Ga naar inhoud

Willem Alexander

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Willem Alexander's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

7

Community reputatie

 1. Nee. Zware metalen, pesticiden, chemicalien, testrapporten, of certificaten, heb ik niets over kunnen vinden.
 2. Heeft er iemand hier ervaring met de Dakta Waterfilter | 2.38 L | Waterzuiveraar | Filtratie Emmer | Zilver | RVS (bol). NIET bedoeld, als reclame ! Maar ik probeer zoveel mogelijk info te geven. Bol.com vermeldt ‘merkloos’. Mogelijk is het ‘made in China’? Maar het is een stuk betaalbaarder dan Berkefeld, of het nog duurdere Berkey. Of verdienen de laatste twee toch de voorkeur? Plus- en minpunten + Grote capaciteit + Duurzaam + Eenvoudig te gebruiken - Groot van formaat Productspecificaties Materiaal: Roestvrij staal Volume: 2.38 liter Filter Capaciteit: 6,000 liter (geconfigureerd met 2 filters) Filter Nauwkeurigheid: 0.01 micron Debiet: 4 liter per uur (geconfigureerd met 2 filters) Item Afmetingen: 22x50cm Pakket Maat: 22x22x60cm Pakket Gewicht: 3.5 kg EDIT: Ik heb nog even doorgescrold, en nu lees ik ook de 3 reviews die het product met 1 ster beoordelen...
 3. De overeenkomst -die ik zie- met de tijd, dat de nazi's aan het bewind waren: De nazi’s creëerden een hoax rond de joden, en marxisten, die een bedreiging voor (nazi-)Duitsland zouden vormen. De globalisten die nu -wereldwijd- aan de macht zijn, hebben een hoax gecreëerd die draait rond een virus pandemie. En dan heb ik nog niet genoemd, vanaf de 2e WO; Dat we bang moesten zijn voor de Russen; Maar de Sovjet Unie stortte in. En toen werd er voor een nieuwe vijand gekozen: War on Terror. Daarna kwam meen ik de War on drugs; Klimaatopwarming; Stikstof-crisis; En nu dan de covid-19 pandemie. (Best kans dat ik nog een hoax / crisis hier vergeet te noemen.) Je kunt inderdaad aan corona dood gaan. Maar ik lees ook van critici die over deze ‘pandemie’ zeggen: ‘Het is niet meer dan zwaar griep seizoen.’
 4. Thanx. Interessante info! En ja, de verschillen toen en nu, zijn dus inderdaad appels en peren. De Duitsers hadden vertrouwen in de overheid (het nazi-bewind) die hen - aanvankelijk - uit de ellende 'leek' te helpen. Het NL hier en nu: Ik - en veel mensen om me heen, die ik spreek - hebben een bergafwaarts slinkend vertrouwen in deze overheid. Zoals ik Willie Wartaal (Jeugd van Tegenwoordig) hoorde zeggen: 'Mensen die altijd liegen moet je ineens gaan geloven'. Dat is wel de spijker op z'n kop.
 5. Voor veel mensen is de mondkapjes-plicht, anderhalve meter maatregel onzin. En ook ik zie het als een maatregel, waarachter zich een verborgen agenda schuil houdt. Deutsche Bank, Société Générale, en nog een rijtje Franse, en Italiaanse banken staan er zeer slecht voor. Dus als die met belastinggeld overeind moeten worden gehouden - en het volk gaat morren - is het installeren van een politiestaat wel handig. In Nazi-Duitsland bereikte het nieuws de burgers via kranten en radio (als men daar al het geld voor had...), welk natuurlijk geheel door de nazis werden gecontroleerd. Toch lijkt het mij, dat ook toen een aantal mensen door de Nazi-propaganda tegen joden, communisten, enz heen moeten hebben geprikt. Ik ben benieuwd wie er boekentitels, of links naar online-artikelen, hoe de stemming onder de Duitsers toen was? Toen en nu; Er zijn natuurlijk wel een paar grote verschillen; Zoals bijvoorbeeld de torenhoge herstelbetalingen aan GB en FR waar de Duitsers na 1e WO mee werden opgezadeld, en de hyperinflatie waarmee de Weimar-republiek de schulden trachtte weg te inflateren.
 6. Thans heb ik crypto's. Maar als de bullmarket - zeepbel eenmaal weer op barsten staat, ga ik er toch gouden en zilveren munten van kopen. I.v.m. confiscatie: Ik weet dat ik bij GoldRepublic de optie heb om m'n goud in hun kluis -in Zwitserland-, op te laten slaan. Ze kunnen het altijd voor je van aldaar naar hier sturen. Maar toch, het is wel een afstand... Maar er is ook nog AmsterdamGold, met een opslag op Schiphol. Ik neem aan dat hun kluis in de internationale zone staat... Het lijkt mij vanzelfsprekend. Toch fijn, als iemand dit nog even kan bevestigen. Zo'n internationale zone klinkt wel als een veilige bescherming tegen confiscatie. Of zijn er toch nog haken en ogen? Of toch maar goud skippen. En puur en alleen voor zilver kiezen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...