Ga naar inhoud

Survivalgear.nl

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Survivalgear.nl

 1. Nog een alternatief: een mitella! te gebruiken voor al het bovenstaande en.. als mitella! Waarschijnlijk nog wel over van al die "overdedatum" verbandtrommels die overal rondslingeren en anders vanaf 1,33.. zie google Tip! verf m in je favo kleur met textielverf!
 2. Nice one, In het begin denk je nog dat de Bahco t af gaat leggen tegen de "beugelzaag", niets is minder waar!
 3. Op de coating na is het mijn inziens hetzelfde blad, vertanding is zeker hetzelfde, officiele reserveblad? nee dus, komt ook nergens in de lijst met spare blades voor bij Bahco.
 4. Hier een hetzelfde topic op een ander forum:http://www.bushcraftuk.com/forum/showthread.php?t=1995
 5. Your day just got better, reserve bladen zijn gewoon beschikbaar.
 6. Was een lekker tripje, met veel leuke gear tests, mijn rugzak was volgens mij 23 kg incl water en voeding.. Wel grappig dat je na een week buffelen er achterkomt dat je nog best veel eten overhebt (voor jan... hebt meegesjouwd) en 5 kg bent afgevallen.. heb laatst nog 1 van mn overgebleven snackpacks opengemaakt..
 7. +1 Is inderdaad een erg fijne zaag! Tip: vervang het leren koordje door bijv fel oranje paracord, dan zie je'm eerder liggen als je m even uit t oog verloren bent.
 8. Klein weetje: Zaaddodend glijmiddel wordt reeds geruime tijd niet meer toegepast op condooms door de bekende merken. Het ingrediënt dat voor de "zaaddodende eigenschap" zorgde was Nonoxynol-9. In 2001 publiceerde de WHO (World Health Organisation) dat het zaaddodende effect niet bewezen kon worden. Een ander onderzoek bewees dat door het mogelijk aantasten van slijmvliezen door Nonoxynol-9, het ook een verhoogd risico gaf op infecties (o.a. SOA).
 9. wat denk je van deze: http://www.ebay.com/itm/Portable-Changing-Tent-Camping-Shower-Toilet-Pop-Up-Room-Privacy-Beach-Park-NEW-/150952364221?_trksid=p3284.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D21%26pmod%3D170853114521%26ps%3D54
 10. Kort door de bocht mag best als het gebaseerd is op ervaring! Van de klanten die ik een nachtkijker adviseer vraagt 60% in eerste instantie om zo'n Lidl ding van 250,-, en gaan dan met een hartinfarct naar huis of met een duurdere kijker. iedereen die toch een goedkopere kijker (bijv Lidl) koopt komt er daarna over klagen. Zelfs een 500,- Bushnell (wat toch echt wel een gerenomeerd merk is) geeft je niet wat je ervan verwacht (leuk voor die egel), iedere jager die bij mij zo'n kijker komt halen komt 'm na een paar dagen omruilen voor een duurdere/betere. Als ik zelf iets zou willen zou ik voor de http://www.yankeeonline.nl/products/detail.asp?pid=3702&bid=374&cid=31 gaan redelijk betaalbaar, en puik beeld! Door het feit dat deze digitaal is ook geen gezeur met "doorgebrande/kapotte kijker" omdat iemand anders overdag even de dop heeft opengedaan!
 11. 1 oog kijkers onder 500,- zijn Crap! of je moet willen zien hoe de lokale egel in je achtertuin het voerbakje van je kat leeg eet! Gen 3+ is prima te verkrijgen in NL, (niks van de vrachtwagen gewoon nieuw in de doos, legaal en met garantie) als je het maar aan de juiste persoon vraagt;) en geen probleem hebt om er wat geld voor neer te leggen.
 12. Test 3 2 grenen planken die met 4 spijkers aan elkaar zitten (spijkers in 4kantje van 15x15 ongeveer) Yes lijkt te werken.. even wrikken.. Oeps... Maar alsnog met de DCB de planken van elkaar gekregen.. Trekt uw conclusie zou ik zeggen.. Graag gedaan Mvg Kees
 13. Test 2 Krom geslagen spijker erdoor trekken. Spijker brak dus das ook victorie
 14. Nou ben weer binnen.. voor de handigheid: PCB= platte crowbar DCB=dikke crowbar Test 1 2 verschillende spijkers en een 4x40 schroef welke nog 1 cm uit het hout steken eruit trekken. Voor beide waren de spijkers geen probleem (al moest er bij de grotere spijker wel een blokje onder omdat je anders geen support meer hebt voor de PCB) Schroef met beide niet mogelijk, om dat te doen moet je Bigger & Better bijv naar de Stanley Wunderbar (einde formaat handtas)
 15. Ja ik trek net mn jas uit, al de hele dag buiten geweest... Doe m wel weer aan... tot zo..
 16. Was van de week in de Karwei, en ja als man en gearnut kun je die euro bakken kun je niet voorbij lopen toch?? This is what I found: 5 euro, dank u sinterklaasje! Ideaal voor je GHB, BOB, BUG, UCK en TT
 17. Dit is nou juist de enige (denk ik) toepassing waar ik vanaf ben gestapt, ik gebruik alleen nog maar niet rekkende lijnen (waardoor je tarp strakker blijft staan) in iets opvallendere kleuren. (zodat je je nek niet iedere keer breekt als je s'nachts door je bivak loopt)
 18. Oa. lemmetlengte max handpalm, magazijnen niet bij wapen, 13 meter afstand, oude wwm/cwm versies aanbrengen. De regelgeving is al best complex, dus zullen we fabels en sprookjes laten vertellen door mensen die daar goed in zijn, zoals mijn achterburen.. De Efteling.. ?
 19. Misschien is het handig als mensen die willen weten hoe het zit de vragen stellen en mensen die weten hoe het zit daar antwoorden op geven.. Dan kunnen de mensen die denken dat ze weten hoe het zit daar ook iets van leren zonder dat ze kletspraat verkopen of verouderde wetgeving of zelfs fabels posten waardoor t topic volledig volloopt met kletspraat.
 20. das nog niks, zou deze best willen hebben.. £280.00 70 gram!! http://www.terra-nova.co.uk/tarps-bivis-bothies/all-tarps/tarp-ultra-1-/
 21. Tarpen.. can't get enough of them.. Heb zelf een Bruine DD 3x3, een groene BCB 2,8x1,9 en een flecktarn 4x4, en dan uiteraard ook nog een poncho die je als tarp kunt gebruiken.. Oftewel voor ieder uitje een huisje! Afhankelijk van trip, lengte van een trip, zwaarte van mn rugzak en (weers)omstandigheden bepaal ik welke ik meeneem!
 22. Aan t overwerken en had geen zin in friet, gelukkig had ik wat bij de hand:D Beetje gemalen peper erbij en gaan!! Beats de vettent!
 23. Ben niet zo van de Shemag, maar laatst heb ik van een KCT'er een zwarte mitella gehad.. Lichter, kleiner, dunner maar voor dezelfde dingen te gebruiken, ben hier wel fan van, iets voor jou? Try before you die!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...