Ga naar inhoud

Perry

Lid niveau 2
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

419 profielweergaven

Perry's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

72

Community reputatie

 1. Ik ben ook erg benieuwd naar je ideeën hoe wil je dit trainen. Is dit een mentale of fysieke training.
 2. Toch erg om te zien dat er mensen zo leven. In een land dat als ze geen oorlog steeds voerden er genoeg moest zijn voor iedereen. Hopen dat ze nu inderdaad amerika first doen want er is daar genoeg waar ze mee aan de slag kunnen.
 3. Is wel zwaar maar te doe als je 20x moet schieten om een konijn te schieten doe je iets niet goed
 4. Heb een filmpje op YouTube gezien van een kerel die met een 5.5 gamo knikbuks een wild zwijn met 1 schot neerlegt. Heb deze zelf ook en is idd makkelijk te onderhouden de mijne heeft wel een magazijn voor 10 5.5 pellets.het enige is dat je per schot hem weer moet spannen.
 5. Er is ook een wat goedkopere versie 80lbs en in pistool variant. Voor wie geen 360 eu heeft maar wel een magazijn wil. https://www.shogun.nl/pistool-kruisboog-redback-xr-80lbs-met-magazijn-hori-zone.html
 6. Ik heb altijd wel wat ergens liggen of in de auto's of in mn schuurtje. Bij mn ouders en schoonouders en in het chalet dus zal me er niet heel druk om maken. Denk ook dat het slim is om meerdere tassen te hebben. Heb 1 op zolder thuis mocht de dijken doorbreken. 1 in mn schuur voor mocht mn huis in de fik vliegen of instorten door een aardbeving. En elke tas heeft hierdoor ook weer een andere inhoud. Kleren voor de kids heb ik thuis en in het chalet. Noodzakelijke spullen heb ik ook meestal op zak zoals mes, zaklamp en portomonee.
 7. Perry

  Bouwkavel

  Vrij prijzig in appingedam werd ook 1 verkocht had je ook nog wat boeken erbij hij is volgens mij weg gegaan voor 25000. https://www.rtvnoord.nl/nieuws/177593/Bunker-met-30-000-boeken-kopen-Het-kan-in-Appingedam
 8. Love and monster nu te zien op netflix leuke grappige film. Zeven jaar na de monsterapocalyps besluit de sympathieke, maar wat onfortuinlijke Joel zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex.
 9. Alle NAVO-troepen snel weg uit Afghanistan, ook Nederlanders vertrekken - https://nos.nl/l/2376764 Bijzonder toch kunnen we dit bestempelen als een zoveelste vietnam oorlog. Met de staart tussen de benen ervandoor. Wat een geld is daar ingepompt. Verstuurd vanaf mijn SM-A600FN met Tapatalk
 10. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/engelbert-86-verwarmt-zijn-huis-al-10-jaar-klimaatneutraal-maar-niemand-wil-over-zijn-uitvinding-horen/ Kwam dit artikel tegen en was het concept nog niet eerder tegen gekomen. Lijkt me een goed idee.
 11. Het mooie aan dit medium is dat je iets kan posten en mensen er dan op kunnen reageren. Het is goed dat men kritisch kijkt naar artikelen die gepost worden helemaal in deze tijden. zowel het pro vaccinatie kamp als tegenstanders hebben een doel met hun artikel en dat is om hun gelijk aan te tonen. Ik ga ervan uit dat jij deze artikels post om te laten zien dat covid vaccins slecht voor je zijn. Dan is het zaak dat de artikelen kloppen. Wanneer iemand dan je artikel bestudeert en er kanttekeningen bij zet zou je ook deze kunnen verdedigen door jou artikel te staven met bewijzen. Dat is een fijnere manier.
 12. Het is een beetje gek dat wanneer iemand een critische noot op jouw post doet je hier dan gelijk zo op reageert. Terwijl de post zelf niet aanvallend is maar vragend wat bij mij meer aantoont dat je hem gelijk geeft en de vraag niet kan beantwoorden. Je zit hier op een forum waar ook mensen zitten met een andere mening. Daar moet je tegen kunnen anders kan je beter een forum opzetten met engel aanhangers.
 13. Wanneer dab er dan door gedrukt is zouden de zend restricties van een amateur zender niet worden verruimd omdat DAB daar geen hinder van ondervindt. Bron wiki:DAB werkt bovendien met een Single-Frequency Network waardoor meerdere zendantennes in een land dezelfde frequentie gebruiken voor dezelfde multiplex, zonder last te hebben van interferentie bij overlappende signalen. Bij FM moeten sommige regio's bepaalde frequenties vrij houden omdat een zender in een naburige regio deze al gebruikt. Bij DAB is overlappende ontvangst juist een voordeel. Een radio kan een zwak signaal van meerdere verschillende zendantennes ontvangen en daar een beter signaal uit samenstellen.
 14. Zelf als het niet zo was is dit toch een domme actie ze weten hoe Rusland hierop reageerd. Net zo dat hier in Europa iedereen rechtop gaat zitten wanneer Rusland aan zijn eigen grenzen met zijn troepen aanwezig is. En dan biden die gelijk aangeeft dat wanneer rusland aanvalt Amerika Oekraïne meehelpt. https://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/1809-gedekt-door-biden-pakt-zelensky-de-handschoen-tegen-poetin-op En hierdoor gaan China en Rusland steeds dichter na elkaar toe met alle gevolgen van dien. Europa moet Amerika gaan loslaten en wat meer toegankelijk zijn voor Rusland.
 15. Tuurlijk maar het westen is bezorgt en vraag ze om terug te trekken. En dan ga je olie op het vuur gooien door een oefening aan te kondigen nabij hun grens en dan het raar vinden dat rusland dat niet gaat doen. Het is een soort verwaantheid die Europa en Amerika hebben. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5223855/oekraine-rusland-poetin-biden-troepen-krim-separatisten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...