Ga naar inhoud

GoodieBag

Lid
 • Items

  113
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Stuck in the middle
 • Nieuwsbrief
  Ja

GoodieBag's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

29

Reputatie

 1. Ik ben behoorlijk verbaasd over het aantal mensen wat pas "boodschappen gaat doen" als er over een SHTF gesproken word.... Dat is toch precies waarvoor we hier zijn, tips uitwisselen zodat je je zaakjes voor elkaar hebt als er sprake is van een SHTF? Het zal voor bijna niemand mogelijk zijn om zich op elk mogelijk scenario volledig voor te bereiden, maar als je zorgt dat je je essentiƫle preps op orde hebt, dan kun je de supermarkt en benzinestation overslaan als de sheeple daar staan, en kun jij naar de bouwmarkt en tuincentrum om net die dingen te halen die het bij de eerste ronde niet gehaald hebben.
 2. Ik vind je posts altijd uiterst leerzaam. Duidelijk uitgelegd met de nodige onderbouwing. Hollanditis is irritant, Mensen zijn Irritant, Fora zijn eigenlijk irritant, maar ik zou het jammer vinden om de krenten in de pap zoals ik je posts ben gaan zien moet missen. Al is het dan voor de mensen die geen scheikunde hebben gehad blijf alsjeblieft doen waar je goed in bent!
 3. da's inderdaad prima service! Dat zie je niet zo vaak meer helaas.
 4. Ben ik met je eens, maar deze rugzak is uitsluitend bedoeld als GHB. Hij zal zijn hele "leven" doorbrengen in donkere kofferbakken van auto's en zal daar weinig te verduren hebben. Voor de kanovakanties ed heb ik inderdaad andere kwaliteit spullen, maar naar mijn bescheiden mening is het niet nodig om van alles de allerbeste kwaliteit te kopen. Zaken die ik dagelijks bij me heb, en dus ook dagelijks gebruik zijn geen budget items. Ik zal mezelf geen budget prepper noemen, maar ik heb nu eenmaal ook geen oneindige hoeveelheid cash.
 5. Ik heb vandaag deze tas binnen gekregen. Klein genoeg om niet in de weg te liggen in de auto, en groot genoeg voor alles wat ik mee wil nemen. Zodra alles binnen is en klaar zal ik een complete review geven. Ik ben van plan om niet alles los in de tas te gaan doen maar netjes in aparte tasjes te doen. Ik ga morgen even kijken wat ik hiervoor kan vinden, ik denk dan aan toilettassen of pennen-etuis. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie jullie spullen hebben opgeborgen?
 6. Als je te maken krijgt met het wat professionelere gajes, dan is helaas zo'n GPS systeem geen oplossing. Er word gebruik gemaakt van zgn "scramblers" Deze apparaatjes zorgen voor een dusdanige storing dat uitgaande signalen geen kans meer krijgen. Ze zijn trouwens gewoon te bestellen.l
 7. Boven het blokje met de naam van de poster staat de datum en het tijdstip van de post. Da's soms best handig inderdaad.
 8. Ik heb een letherman surge Dit is weliswaar een behoorlijk zware multitool, maar je kan blind en met alleen je duim een van de twee blades openklappen. Dus niet elke letherman is gepriegel
 9. Dank je, die had ik ook nog niet gevonden, helaas hebben ze hem niet in het zwart.
 10. Dank je, die kende ik nog niet. en nog in het zwart verkrijgbaar ook!
 11. Het artikel waar naar verwezen word is gisteren gepubliceerd. Wellicht is er ooit ergens in een post gemeld dat suiker voor meer doeleinden geschikt is dan voor in de koffie, mijn excuses dan daarvoor, maar ik ken helaas niet alle forumposts uit mijn hoofd. De werking van het suikerverhaal simpel uitgelegd: "The treatment works because bacteria need water to grow, so applying sugar to a wound draws the water away and starves the bacteria of water. This prevents the bacteria from multiplying and they die."
 12. Volgens dit artikel zijn er aanwijzingen dat je wonden met succes kunt behandelen met suiker... Interessante gedachte.
 13. Hey all. Ik ben al een tijdje bezig met het op orde brengen van mijn ultieme EDC/GHB. Ik ben me bewust van het aantal onderwerpen over wat ik daar allemaal in zou moeten stoppen maar daar gaat dit dus niet over. Ik heb mijn oog laten vallen op de Condor Compact Asault pack. Dit is een amerikaans merk wat niet direct aan consumenten verkoopt, maar via een dealernetwerk. In Nederland dacht ik een dealer gevonden te hebben, Noorloos, maar nadat ik daar een bestelling heb geplaatst, wilde ik daar nog iets aan veranderen, toevoegen eigenlijk, maar op de drie emails die ik daarover stuurde heb ik nooit antwoord gehad. Dus ben ik weer in de markt voor deze tas, en een aantal van de Pouches van Condor. Ik dacht om dan via Amazon te gaan bestellen, maar pas nadat ik een account had gemaakt, alle producten in mn mandje had, en wilde afrekenen, bleek dat ze geen outdoorproducten willen versturen buiten Amerika..... Ik wil deze tas erg graag, maar het lijkt er op dat het me niet erg gegund is.. heeft iemand nog een adres of idee?
 14. Precies! en bij gebrek aan een spons werkt een katoenen lap ook prima. In een nog niet zo heel ver verleden werden er heel wat katoenen lappen volgescheten en weer hergebruikt. Uitspoelen, uitkoken, drogen en klaar voor het volgende moment na de (eikeltjes)koffie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...