Ga naar inhoud

PDØMV

Lid
 • Aantal items

  155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  JO22**
 • Interesses
  Ham Radio, Home Made Antenna's, and more
 • Beroep
  Afgekeurd
 • Nieuwsbrief
  Ja

PDØMV's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

59

Community reputatie

 1. Dat wordt een knallend uiteinde 2015-2016 We zien wel wat het wordt.
 2. Interessante ontwikkelingen.. Ik lees aandachtig mee.
 3. Hart bedoel ik ? alhoewel die drukgolf kan idd hard aankomen.
 4. Prof apparatuur uiteraard op amateur frequenties, dat menige amateur spul ook voor militaire doeleinden gebruikt kan worden,ja elke set is te modificeren. Maar joh in een echte nood situatie is het mij als burger een plicht om te helpen, dat ik autistisch ben is een pre ga net zo lang door tot iets lukt uiteraard binnen de wet wat toegestaan is. ( ik ben een open en eerlijk persoon) tevens hoef im niet ieder z'n rots in de branding te zijn.
 5. Haha iedereen kan het voor appel en een ei aanschaffen zonder tonen zendregistratie cq machtiging dus deze plank sla je deels raak maar niet doormidden. En ach als je op het ene wel zet en andere niet is het voor hen zo moeilijk niet om erachter te komen, de meeste prof apparatuur wel of niet militair is voor hen die z'n connecties heeft gemakkelijk verkrijgbaar. Ik verkrijg het liever via de juiste weg. Daarbij die gene die echt kwaad willen hou je toch niet tegen, op welk vlak dan ook. Waarschuwing neem ik van harte ;-) maar de mens lijdt het meest aan het lijden wat die vreest.
 6. Idd , maar het is dan wel een uitdaging om zodanig te leven na een ramp dat je ondanks dat wel ontsmet vaker dan normaal. Maar goed je kunt je niet overal tegen wapenen.
 7. Ach privacy is gepasseerd station overal en op internet. En ach als je het op het ene fora wel doet en andere niet, ben je behoorlijk hypocriet en ook on the air ben je uit te peilen je BSN nummer is bekend bij elke rijksoverheid instantie. Dus als dat jouw privacy verbeelding is, wens ik je veel succes en vele met jouw. Je BSN is tevens het enige wat ze nodig hebben en die vele met jouw. Dus het is een utopie om nog heilig te geloven in privacy. Maar goed ik respecteer jouw mening en van die vele met jouw.
 8. Ja en dat wil bij EU , tja............abcdefgh vul zelf maar aan....
 9. Yep welkom in nieuwe wereld orde De film Spectre bond film een aanrader. Geheel in teken van NWO
 10. Plaatje kwam ik op internet tegen, vond het toch belangrijk om hier te delen. Geeft goed aan dat we terug bij af zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...