Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ronin Kogaratsu

Lid
 • Aantal items

  3087
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  23

Ronin Kogaratsu won de laatste dag op 26 augustus 2020

Ronin Kogaratsu had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4240 Uitstekend

Over Ronin Kogaratsu

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

2384 profielweergaven
 1. Veel wetenschap blijkt idd achterhaald na een paar decennia. Ik wil ook meer vertrouwen op mijn intuïtie, de keren dat ik daar vol op vertrouwde is het altijd zo gebleken. groet
 2. Ik ga binnenkort voor het eerst bloed geven, het schijnt dat 20% van de donoren al antistoffen heeft tegen het covid virus. Mij lijkt het een onderzoek waard om gedoseerd natuurlijke antistoffen op te bouwen onder de bevolking. ipv een vaccin. Maar ja ik ben geen wetenschapper. Als het vaccin helpt, dan is het een goede zaak, al geloof ik meer in de natuurlijke weerstand van het lichaam.
 3. Ik werd gevraagd door de nederlandse pencaksilat bond om mee te doen aan een mes verdediging competitie. Ik ben echt een noob met filmen dus let niet op de kwaliteit, en mn engels is ook niet goed haha En ik had mij vergist in de datum, heb het de dag dat ik het hoorde opgenomen zonder enige voorbereiding. Wel toon ik mijn ontworpen mes, en de functie ervan. Veel kijk plezier, en graag een like op youtube dan maak ik meer kans om te winnen gok ik haha Leuk contact gehad inmiddels met de commandos uit indonesie, de kopassus via Zoom.
 4. Wat echt ook goed en langdurig wil branden al je niets bij je hebt is zon dop van een petfles, zon rode schroefdop, die liggen praktisch overal in Nederland. Duurt even voor hij brandt maar brandt lang is mijn ervaring. Verder geeft @Gamble alle tips die voldoende moeten zijn om een vuurtje te stoken
 5. Sterkte voor de nabestaanden, en hopelijk zit je op een betere plek nu Ser.
 6. Kennelijk voel je zelf ook de behoefte deel te nemen Er zijn toch leukere/ belangrijkere dingen te doen?
 7. Is er inmiddels bij iemand glashard duidelijk dat er immuniteit opgebouwd kan worden tegen dit virus? Ik krijg daar nog steeds geen hoogte van, ondanks Rutte zoiets riep.
 8. Sterkte Piroska! En zoiets is altijd balen, en nu nog iets meer. Maar nu nog in begin fase zou ik zeker die schouder laten fixen! Succes!
 9. Dit topic gaat over het koste wat kost besmetting te voorkomen, of uit de weg te gaan. Wat ik mij serieus afvraag nu of het misschien een idee zou zijn het juist nu op te zoeken in de begin fase nu er nog behandeling mogelijk is om zodoende immuun te zijn voor latere ellende? Of is er telkens sprake van her besmetting met evt zelfs desastreuzer effect? Om het virus koste wat kost te ontlopen zou het misschien een idee zijn dit jaar eerder met vakantie te gaan in een blokhut in de bossen haha, voor de mensen die in stedelijk gebied wonen dan.
 10. Ooit in een ver verleden een PTLS cursus gedaan bij ocmgd , en kan mij nog iets herinneren met een stift de tijd van de tq op het voorhoofd te schrijven, pff lang geleden allemaal.. Weer eens oppakken
 11. Mijn persoonlijke vit inname is nu een goede multi, extra vit c en vitamine D. Graag wil ik voor als het nog nijpender gaat worden in NL, of ik het corona ooit opvang Liposomale Vitamine C hebben, weet iemand dit goedkoop en zuiver te maken? Er staan van allerlei filmpjes van op youtube maar geen idee welke echt goed is. Schijnt minstens zo effectief als de intra veneuze variant van toediening hoge dosissen. Verder probeer ik regelmatig buiten rustig 10 km te wandelen en probeer om de dag 75 x rustig op te drukken. Naast mijn andere training. Het ka
 12. Je kan van een groter exemplaar de punt ook stomp vijlen zonder moeite. Kijk ik ken het kind niet, ieder kind is anders en sommige volwassenen vertrouw ik niet eens met een mes toe haha
 13. Is het iemand bekend hoe het met de heer en familie uit Loons op Zand gaat?
 14. Of niet zwikken en deur dicht houden, dan vluchten maar naar Saudi Arabië dat zijn hun geloofsbroeders, en daar is ook geld te halen volgens mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...