Ga naar inhoud

johanjha

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

johanjha's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

28

Community reputatie

 1. Hallo allemaal. Ik ga het hier niet benoemen , maar er zijn dump winkels door het hele land , Die div. beveiliging en legale wapens hebben om je zelf mee te verdedigen als het er ooit van zou komen, ik spreek dus over dingen die totaal legaal zijn volgens de Nederlandse wetgeving. Dus als u iets wil aan schaffen doe het legaal je moet eens weten dat er meer mogelijk is dan wat de meeste mensen denken.
 2. Mod break: Wij gaan het hier niet hebben over wapens ter verdediging lees aub de forumregels.
 3. Hallo goeden middag Ik heb wat youtube filmpjes gezien vooral de alluminium stoof lijkt mij wel wat , dit kan ik zelf maken is niet zo moeilijk.
 4. Het is een tunneltent . In het midden open leefruimte en links en rechts de slaap ruimtes De tent is 6 meter lang en 1.50 m breed. +-
 5. Wat ik graag wil maken is een kleine stoof/allesbrander 60cm X 60cm. voor in een 4 persoons tent. Wie o wie heeft hier ervaring mee of heeft hier info over en hoe zit het met de rook afvoer van in je tent naar buiten toe. ik kan hier weinig of niets vinden op het internet.Wie weet er een leuke site hier over. mvg. Johan V.
 6. Een volkstuin lijkt mij wel wat alleen de 1200 euro per jaar kan ik niet ophoesten. Ik zoek dus iemand die ook een volkstuin zou willen en we de kosten met zijn tween kunnen delen.Graag in Voorburg, ligt naast Denhaag. Je kan mij altijd mailen voorburgnoord@outlook.com. Mvg. Johan V
 7. Als andwoord op slachten . Er staan op you tube allemaal filmpjes over het slachten van kippen, konijnen en geit of schaap. Daar kan je veel van leren. Als je goed slacht heeft het dier geen pijn daar gaat het om denk ik niet het dier laten lijden. er staan ook filmpjes op over hoe je een natuurlijk waterfilter kan maken van een lege fris drank fles tot een groot formaat emmer. Ik iemand met het bekende probleem en dat is geld. Langzaam maar zeker schaf ik steeds beetje bij beetje meer dingen aan zoals groot en klein vlees mes , Tent , Handgereedschap.jerrycan, Warmekleding , kleine voorraad aan eten in potten en natuurlijk ervaring met wild camperen. Zijn er hier nog meer mensen die preppen zonder al teveel geld , Wat is het allerbelangrijkste hierbij.
 8. Hallo allemaal. Ik ben een groot voorstander van een standaard basis inkomen. Mits een ieder voldoet aan een aantal eisen . 1. 10 jaar of langer gestudeerd hebbende in Nederland. 2. 10 jaar of langer gewerkt te hebben en dus premie heeft betaald. Deze twee punten zijn bedoeld om parasiteren tegen te gaan , Zodat er geen misbruik gemaakt kan gaan worden door de rest van de wereld zoals nu wel gebeurt.
 9. Het is niet zozeer wat ik zou doen .Het is meer een vraag stelling.Van hoe een ander er mee om zou gaan . Als de nood het hoogst is. Preppers zijn natuurlijk mensen die op dingen zijn voor bereid en mensen weten dat. En zullen niet schromen om je dingen die je hebt af te nemen. Dus nogmaals het is een vraag stelling.
 10. Hallo allemaal. Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die niets meer hebben op de bank dus ook geen spaar geld meer. Mocht het ooit uit de hand lopen heb je in mijn optiek altijd de eerste twee dagen de tijd je huid te redden. Als het gaat om mijn eigen hagje zou ik totaal niet meer moeilijk doen en alle moraal even opzij zetten. Bv Een vervoersmiddel zou ik in geval van hoogste nood in beslag nemen van een willekeurige voorbijganger , jammer dan voor hem of haar. ik zou naar een groot handel gaan of supermarkt en totaal alles wat ik mee kan nemen kwa voedsel en flessen water mee nemen en dan maken dat ik weg kwam naar een natuur gebied al dan niet in een groep. Hoe zou jij omgaan met moraliteit als je geen kant op kan, En je weet dat het gaat om te overleven. Mod : Aanzetten tot criminaliteit is tot nader order vervolgbaar. Dergelijke uitspraken brengen onze reputatie schade toe.
 11. goeie dag. Ik wil me graag even voor stellen mijn naam is Johan ik ben 48 jaar en woon in Voorburg. Ik ben timmerman van beroep maar heb mij laten omscholen voor een baan in de zorg op dit moment werk zoekende. Ik ben een zeer kritische burger en zie dat het steeds slechter word in de wereld . En ben mij gaan verdiepen in het preppen . Simpele dingen heb ik al zoals hand gereedschap bijl mes touw conserven voor twee weken etc. etc. . Waar ik zeker meer van weten is of er meer mensen zich bezig houden met , Als het mis gaat. En je moet een veilig heen komen zoeken is dat beter in een kleine groep om het overleven te vergroten.Of toch beter alleen. Waar zou je dan heen gaan . Ik zelf zou eerst naar de Veluwe gaan en daarna in de bossen op de grens van Nederland en Duitsland . In ieder geval weg van de grote mensen massa's die mekaar de schedel inslaan voor een korst brood. Mij lijkt het beter dit met een kleine groep mensen dan te doen. Zijn er meer mensen die er zo over denken wat is jou idee hier over. Ik zou het dus leuk vinden hier over te praten , Misschien dat iemand mij nog tips kan geven. Mvg. Johan V
×
×
 • Nieuwe aanmaken...