaf zijn, pak een brommertje en rij terug naar huis.
 22. Ik ben ooit gestrand 2e kerstdag in Duitsland, tijdens skieen autosleutel verloren, alle hotels waren volgeboekt natuurlijk. Wat dan?? Tja toen nog geen internet zoals nu, geen smartphone, beetje beltegoed nog en ijskoud was het, plus ik had een meisje bij mij. Wat heb ik gedaan? Tja er was toevallig een frietzaak met nederlanders aanwezig, en die kenden weer iemand die weer iemand kende die wel een kamer misschien vrij had. Zo dus ergens terecht gekomen met onbekenden meeliften en een hele gezellge avond gehad ter plaatse. Wat ik bedoel te zeggen is, het is ook soms juist wel leuk achteraf dat dingen anders lopen. Je overal in te dekken geeft ook een kramp in je leven. Het onverwachte omarmen kan ook hele leuke momenten opleveren. Wel had ik (toen al) altijd een handige edc bij.
 23. Tijdens shtf komt er weer behoefte aan echte leiding, iemand die weet waar hij t over heeft. Anders krijg je net als in de Vietnam oorlog fragging denk ik .[ATTACH=CONFIG]21132[/ATTACH]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...