Ga naar inhoud

Jacob

Lid
 • Items

  1404
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Jacob won de laatste dag op 21 februari 2014

Jacob had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jacob's prestaties

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

573

Reputatie

 1. Beste Tom, Helaas is jouw verhaal heel herkenbaar. Ik wil jouw topic niet kapen maar zit in een soortgelijke situatie. Werk weliswaar op kantoor maar moet een enorme hoeveelheid werk verstouwen. Vrees bovendien dat ik het over mezelf heb afgeroepen. Begon een paar jaar geleden bij mijn huidige werkgever en "dacht ik zal ze een poepie laten ruiken". Volgas en continu met een vast contract tot gevolg. Nu is er geen weg meer terug. Alles komt naar mij en het houdt nooit op. Ik leer veel van de inbreng hier. Men heeft gelijk. We hebben maar 1 lijf Tom. En de waardering blijft toch uit. We moeten terugschakelen van 5 naar 4. Dat trekt ook beter. Hoop dat je snel weer aansterkt.
 2. Ik kan rustig van mezelf zeggen dat ik een gever ben. Maar wel eentje die door de jaren heen diverse malen is teleurgesteld. Dat gebeurt wanneer je met een nemer wordt geconfronteerd.
 3. ik leende ooit een vriend geld die mij vroeg "of ik het nodig had" toen ik erom terugvroeg.
 4. Helaas wordt vriendelijk gedrag vaak als zwakte uitgelegd. daar komt bij dat de mentaliteit van mensen sterk veranderd is. Mensen hebben geen code meer. Een man is zo goed als zijn woord zeiden wij thuis altijd. Helaas zie ik tegenwoordig weinig die zich daar aan houden.
 5. Van harte Tom. Mooi om te zien dat hetgeen je wilt ook daadwerkelijk lukt.
 6. Maîtresse is best spannend. Boten niet. Alleen de dag van aan- en verkoop is leuk.
 7. Beste medepreppers, Met zaklampen heb ik een haat-liefde verhouding. Superbelangrijk maar de batterijen zijn altijd leeg wanneer ik ze nodig heb. Geven ze licht dan denk ik " is dat straaltje alles". Graag zou ik dan een moderne knijpkat willen. Zo'n zaklamp die je kunt opwinden maar dan wel een kwaliteitsitem en niet zo'n ding waarbij je hardop afvraagt wat het eerst begeeft, de zwengel of het kunstofradar werk in de lamp. Ben benieuwd...... Alvast bedankt.
 8. Jacob

  Huis in Europa

  @lewieke, volgens mij vraagt topicstarter of het überhaupt in beeld komt wanneer je het niet meldt?! Althans zo lees ik dat tussen de regels door. Jij hebt kenbaar gemaakt dat je een huis hebt.
 9. Jacob

  Huis in Europa

  Zoals je terecht opmerkt moet je hetzelf opgeven. Ik denk dat binnen tien jaar systemen aan elkaar gekoppeld zijn en is dat dus sowieso bekend bij de fiscus.
 10. Bijgeloof. Hoewel ik een nuchtere kerel ben, houdt je er onwillekeurig toch rekening mee.
 11. Allen bedankt. @Geert, een schoen op tafel brengt armoe, dus drie schoenen op tafel brengt veel armoe. We krijgen het allemaal minder maar het is beter de goden niet te verzoeken .
 12. Bedankt communicator. Ga ook zelf wel op pad. Toch hoop ik van anderen wat namen te krijgen zodat ik start in de juiste richting. Er is immers zo een groot aanbod. Dacht zelf aan het de Magnum Viper Pro 8.0. Mooie stoere schoen waar ik goede dingen over lees. Ben benieuwd hoe anderen het zien.
 13. Beste medepreppers, Ben op zoek naar een paar goede zware stappers waar ik veel kilometers op kan weglopen. Wat zoek ik? - Een duurzame (hoge/halfhoge) schoen die meer naar de bekende kisten dan naar een gemiddelde wandelschoen neigt. Tja ga je dan op internet kijken dan gaat het duizelen . Meindl's, Magnums, de bekende Nederlandse kisten. Etc... Wat is verder van belang: - waterdicht, - onderhouds arm. Dan hebben ze nog allemaal types ook. Zucht.... Geen must maar het zou wel mooi zijn wanneer ik me met de schoenen je maatschappelijk verkeer kan vertonen. Doe ze niet aan naar mijn werk maar hoop dat men mij begrijpt. Ik wil veel gaan lopen omdat ik nu te weinig beweeg en niet echt een sporter ben. Loop echter graag. Wil iets van €200,- uitgeven. Meer kan wanneer het meerwaarde brengt. Minder is leuk meegenomen. Ja, ik ben "old skool" en wil dus passen en voelen voordat ik koop. Goed adres in of rond Amsterdam. Een ieder bij voorkeur bedankt en verneem graag.
 14. Ja oké, snap wat je bedoelt. Vind het niet normaal al is het helaas, met name in grote steden, een "normaal" verschijnsel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...