Ga naar inhoud

Survivalgear.nl

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Kaatsheuvel
 • Interesses
  Outdoor, Gear, Tools etc etc
 • Beroep
  Eigenaar @ Survivalgear.nl
 • Homepage
  http://www.survivalgear.nl

Survivalgear.nl's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

30

Community reputatie

 1. Nog een alternatief: een mitella! te gebruiken voor al het bovenstaande en.. als mitella! Waarschijnlijk nog wel over van al die "overdedatum" verbandtrommels die overal rondslingeren en anders vanaf 1,33.. zie google Tip! verf m in je favo kleur met textielverf!
 2. Nice one, In het begin denk je nog dat de Bahco t af gaat leggen tegen de "beugelzaag", niets is minder waar!
 3. Op de coating na is het mijn inziens hetzelfde blad, vertanding is zeker hetzelfde, officiele reserveblad? nee dus, komt ook nergens in de lijst met spare blades voor bij Bahco.
 4. Hier een hetzelfde topic op een ander forum:http://www.bushcraftuk.com/forum/showthread.php?t=1995
 5. Your day just got better, reserve bladen zijn gewoon beschikbaar.
 6. Was een lekker tripje, met veel leuke gear tests, mijn rugzak was volgens mij 23 kg incl water en voeding.. Wel grappig dat je na een week buffelen er achterkomt dat je nog best veel eten overhebt (voor jan... hebt meegesjouwd) en 5 kg bent afgevallen.. heb laatst nog 1 van mn overgebleven snackpacks opengemaakt..
 7. +1 Is inderdaad een erg fijne zaag! Tip: vervang het leren koordje door bijv fel oranje paracord, dan zie je'm eerder liggen als je m even uit t oog verloren bent.
 8. Klein weetje: Zaaddodend glijmiddel wordt reeds geruime tijd niet meer toegepast op condooms door de bekende merken. Het ingrediƫnt dat voor de "zaaddodende eigenschap" zorgde was Nonoxynol-9. In 2001 publiceerde de WHO (World Health Organisation) dat het zaaddodende effect niet bewezen kon worden. Een ander onderzoek bewees dat door het mogelijk aantasten van slijmvliezen door Nonoxynol-9, het ook een verhoogd risico gaf op infecties (o.a. SOA).
 9. wat denk je van deze: http://www.ebay.com/itm/Portable-Changing-Tent-Camping-Shower-Toilet-Pop-Up-Room-Privacy-Beach-Park-NEW-/150952364221?_trksid=p3284.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D21%26pmod%3D170853114521%26ps%3D54
 10. Kort door de bocht mag best als het gebaseerd is op ervaring! Van de klanten die ik een nachtkijker adviseer vraagt 60% in eerste instantie om zo'n Lidl ding van 250,-, en gaan dan met een hartinfarct naar huis of met een duurdere kijker. iedereen die toch een goedkopere kijker (bijv Lidl) koopt komt er daarna over klagen. Zelfs een 500,- Bushnell (wat toch echt wel een gerenomeerd merk is) geeft je niet wat je ervan verwacht (leuk voor die egel), iedere jager die bij mij zo'n kijker komt halen komt 'm na een paar dagen omruilen voor een duurdere/betere. Als ik zelf iets zou willen zou ik voor de http://www.yankeeonline.nl/products/detail.asp?pid=3702&bid=374&cid=31 gaan redelijk betaalbaar, en puik beeld! Door het feit dat deze digitaal is ook geen gezeur met "doorgebrande/kapotte kijker" omdat iemand anders overdag even de dop heeft opengedaan!
 11. 1 oog kijkers onder 500,- zijn Crap! of je moet willen zien hoe de lokale egel in je achtertuin het voerbakje van je kat leeg eet! Gen 3+ is prima te verkrijgen in NL, (niks van de vrachtwagen gewoon nieuw in de doos, legaal en met garantie) als je het maar aan de juiste persoon vraagt;) en geen probleem hebt om er wat geld voor neer te leggen.
 12. Test 3 2 grenen planken die met 4 spijkers aan elkaar zitten (spijkers in 4kantje van 15x15 ongeveer) Yes lijkt te werken.. even wrikken.. Oeps... Maar alsnog met de DCB de planken van elkaar gekregen.. Trekt uw conclusie zou ik zeggen.. Graag gedaan Mvg Kees
 13. Test 2 Krom geslagen spijker erdoor trekken. Spijker brak dus das ook victorie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...