Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Willem Alexander

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Willem Alexander

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De overeenkomst -die ik zie- met de tijd, dat de nazi's aan het bewind waren: De nazi’s creëerden een hoax rond de joden, en marxisten, die een bedreiging voor (nazi-)Duitsland zouden vormen. De globalisten die nu -wereldwijd- aan de macht zijn, hebben een hoax gecreëerd die draait rond een virus pandemie. En dan heb ik nog niet genoemd, vanaf de 2e WO; Dat we bang moesten zijn voor de Russen; Maar de Sovjet Unie stortte in. En toen werd er voor een nieuwe vijand gekozen: War on Terror. Daarna kwam meen ik de War on drugs; Klimaatopwarming; Stikstof-crisis;
 2. Thanx. Interessante info! En ja, de verschillen toen en nu, zijn dus inderdaad appels en peren. De Duitsers hadden vertrouwen in de overheid (het nazi-bewind) die hen - aanvankelijk - uit de ellende 'leek' te helpen. Het NL hier en nu: Ik - en veel mensen om me heen, die ik spreek - hebben een bergafwaarts slinkend vertrouwen in deze overheid. Zoals ik Willie Wartaal (Jeugd van Tegenwoordig) hoorde zeggen: 'Mensen die altijd liegen moet je ineens gaan geloven'. Dat is wel de spijker op z'n kop.
 3. Voor veel mensen is de mondkapjes-plicht, anderhalve meter maatregel onzin. En ook ik zie het als een maatregel, waarachter zich een verborgen agenda schuil houdt. Deutsche Bank, Société Générale, en nog een rijtje Franse, en Italiaanse banken staan er zeer slecht voor. Dus als die met belastinggeld overeind moeten worden gehouden - en het volk gaat morren - is het installeren van een politiestaat wel handig. In Nazi-Duitsland bereikte het nieuws de burgers via kranten en radio (als men daar al het geld voor had...), welk natuurlijk geheel door de nazis werden gecontroleerd. Toch l
 4. Thans heb ik crypto's. Maar als de bullmarket - zeepbel eenmaal weer op barsten staat, ga ik er toch gouden en zilveren munten van kopen. I.v.m. confiscatie: Ik weet dat ik bij GoldRepublic de optie heb om m'n goud in hun kluis -in Zwitserland-, op te laten slaan. Ze kunnen het altijd voor je van aldaar naar hier sturen. Maar toch, het is wel een afstand... Maar er is ook nog AmsterdamGold, met een opslag op Schiphol. Ik neem aan dat hun kluis in de internationale zone staat... Het lijkt mij vanzelfsprekend. Toch fijn, als iemand dit nog even kan bevestigen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...