Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Paraatpaal

Admin
 • Aantal items

  191
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Paraatpaal won de laatste dag op 12 juni

Paraatpaal had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

205 Uitstekend

3 Volgers

Over Paraatpaal

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  Programmeren, Elektrotechniek, Motoren, Ethiek, Moestuin

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @kwakster Ik heb je citaat ook moeten inkorten naar 1 alinea, in verband met copyrightproblemen in het verleden staan we geen volledige copy/paste meer toe. 1 alinea met een deeplink is waar we het mee moeten doen. Je bent uiteraard welkom om een andere alinea te pakken en hier een eigen bijdrage bij te plaatsen. Dit is het relevante deel uit de forumregels:
 2. @Hermanusb De foto valt wat mij betreft binnen de context van het verhaal, ik vind een enkele nsfw opmerking alleen niet voldoende. Ik heb een korte omschrijving toegevoegd zodat mensen weten waar ze op klikken.
 3. Gefixt! Ik moest handmatig nog wat toevoegen aan één van de templates. Thnx voor het melden!
 4. Ik zie het, het wordt expres verborgen door de nieuwe code, maar dat lijkt met zo niet de bedoeling. Ik kijk er even naar.
 5. Kleuren zijn aangepast en ook de serversoftware heeft een update gekregen. Alles kan er weer een tijdje tegenaan!
 6. De update is voltooid! Het duurde iets langer dan verwacht maar alles staat weer goed. Mocht iemand ergens tegenaan lopen dan kan dat in dit draadje worden gemeld. Een DM mag ook. Door de update zijn ook de kleuren iets aangepast. Daar ga ik vandaag nog wat aanpassingen aan doen.
 7. De forumsoftware die wij gebruiken heeft een flinke update. Deze heeft ook een aantal wijzigingen aan het design. Ik zal deze update morgen rond 11:00 uitvoeren, het kan zijn dat het ontwerp daarna even verstoord wordt. Tapatalk zal er rond die tijd ook even uit liggen. Hier een overzicht van alle wijzigingen: https://invisioncommunity.com/release-notes/
 8. De vergelijking met Nazi duitsland lijkt mij wat onnodig en ligt voor velen hier gevoellig. Er zijn bovendien in de huidige tijd nog een hoop interesante voorbeelden te vinden waar een land alle media in handen heeft. Kijk bijvoorbeeld naar Noord-Korea, of wat er momenteel aan de hand is in Hongarije. Het laatste boek dat ik over dit onderwerp las is https://nothingtoenvy.com/ In dit boek wordt een poging gedaan om uit te leggen waarom het indoctrineren werkt, en hoe het is om daar te leven. Erg boeiend maar gegelijkertijd oncontroleerbaar en dus moeilijk op waarde te schatten. Ik
 9. Ondanks dat het respectvol verloopt gooi ik dit draadje op slot. Hier de betreffende forumregel:
 10. @JJ&A Dit lijkt mij qua vorm een prima oproep. Toestemming vragen is in dit deel van het forum niet nodig.
 11. Hoi @Pin d"Ar Ik bewonder je volhardendheid. Ik geloof ook dat je echt je idee over wil brengen, en zelf net zo gefrustreerd bent als de reageerders. Je stelt dat wij beter af zouden zijn zonder overheid. Ik neem aan dat je daarmee ook iedereen buiten Nederland bedoelt. En daarmee ook de landsgrenzen en alles wat daarbij komt kijken. Een situatie die (vermoed ik) niemand hier zich goed kan voorstellen. Bij een dergelijke stelling verwacht de lezer dat de schrijver daar een beeld bij heeft, en heeft hier (begrijpelijk) vragen over. Dat leek ook uit je opmerking ("Zonder een "regerin
 12. Peerke heeft aan ons gevraagd zijn account te verwijderen. Dit is bij deze gebeurd.
 13. Ach ja, ik heb het toegevoegd aan mijn post hierboven. Nou ben ik wel benieuwd, wat voor testbank hebben jullie staan?
 14. De chinese portos kun je naar mijn weten op 0,5 watt programmeren. Of zie ik dan iets over het hoofd?
 15. Ik ben geen specialist, maar weet er wel iets van af. Naar mijn ervaring heb je het volgende onderscheid. Dit is zeker niet allesomvattend maar ik denk wel dat het kan helpen bij een beslissing. Misschien kan iemand met meer kennis dit aanvullen. Complexiteit Simpel: Aan/uit draaiknop met volume, draaiknop met 16 kanalen, programmeerbaar via een usb-kabel. Ideaal voor de werkvloer, skivakantie, etc. Complex: Volledig programmeerbaar via de knoppen, en via usb-kabel, meer voor de hobbyist. Vergunning Bruikbaar zonder zendvergunning (Alles onder 0.5 watt,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...