Ga naar inhoud

AndyJ_NL

Lid
 • Aantal items

  432
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Drenthe
 • Interesses
  Onafhankelijkheid
 • Beroep
  Militair
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

AndyJ_NL's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

561

Community reputatie

 1. https://www.facebook.com/andyjonkers Voor wie vrienden wil blijven. opsec. ?Dan had ik geen FB.
 2. Bedankt beheerders voor dit enorm mooie initiatief genaamd preppers.nl/forum Veel geleerd, veel nieuwe mensen ontmoet, en veel frustraties moeten onderdrukken vanwege andere denkbeelden. Het gaat jullie goed en tot ooit! ((WTSHTF) (of bij een lekker biertje))
 3. Wat wil je hiermee zeggen, dat iemand een staafdiagram kan maken met uit de duim gezogen gegevens? - Civilians killed? Staat dat gelijk aan onschuldige mensen, of worden daar ook ISIS aanhangers onder gerekend?
 4. Beetje Sneu, maar toevallig ken ik die snackbar in Hoogeveen.
 5. Mijn opdracht aan @MyronPrps is om zonder meegebracht water deze voeding te nuttigen. Dus of je slaat een waterput, of je hebt een zeer droge strot Edit: Je mag niet naar dat stroompje toe buiten je terrein
 6. Gadverdamme wat prachtig dit topic. Ik ga gelijk actiever zijn op het forum om hier aan te deelnemen. Zo trots @MyronPrps ik nu ben, ben ik nog nooit geweest.
 7. Ah die stadshond is nu nog stoer tegen een kippenveren kussen. Leer hem maar om niet te janken en naar het baasje te komen mocht die iets vreemds tegen komen..
 8. Waarschijnlijk zijn ze nu verslaafd aan frikandellen en hebben de jonkies ook die verslaving in hun DNA. Zou maar oppassen met je ODOL
 9. @Schatkist Het zal waarschijnlijk iets hoger zijn dan 40 meter. Om antwoord te geven op je vraag, dit zijn geen "oefeningen" maar waarschijnlijk routine vluchten of "vliegles uren" Oefeningen vinden in het algemeen plaats op rond en boven dunbevolkte gebieden zoals https://www.google.nl/maps/place/Unnamed+Rd,+29664+Osterheide,+Duitsland/@52.8315775,9.8332013,648m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x47b04894b0b474b7:0xec6ac61ea36a7eb6
 10. Lekker heh dat tuinieren! Nu je hekwerk nog even fatsoeneren
 11. Shelter Camping is niet aan te raden, ik wil graag niet nog meer huilende pubers op mijn conto hebben.
 12. Ik proef enige sarcasme. Maar goed, dat zal wel niet na onze ontmoeting.
 13. Kerel, ik weet niet hoe oud je bent, en dat heeft er ook niks mee te maken, maar je kan dood gaan aan alles, dus als je wil rijden in op een (snor) (brom) (motor) fiets of rijden in een auto of vrachtwagen of vliegen in een JSF of een domme Cesna, het maakt niet uit! Laat je alsjeblieft niet weerhouden van je ambities door bang te zijn om te sterven. Je zou dan niets meer kunnen in je leven.
 14. Ja, het zijn vast kutdingen @Heksenboot waar ik al 13 jaar mijn best doe om ze in de lucht te houden, die kutdingen (+andere types)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...