Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

lumenmonster

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over lumenmonster

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Bedankt voor de reacties. Goed om te weten dat er genoeg kennis is omtrent batterijen. Eneloops/Fujitsu's zijn idd de beste batterijen met een lage ontlading. Alhoewel ik een aantal Alkaline batterijen heb liggen (voornamelijk om te testen en voor bijvoorbeeld een klok) voor de rest vertrouw ik die dingen niet voor de lange termijn. Ik heb wel eens een emergency kit gehad in het verleden met daarin een setje Alkaline batterijen van Kodak, en die waren gewoon gaan lekken in de verpakking.
 2. Wat zijn jullie favoriete batterijen die je graag op voorraad hebt? En waarom?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...