Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Willem Alexander

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Willem Alexander

  • Titel
    Jr. prepper
  1. Thans heb ik crypto's. Maar als de bullmarket - zeepbel eenmaal weer op barsten staat, ga ik er toch gouden en zilveren munten van kopen. I.v.m. confiscatie: Ik weet dat ik bij GoldRepublic de optie heb om m'n goud in hun kluis -in Zwitserland-, op te laten slaan. Ze kunnen het altijd voor je van aldaar naar hier sturen. Maar toch, het is wel een afstand... Maar er is ook nog AmsterdamGold, met een opslag op Schiphol. Ik neem aan dat hun kluis in de internationale zone staat... Het lijkt mij vanzelfsprekend. Toch fijn, als iemand dit nog even kan bevestigen. Zo'n internationale zone klinkt wel als een veilige bescherming tegen confiscatie. Of zijn er toch nog haken en ogen? Of toch maar goud skippen. En puur en alleen voor zilver kiezen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...