Ga naar inhoud

Jacob

Lid
 • Aantal items

  1404
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Jacob won de laatste dag op 21 februari 2014

Jacob had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jacob's Achievements

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

573

Community reputatie

 1. Beste Tom, Helaas is jouw verhaal heel herkenbaar. Ik wil jouw topic niet kapen maar zit in een soortgelijke situatie. Werk weliswaar op kantoor maar moet een enorme hoeveelheid werk verstouwen. Vrees bovendien dat ik het over mezelf heb afgeroepen. Begon een paar jaar geleden bij mijn huidige werkgever en "dacht ik zal ze een poepie laten ruiken". Volgas en continu met een vast contract tot gevolg. Nu is er geen weg meer terug. Alles komt naar mij en het houdt nooit op. Ik leer veel van de inbreng hier. Men heeft gelijk. We hebben maar 1 lijf Tom. En de waardering blijft toch uit. We moeten terugschakelen van 5 naar 4. Dat trekt ook beter. Hoop dat je snel weer aansterkt.
 2. Tuurlijk klopt het, kom niet met lulkoek;) Idd landelijke formele wetgeving die aan gemeentes veel ruimte geeft om naar believen in te vullen.
 3. Ik snap werkelijk niet dat iemand niet ziet dat dit alles onze, toch al broze welvaart de das omdoet. Toelichten? Ik zou niet eens weten waar te beginnen?! Het is voor mij dusdanig vanzelfsprekend is dat het geen motivatie behoeft (geen onwil). Begrijp me niet verkeerd, een ieder wil het beste uit z' n leven halen dus dat men op de boot hiernaar toe komt begrijp ik wel. Maar dit is financieel niet op te brengen. Dat kan een kind nog bedenken.
 4. Nederland is een gedecentraliseerde eenheidsstaat. Op provinciaal en gemeentelijk niveau zijn er zat gebieden waar rechts de afgelopen dertig jaar nauwelijks aan de macht is geweest.
 5. Met alle respect maar als je de vraagt stelt denk ik niet dat je mijn antwoord zult begrijpen. Trouwens, wellicht zie jij het niet als een probleem. Dat kan ook. Agree to disagree.
 6. We kunnen er lang en breed over praten maar dit is "het einde" van Europa. De linkse kliek is de afgelopen 30 jaar al "goed op weg" maar ondanks alles had ik nog hoop dat ooit het tij zou keren. Echter de stortvloed aan vluchtelingen is van dien aard dat Europa dat sociaal, economisch, demografisch niet te boven komt. Einde verhaal.
 7. Het probleem is dat bij veel mensen het geld in hun zak brandt. Hebben ze het, dan moeten ze het uitgeven. Een beter loon betekent bij deze mensen automatisch meer uitgeven. Wat wat er inkomt, gaat er ook weer uit is hun credo. Het staat een ieder vrij omzet zo te doen maar dan blij je ook de rest van je leven een pakezel. Schuldslaven zijn het.
 8. Ben je het met mij eens of juist niet? Cynisme of juist niet? Kun je een toelichting geven?
 9. Dat je het "goedkoop" in handen probeert te krijgen is op zich logisch. Echter niemand weet echter Wat de goudprijs gaat doen. He-le-maal nie-mand! Wanneer je goud koopt als verzekering koop je het en " wacht" je niet omdat je denkt dat het goedkoper kan worden. Je koopt hoogstens bij wanneer het het daadwerkelijk goedkoper wordt. Wil je daarentegen wat verdienen door te kopen en te verkopen dan ben je aan het speculeren en niet eens aan het investeren (op zich al iets totaal anders dan het kopen dan een verzekering). Heb sowieso niet zoveel met speculeren maar als ik het dan toch deed dan niet met goud.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...