Ga naar inhoud

AndyJ_NL

Lid niveau 2
  • Items

    432
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AndyJ_NL

  1. Mijn opdracht aan @MyronPrps is om zonder meegebracht water deze voeding te nuttigen. Dus of je slaat een waterput, of je hebt een zeer droge strot Edit: Je mag niet naar dat stroompje toe buiten je terrein
  2. Gadverdamme wat prachtig dit topic. Ik ga gelijk actiever zijn op het forum om hier aan te deelnemen. Zo trots @MyronPrps ik nu ben, ben ik nog nooit geweest.
  3. Ah die stadshond is nu nog stoer tegen een kippenveren kussen. Leer hem maar om niet te janken en naar het baasje te komen mocht die iets vreemds tegen komen..
  4. Waarschijnlijk zijn ze nu verslaafd aan frikandellen en hebben de jonkies ook die verslaving in hun DNA. Zou maar oppassen met je ODOL
  5. Lekker heh dat tuinieren! Nu je hekwerk nog even fatsoeneren
  6. Shelter Camping is niet aan te raden, ik wil graag niet nog meer huilende pubers op mijn conto hebben.
  7. AndyJ_NL

    Berken sap

    Correct! Gaat alleen een stuk langzamer. De kans dat de boom overlijd aan een schuine afgesneden tak is echter een stuk kleiner.
  8. Nou als je 600 euro hebt kan je 1000 kilo bevroren kipfilet hier heen laten komen, zie mijn post hierboven.
  9. Gelukkig betaal je voor de Kip in groothandelsprijzen slechts 0.54 tot 0.70 euro per kilo kipfilet LOL zo'n beest is echt niks waar in de ogen van de handelaar. http://dutch.alibaba.com/product-tp/halal-frozen-chicken-breast-50004549379.html
  10. In de aanbieding dus 16.39 euro p/kg en normaal 17.17 p/kg kip? Ik vind het nogal duur, is dit niet beter te wecken ofzo? Aan de ander kant lekker makkelijk, voor 25.90 1.8KG lekkere kipfilet in huis Voor 113 kcal betaal je dus 2.88 euro Voor spaghetti van de AH betaal je voor 100 gram 0.36 euro met 350 kcal http://www.ah.nl/producten/product/wi62028/ah-spaghetti Dus ongeveer 0.11 euro voor 113 kcal spaghetti tegen 2.88 kipfilet in blik
  11. Alleen een bijl? Succes kerel, ik heb met @MyronPrps ook een paar boompjes gehakt, dat was best pittig en ik zou er persoonlijk nooit aan denken om een hele blokhut te maken, Succes veel plezier!
  12. Wat is er mis met 10.000 zandzakken voor 500 euro? Ja je gaat er kapot aan om ze te vullen, maar dan heb je ook een aardig gebouw staan toch?
  13. Je neemt je vriendin toch wel mee? Ik de mijne wel hoor Kan best gezellig worden
  14. Dat komt door dat dure Amerikaanse eikenhout uit het jaar 09/2013 waarvan de ramp van Fukushima uitermate veel gratis energie de wereld in heeft gestuurd, zo zie je maar dat kernenergie problemen je vuurtje aardig kunnen aanwakkeren
  15. 20.35 hier. Dus netjes binnen de 5 minuten. Alhoewel 5 minuten ook dodelijk kunnen zijn
  16. We hebben de muisjes gevoerd met sesamcrackers, de das een paar hamburgers en frikandellen gegeven. Ze werpen immers in februari dus elke Kcal is er 1. Jammer van de vogels die @MyronPrps probeert te lokken, die lusten ook wel een bosbesje of 2, daar gaat je bosje en je bramen. Die krengen gaan daarna gewoon verder met je noodvoedsel in de boom verwacht ik. Zwervers zijn het! Jammer van mijn rug, je denkt dat je nog wat kan met je 32ste (donderdag) maar helaas, we hebben maar 1 kuub gestapeld hout kunnen produceren vandaag. Voor de rest was ik meer aan het kauwen op aangebrande speklappen van onze nieuwe superdeluxe indoor underground haardoven geval met gratis tandenknarsend zand. Wat een fijne vent is het ook die droge Myron, (L) Topdagje!
  17. Stel je eens voor dat het je lukt!
  18. AndyJ_NL

    Grachtenwater

    Conclusie? geen zin om 16 minuten te kijken als jij het antwoord al hebt. Sorry
  19. Dankjwel! Maar daar ben ik nu ook achter, dat stond dus niet op die site. Vandaar mijn waarschuwing voor dit spul, daar kwamen mijn hondjes achter dat het baasje niet genoeg voor zichzelf had nagedacht.
  20. Dat werd aanbevolen op een site tegen vlooien en teken. Les 1 was ik even vergeten, Geloof niet alles op het internet.
  21. Mensen pas alsjeblieft op met dit spul!!!!!!!!!!! We zijn allemaal verliefd op "natuur producten" en denken vaak dat dit onschadelijk is voor alles en iedereen. (denk vooral aan je dieren, die kunnen 100% olie helemaal niet aan) Weet je wat ook rechtstreeks uit de natuur komt? Gamma straling, E. Coli, Ebola, Dierlijk gif, etc etc. En dat is ook niet zo best voor je. Hoe weet ik dit? Ik heb nu 2 weken dit spul 100% puur, 1 á 2 druppels gebruikt op mijn honden. En ze begonnen steeds meer te kotsen, 1tje begon gisteren mank te lopen? Ik dacht wat the hell. Dus nagaan wat er aan de hand zou zijn en toen kwam ik dus op deze olie. Even wat dingen gegoogled en ja hoor, deze olie zorgt als eerste voor deze symptomen, (ten tweede zorgen ze voor coma, shock, leverfalen, etc, dood.) Het is blijkbaar een natuurlijk neurotoxine!! Lekker hoor dat spul uit de natuur. Misschien dat onze huischemicus @vheeswijk ( @MyronPrps bedankt! ) Hier iets gefundeerde dingen over kan roepen? Pas op!
  22. Hoe meer je bezig bent, des te meer je beseft dat je steeds meer leert Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd dat 6 uur bomen zagen en aarde verplaatsen met een Drentse schop behoorlijk wat spierkracht en energie van je lichaam vergt. Zelfs aan het einde van de dag wat grasplaggen op je schep nemen kijk je wel een beetje tegenaan Stel je voor dachten we, een mooi zeiltje er over en gaan met die banaan. Mooi waterdicht. Helaas is dat niet het doel en al doende leert men. Stel je voor dat je daar ligt onder je mooie dak van handgezaagde balken en bezweette graspollen, en de regen gaat maar door, je ligt lekker droog maar je wordt wakker met modder op je gezicht. Kies je voor een zeiltje van action of ga je voor een natuurlijke oplossing? We hadden heel wat grapjes over een kettingzaag deze dag, en wat zou het fijn zijn als we dit ter onze beschikking hadden. Na 2 dagen denkt mijn lichaam nog steeds zo, maar in je hart weet je dat wat je bouwt pure energie van jou is geweest. Heerlijk toch? Lekker gek doen in een eigen bos, wie droomt er nou niet van?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...