Ga naar inhoud

Jesus

Lid
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Hemel
 • Interesses
  Godsgenezingen
 • Nieuwsbrief
  Ja

Jesus's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

18

Community reputatie

 1. http://www.nu.nl/buitenland/4031970/zilverschat-van-47-miljoen-euro-teruggevonden-in-gezonken-schip.html ''De munten zijn nu omgesmolten in het Verenigd Koninkrijk en verkocht. Het geld is onderverdeeld onder de berger en eigenaar van de zilverstukken.''
 2. Jesus

  Urine drinkbaar maken?

  Paardenbloed, nee dat zou mijn ding ook niet zijn! Ik vroeg me dit dus af voor het geval je de radiateur al leeg hebt gedronken en de sloot droog staat
 3. Jesus

  Urine drinkbaar maken?

  Thanks! Blijft lastig serieus zijn en nadenken merk ik. Ik heb nooit gezegd dat ik denk dat je 1:1 kunt drinken en filteren uit urine. Het gaat er om dat je zuiniger kan aan doen met water in tijden van nood bijv. op het moment dat jij je huis niet kunt verlaten.
 4. Jesus

  Urine drinkbaar maken?

  Wat ik mij afvraag, maar waar ik eigenlijk niks over lees: Je ziet veel preppers bezig met veel water opslaan, maar is het niet mogelijk je eigen urine te zuiveren? Dat zou enorm veel opslag moeten schelen. Natuurlijk zal er altijd wat verloren gaan, daar ben ik me van bewust. Als dit al besproken is, dus het filteren van urine, zie ik graag een link!
 5. Nee Greener, helaas dat heb je fout bekeken, of je bedoelt het als grapje, dan kan ik er om lachen. Zoals je hebt kunnen lezen heb ik weinig bruikbare informatie over mijzelf gegeven, daarenboven heb jij ook geen idee hoe ik deze site benader qua omleidingen.
 6. Oke, dankjewel. Ik vind het interessant om de ideeën hierover van anderen te horen.
 7. Sorry, ik was even vergeten te melden dat ik niet zocht naar politiek correcte antwoorden. Ik begrijp dat jij niks te verbergen hebt (dat heb ik zelf ook niet tot een bepaalde hoogte), maar dat wil nog niet zeggen dat een ander niks heeft aan die informatie. Ik zei ook niet dat ze niet weten wat jouw IP is, ik gaf als voorbeeld aan dat ze die eventueel zouden kunnen loggen. Mijn oorspronkelijke vraag is terug te lezen in het eerste bericht van deze topic.
 8. Jesus

  AIVD op Preppers.nl

  Hoe groot achten jullie de kans dat de AIVD bijvoorbeeld IP adressen logt van deze website, of andere gegevens, zoals aankopen van woningen in het buitenland, het sparen van goud/zilver, of de bouw van een bunker? Ik vermoed zelf dat het een kleine moeite is om informatie van deze site te gebruiken en te inventariseren wie wat doet en dat deze informatie gebruikt kan worden tijdens SHTF. Zeker in het geval van 'buitengewone omstandigheden' - onder het mom van artikel 26 noodwet dat bijvoorbeeld de overheid je goud mag confisceren. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën.
 9. Jesus

  Huis in Europa

  @Iewieke Ik weet niet wat je precies bedoelt met een fata morgana? Hoe dan ook, ik bewonder het dat jij zolang zoveel hebt gewerkt. Ik moet je er alleen wel op attenderen dan ik niet gezegt heb dat ik niet een huis zou kunnen permiteren. Ik ben gewoon erg benieuwd hoe dit in de praktijk gaat met een koopwoning buiten Nederland. Bedankt voor de bruikbare informatie.
 10. Jesus

  Huis in Europa

  @lewieke Dat snap ik, het is ook voor mijn beeldvorming. Ik bezit tot op heden geen eigen koopwoning. @Stuudje Je kan niet vroeg genoeg beginnen met oriënteren!
 11. Jesus

  Huis in Europa

  @Jacob Dat zou inderdaad heel goed kunnen, ikzelf heb namelijk veel interesse in een woning in het buitenland. Ik ben zelf een student en spaar zo hard als ik kan, maar mocht ik in de toekomst box 3 kunnen ontwijken zou dat veel geld schelen. @lewieke Bedankt voor de bruikbare informatie. Hier heb ik wel wat aan, maar het liefst zou ik helemaal niks willen melden. @Stuudje Dankjewel, het was wel een voorbeeld in deze casus, maar ik ga zeker oriënteren. Bedankt in ieder geval!
 12. Jesus

  Huis in Europa

  Stel je koopt een huis in bijvoorbeeld Polen, of een ander relatief goedkoop land in Europa. Je woont in Nederland en werkt hier, maar bezit dus wel een tweede woning in Europa, dan zou je dit huis moeten aangeven in box 3. Je kunt zelf al op je houten klompen aanvoelen dat de koste enorm zullen oplopen jaarlijks. Hoe is dit voor de belastingdienst te handhaven, hoe kunnen ze weten dat je daar een woning hebt? Ik zit vanzelfsprekend niet op politiek correcte antwoorden te wachten. Ik snap dat je het officieel moet aangeven. Want naar mijn idee is dit alleen te achterhalen als je dit zelf aangeeft in box 3.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...