Ga naar inhoud

Paraatpaal

Admin
 • Aantal items

  412
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Alles dat geplaatst werd door Paraatpaal

 1. Ik heb antwoord van 1 van de ontwikkelaars. Het probleem is gevonden en gefixt, maar de update moet nog worden goedgekeurd door Invision Community zelf. Kan een paar dagen duren, maar het is in ieder geval duidelijk wat er was.
 2. Ok, daarmee verschenen de missende reacties weer. Ik heb een support ticket aangemaakt.
 3. Ik zet nu de "Ignore Topics" plugin even kort uit om te kijken of het probleem daarmee is opgelost.
 4. Tja.. Dat is "bewust" verwijderd. Ik denk omdat ze de notificaties nu via Web-Push doen, en dat ook zou moeten werken wanneer de site niet open staat (wanneer je dat toestaat natuurlijk).
 5. We hebben een aantal meldingen binnen gekregen dat er likes verdwijnen uit het activiteitenoverzicht. Ik vermoed dat het een bug is in de "Ignore Topics" plugin, maar het kan ook een bug zijn in de algemene forum software. Voor zover we nu weten verdwijnen ze niet uit het activiteitenoverzicht op het profiel van een gebruiker, maar alleen in de "Alle activiteiten" pagina. Ik ga even uitzoeken waar het zit, kijken of er al een melding voor bestaat, en zo niet, zelf een melding maken bij Invision.
 6. Tja.. dat hoor je ook vaak bij pinstoringen, blijbaar hebben die mensen nog niet eens voor 1 dag in huis.. Op zich kan ik me er iets bij voorstellen wanneer je in een bezemkast in hartje Amsterdam woont.. dan moet je bijna wel een just-in-time systeem hanteren. We moeten in dit geval niet vergeten dat er veel kelders verloren zijn gegaan en veel mensen hun huis hebben moeten verlaten zonder veel mee te kunnen nemen. Dus, Bug Out Bag!
 7. Hey @Solonl Leuke post! We hebben al een flink topic over dit onderwerp, en daar kun je even doorheen scrollen voor inspiratie:
 8. Ik woon zelf vrij dicht langs de Lek dus ik ga vanavond wel even kijken naar de uiterwaarden, maar verwacht verder geen rare dingen. Zijn er leden die meer naar het zuiden wonen?
 9. Ik weet dat het niet de Nederlandse versie is waar je om vraagt. Maar de Engels versie is vrij en legaal verkrijgbaar via archive.org. Mochten er mensen zijn die geïnteresseerd zijn: https://archive.org/details/SasSurvivalHandbook/
 10. @Madeliefje ik heb je links verwijderd want off-topic en link dump. @ertzor wat wil je precies bespreken? Wat vind je bijzonder/interessant aan het filmpje. Wat zijn interessante tijdcodes voor mensen die geen idee hebben waar ze naar gaan kijken en geen tijd hebben om anderhalf uur video tot zich te nemen?
 11. Ik heb de knop minder schreeuwerig gemaakt. Vooral op mobiel knalde hij nogal. Nu is het gewoon een link.
 12. Dat kan natuurlijk nooit kwaad! Hier kun je jezelf voorstellen: https://forum.preppers.nl/forum/9-voorstelronde/
 13. Zojuist is er nog een update gedraaid met een berg fixes. En ik heb een optie toegevoegd om topics te negeren! Deze komen dan niet terug in je activiteitenoverzicht of zoekopdrachten. Uiteraard zou je er ook geen notificaties van mogen ontvangen. De nieuwe versie van de software had ook wat aanpassingen nodig op serverniveau. Deze heb ik zojuist doorgevoerd, en daarmee zouden de automatische meldingen weer moeten werken. (Zonder de pagina te verversen) De nieuwe software zou ook klaar moeten zijn voor PHP8, maar ik zie nog vrij veel fixes langskomen specifiek voor PHP8, dus daar wacht ik nog even mee. Mocht je rare dingen zien dan kun je deze in dit topic melden.
 14. Hoi! Jullie moeten lekker doen wat je wil doen, maar ik dacht zelf dat het voor eigen gebruik legaal zou zijn, dus als beheerder wil ik wel even toevoegen dat het illegaal is om vanuit India medicijnen te bestellen, ook voor eigen gebruik. Dan staat het er in ieder geval bij.
 15. Omdat andere forums platte tekst gebruiken voor hun invoerveld, en de Edge browser er dan geen rare dingen mee doet. Zoals ik al zei, je kunt wel het snelkoppeling-invoegen knopje gebruiken, dan gaat het wel goed.
 16. Hey, @JJ&A dat komt doordat je Edge gebruik en dit forum een rich text editor gebruikt. Edge is de enige browser die dit doet, en ik vind het een rare keuze van ze. Een oplossing zou zijn om het link icoontje te gebruiken in de werkbalk wanneer je een post schrijft. (Het kettinkje)
 17. De update is voltooid! Op het eerste gezicht werkt alles naar behoren. Er is nogal wat veranderd, dus eventuele rare dingen kunnen hieronder worden gemeld.
 18. Beste preppers, Ik ga vandaag rond 13:30 de forumsoftware updaten naar de nieuwste versie. Ik verwacht dat we niet langer dan een paar minuten down zijn, maar mocht er iets mis gaan dan ben ik er langer zoet mee. Uiteraard maak ik een volledige backup voordat ik de update start. Hier meer info over de update: https://invisioncommunity.com/news/company/whats-new-in-460-r1229/
 19. Leuk gesprek weer mensen! Goed gedaan hoor. Het begon netjes, maar we kunnen het toch niet laten. Dit is langzaam aan het ontploffen en er is al vaak gebleken dat geen van beide kanten zin heeft om zich echt te verdiepen in de mening van de ander. Dit gaat op slot om verder geetter te voorkomen.
 20. Dat is niet wat er in dit interview wordt gezegd en ik vind het behoorlijk flauw dat je het zo brengt. De echte conclusie vind je in het filmpje rond 29:40. Ik zou je dan ook willen vragen om je tekst aan te passen naar wat er daadwerkelijk wordt gezegd. Er zijn een hoop mensen die het filmpje niet afkijken en jouw conclusie koud overnemen.
 21. Blijkbaar is het nog steeds niet duidelijk, zelfs niet na 3x melden. Alle verdere off-topic posts worden verwijderd.
 22. Ok, iedereen kan zijn tenen weer inrollen. Alles is weer gezegd. De vertrutting van de samenleving is klote, grijs gebied is moeilijk. Terug naar de inhoud.
 23. Fijn dat we het met elkaar eens zijn! En nou weer door met de inhoud.
 24. @Ron sr laten we er geen discussie van maken. Illegale producten aanprijzen is best een dingetje dus het is goed dat we er even bij hebben stilgestaan.. En nou weer door met de inhoud.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...