Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Paraatpaal

Admin
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Paraatpaal won de laatste dag op 13 december 2019

Paraatpaal had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

67 Uitstekend

2 Volgers

Over Paraatpaal

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Programmeren, Elektrotechniek, Motoren, Ethiek, Moestuin

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat kan ook, wanneer je de geuploade afbeelding aan je post toevoegd (zoals ik hierboven uitleg) kun het formaat en de positie aanpassen.
 2. Oh, op die manier. Je wilt voorkomen dat de preview de volledige breedte inneemnt. Dat kan wel, door een afbeelding te uploaden en daarna op het kleine plusje binnen die afbeelding onder "Geüploade afbeeldingen" te klikken:
 3. Hoi! Dit zou al het geval moeten zijn. Hier een 4K demo afbeelding ter illustratie
 4. Ik onderhoud zelf ook al mijn fietsen (tour, stads, wielren en MTB). Als er ergens een barrel staat met goeie onderdelen en ik kan de eigenaar vinden wil ik die nog wel eens opkopen om op te knappen of te strippen. Meestal krijg ik ze overigens gratis mee. Ik heb geen professionele ervaring met fietsenmaken, alleen hobbymatig doen en falen 🙂 Goed om te weten dat hier ook fietsfanaten zijn!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...