Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Perry

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

23 Uitstekend

Over Perry

 • Titel
  Elementary prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Perry

  Ruggear RG 129

  Goed om te weten heb kpn en Vodafone dus kan nog even vooruit zal dan kijken of er een nieuw model op de markt is. Communicatie blijft ook iets wat je wat vaker moet upgraden.
 2. Perry

  Ruggear RG 129

  Heb deze mobiel gekocht voor de bug out bag. Is een ideale telefoon je kan er 2 simkaarten in kwijt waardoor je zowel op kpn en Vodafone netwerk terecht kan. Wanneer er 1 netwerk uitvalt heb je nog kans om via het andere te communiceren. Heb hem gecheckt en de standby tijd is rond de 15 dagen. Verder is het een basis telefoon doet wat hij moet doen. Geen whatsapp mogelijkheid voorzover ik heb kunnen ontdekken. Hij is waterdicht tot een meter en stofdicht wat ook ideaal is en overleeft een val van 1.5 meter. Hieronder de omschrijving vanaf de site. De Ruggear RG129 is
 3. steeds meer mensen gaan roepen dat het leven een eind datum heeft. En wanneer je 90 bent en al veel onderliggend lijdend hebt er nog zo geknokt moet worden om je levend te houden. Terwijl veel jongeren nu aan deze lock down kapot gaan niet te vergeten alle ondernemers en kleine kinderen die wanneer school aangeeft dat ze doordat er sneeuw ligt vrij krijgen gaan huilen omdat ze eindelijk weer naar school mogen. En elke keer worden we weer met wat anders bang gemaakt zuid Afrikaans,Braziliaanse Engelse, Chinese. Om gek van te worden. Hoop dat de politiek eindelijk eens besluit
 4. Ik denk dat Willem Alexander bedoeld dat ook nu door dit soort maatregelen er politieke onrust kan ontstaan. Landen die allemaal een eigen plan trekken wat betreft het bestrijden van de pandemie. Als je op straat loopt hoor je veel gemopper om je geen over de maatregelen dus publieke onrust. Dat kan allemaal een aanzet geven naar een oorlog. Dat wil niet zeggen dat hij het vergelijkt met de joden vervolging/holocaust. En meer informatie vinden over hoe een oorlog kan gebeuren en op welke signalen je moet letten lijkt mij preppen.
 5. Daar dacht ik dus ook aan, mischien puur om info te horen vanuit andere huishoudens maar idd om te communiceren met andere eensgezinden lijkt me risicovol. Tenzij je of codes hebt. Anders maar weer met koeriers.
 6. Is 27mc als nood een goed alternatief omdat ik hoorde dat er weinig nog op zitten en het veel gestoord word door internet, zonnepanelen. En het komt niet heel ver. Moet hierbij wel zeggen dat ik zelf geen heb en dit via forums heb gehoord dus is geen eerste lijns ervaring.
 7. Ga er eens naar kijken lijkt me goed. Moet er op termijn toch aan.
 8. En wat als je het signaal blokkeer als het een Wi-Fi of mobiele provider is moet het toch te blokkeren zijn. Een soort blokkade in je meterkast bouwen dan zal niemand de slimme meter kunnen uitlezen. Moet hier eerlijk bij zeggen dat ik niet weet hoe je dit moet doen iemand hier een idee over misschien een faradaykooi. Verstuurd vanaf mijn SM-A600FN met Tapatalk
 9. Heb er ook al naar gekeken alleen zijn de accu's vrij prijzig en moet je er behoorlijk wat hebben. En dan moet je ze ook om de zoveel tijd vervangen. Nu is nog wel zo dat zonnepanelen uit kunnen omdat je normaal wordt uit betaald voor wat je terug levert maar dit wordt straks rond 2023 afgebouwd. Dan is zo n accupack wel nodig want dan krijg je bijna niks meer voor je terug geleverde stroom.
 10. Klopt zijn wel beesten waar je voorzichtig mee moet zijn. Je moet wel precies weten waar je hem moet raken want anders gaat hij niet neer.
 11. Ik heb zo 1 besteld maar denk om zo'n schot te maken heb ik nog een lange weg te gaan. Deze is 45 joule dat is voor zover ik heb kunnen zien het dikste van de knikbuksen. Bij pcp zit je al snel hoger en kan je groter wild makkelijker schieten.
 12. Heb een filmpje op YouTube gezien van een kerel die met een 5.5 gamo knikbuks een wild zwijn met 1 schot neerlegt. Dus het zou wel kunnen als je heel goed kan mikken en het zwijn niet heel groot is. Een katapult lijkt me een erg lastige optie om mee te jagen omdat je wel heel erg dichtbij moet komen. Waarschijnlijk is de haas dan al gevlogen dan zijn strikken leren zetten een beter optie of vegetariër worden.
 13. Als ze echt een avondklok willen handhaven denk ik dat ze het leger wel nodig hebben. Want dan moet elke persoon op straat na 8 of 10 uur gecontroleerd worden. Er zijn genoeg Nederlanders met avonddienst. En dan heb je nog de mensen die zich nu al nergens aan houden en dat met een avondklok ook echt niet gaan doen. Wordt straks wild west dat je wel kan stelen want daar is geen mankracht voor maar als je op straat loopt krijg je een boete.
 14. Denk dat de keuze huren of kopen ligt aan welke tijd je zit. Nu is kopen erg duur je krijgt weinig huis voor het geld. Maar huren is ook lastig want ook deze prijzen schieten de pan uit en er staan enorme wachtrijen voor. Heb zelf koop en betaal rond 400 daar krijgt je geen huurhuis voor tenzij je idd antikraak gaat wonen. Maar dit is als je een gezin hebt een onzekere hobby die je niet moet willen.(1 maand opzeg termijn.) Alleen heb je hier wel de aardbevings problematiek (woon in Groningen) waardoor het mogelijk is dat op termijn je huis waardeloos is en de overheid zijn hande
 15. Net het boek houtkoorts gekocht ga ook binnenkort eens kijken of het me lukt een mooie boog te maken eerst het boek maar eens lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...