Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

overleven

Lid
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

overleven won de laatste dag op 26 november 2012

overleven had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

85 Uitstekend

2 Volgers

Over overleven

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Julianadorp
 • Interesses
  Survival, outdoor leven, snowboarden, Land Rover Defender. Reizen.
 • Beroep
  Survival instructeur, wildernisgids en safety consultant
 1. Ik zie dat de site ook ongevraagd een foto van mij gebruikt. Is ook niet echt netjes. Ik heb ze al een mailtje gestuurd voor opheldering. Gaat om de foto bij trainingen (mes en firesteel).
 2. Haha ik dacht ook al vond het wel een leuke woordspeling
 3. Zou inderdaad ook zeer zeker niet voor iedereen gelden wanneer je kwaad wilt dan zullen er altijd mensen zijn die dat blijven doen of gaan doen. Maar denk dat het voor de IQ-loze/tokkies/en alle andere klootzakkies die nergens rekening mee houden toch wel uit kan maken. Dat je de slimme crimineel er niet mee stopt, ja dat zou goed kunnen. Het is en blijft moeilijk of een DNA data base daar beter voor is of niet. En wat je zegt DNA materiaal planten op iemand is inderdaad weer het volgende wat er is. En wat de juiste informatie is over het hoe en wat over DNA, ik denk dat we hier allemaa
 4. The Burning Properties of Wood Els - Alder: blz 109, hartbladige els, zwarte els, witte els of grauwe els, Poor heat output and short lasting. A low quality firewood. Produces nice charcoal that burn steady and is useful for homemade gunpowder (Goed te gebruiken voor de Vuurboog). RatelPopulier – Aspen Truly awful. A terrible fuel that doesn't burn well and produces a black choking smoke even when seasoned. (Goed te gebruiken voor de Vuurboog). appelboom - Apple: Splendid/ It bums slowly and steadily when dry, with little flame, but good heat. The scent is pleasing. Great fuel
 5. Volgens mij als ik het nog goed heb, iets van 15 kilo in totaal en dat was dan ook met het snackpack/lunch erbij. Voor een weekend zit ik rond de 11 kilo.
 6. Je kan een onderbroek op vier verschillende manieren dragen. Die gaat wel een week of vier mee
 7. @Tom vissen is een eenvoudige manier om aan extra eten te komen, kost je weinig energie en een zalmforel gaat er altijd wel in.
 8. Als ik mijn materiaal van nu (paar maanden later) zou laten zien dan zitten er weer een paar mooie upgrades bij. Zal ik later nog wel eens bij plaatsen.
 9. Hahaha precies zo kom ik ook aan mijn uitrusting, kan ik spullen bij elkaar hamsteren van de mensen die het niet hebben gehaald.
 10. Om een beetje een idee te geven wat ik mee neem op een trip. De uitrusting die je op de foto ziet is die voor een week en dat is inclusief eten maar minus het water. Ik heb met deze uitrusting een survival tocht door Noorwegen begeleid met een groep van 8 man voor een volle week. Omdat ik als gids/instructeur ook veiligheidsmateriaal mee neem zitten er extra items bij. Rugzak Arcteryx Bora 85 liter EHBO kit o.a. met CAT, Snogg, Celox, Emergency bandage en Ortlieb zak met diversen. Blauwe Sea to Summit Event zak 65 liter, Toilet artikelen, tissues, tandpasta, handdoek, mug
 11. Het kan mensen aan het denken zetten om dingen misschien niet te doen. DNA komt niet alleen van zaad maar goed ik hoef hier verder niet op op in te gaan ieder zijn mening.
 12. Zo mogen het van mij allemaal hebben. Als dat er voor kan zorgen dat mensen die een misdaad plegen sneller worden opgepakt en dat ze niet nog meer slachtoffers maken end at onderzoeken en politie minder lang en minder tijd aan dit soort lui hoeven te besteden. Het zal je gebeuren dat je dochter verkracht is en dat je door een DNA databank een mogelijkheid hebt dat de dader sneller gepakt kan worden dan zeg ik direct uitvoeren. En het zal altijd voorkomen dat iemand niet gevonden kan worden maar denk dat er wel een hoop misdadigers wel even goed zullen nadenken.
 13. Even een paar antwoorden. We gaan het navigeren in het nieuwe jaar ook aanbieden. Locatie is ook bereikbaar per openbaar vervoer. Omdat je overal kan navigeren wil ik ook wel de mogelijkheid bekijken om het op verschillende plekken te geven. Er komen ook andere workshops of cursussen aan special voor Preppers.nl
 14. Misschien even als kanttekening normaal bieden we een navigatiedag aan voor 100 euro per dag. Voor Preppers.nl heb ik voor de navigatiedag een special tarief gerekend na overleg op de meeting van twee weken terug. Zelfs voor de ervaren navigators, weet ik zeker dat ze er het een en ander bijleren wat ze hiervoor nog niet wisten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...