Ga naar inhoud

Survivalgear.nl

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Kaatsheuvel
 • Interesses
  Outdoor, Gear, Tools etc etc
 • Beroep
  Eigenaar @ Survivalgear.nl
 • Homepage
  http://www.survivalgear.nl

Survivalgear.nl's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

30

Community reputatie

 1. Nog een alternatief: een mitella! te gebruiken voor al het bovenstaande en.. als mitella! Waarschijnlijk nog wel over van al die "overdedatum" verbandtrommels die overal rondslingeren en anders vanaf 1,33.. zie google Tip! verf m in je favo kleur met textielverf!
 2. Nice one, In het begin denk je nog dat de Bahco t af gaat leggen tegen de "beugelzaag", niets is minder waar!
 3. Op de coating na is het mijn inziens hetzelfde blad, vertanding is zeker hetzelfde, officiele reserveblad? nee dus, komt ook nergens in de lijst met spare blades voor bij Bahco.
 4. Hier een hetzelfde topic op een ander forum:http://www.bushcraftuk.com/forum/showthread.php?t=1995
 5. Your day just got better, reserve bladen zijn gewoon beschikbaar.
 6. Was een lekker tripje, met veel leuke gear tests, mijn rugzak was volgens mij 23 kg incl water en voeding.. Wel grappig dat je na een week buffelen er achterkomt dat je nog best veel eten overhebt (voor jan... hebt meegesjouwd) en 5 kg bent afgevallen.. heb laatst nog 1 van mn overgebleven snackpacks opengemaakt..
 7. +1 Is inderdaad een erg fijne zaag! Tip: vervang het leren koordje door bijv fel oranje paracord, dan zie je'm eerder liggen als je m even uit t oog verloren bent.
 8. Klein weetje: Zaaddodend glijmiddel wordt reeds geruime tijd niet meer toegepast op condooms door de bekende merken. Het ingrediƫnt dat voor de "zaaddodende eigenschap" zorgde was Nonoxynol-9. In 2001 publiceerde de WHO (World Health Organisation) dat het zaaddodende effect niet bewezen kon worden. Een ander onderzoek bewees dat door het mogelijk aantasten van slijmvliezen door Nonoxynol-9, het ook een verhoogd risico gaf op infecties (o.a. SOA).
 9. wat denk je van deze: http://www.ebay.com/itm/Portable-Changing-Tent-Camping-Shower-Toilet-Pop-Up-Room-Privacy-Beach-Park-NEW-/150952364221?_trksid=p3284.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D21%26pmod%3D170853114521%26ps%3D54
 10. Test 3 2 grenen planken die met 4 spijkers aan elkaar zitten (spijkers in 4kantje van 15x15 ongeveer) Yes lijkt te werken.. even wrikken.. Oeps... Maar alsnog met de DCB de planken van elkaar gekregen.. Trekt uw conclusie zou ik zeggen.. Graag gedaan Mvg Kees
 11. Test 2 Krom geslagen spijker erdoor trekken. Spijker brak dus das ook victorie
 12. Nou ben weer binnen.. voor de handigheid: PCB= platte crowbar DCB=dikke crowbar Test 1 2 verschillende spijkers en een 4x40 schroef welke nog 1 cm uit het hout steken eruit trekken. Voor beide waren de spijkers geen probleem (al moest er bij de grotere spijker wel een blokje onder omdat je anders geen support meer hebt voor de PCB) Schroef met beide niet mogelijk, om dat te doen moet je Bigger & Better bijv naar de Stanley Wunderbar (einde formaat handtas)
 13. Ja ik trek net mn jas uit, al de hele dag buiten geweest... Doe m wel weer aan... tot zo..
 14. Was van de week in de Karwei, en ja als man en gearnut kun je die euro bakken kun je niet voorbij lopen toch?? This is what I found: 5 euro, dank u sinterklaasje! Ideaal voor je GHB, BOB, BUG, UCK en TT
×
×
 • Nieuwe aanmaken...