Ga naar inhoud

Perry

Lid niveau 2
 • Items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1370 profielweergaven

Perry's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

72

Reputatie

 1. Is wel zwaar maar te doe als je 20x moet schieten om een konijn te schieten doe je iets niet goed
 2. Heb een filmpje op YouTube gezien van een kerel die met een 5.5 gamo knikbuks een wild zwijn met 1 schot neerlegt. Heb deze zelf ook en is idd makkelijk te onderhouden de mijne heeft wel een magazijn voor 10 5.5 pellets.het enige is dat je per schot hem weer moet spannen.
 3. Er is ook een wat goedkopere versie 80lbs en in pistool variant. Voor wie geen 360 eu heeft maar wel een magazijn wil. https://www.shogun.nl/pistool-kruisboog-redback-xr-80lbs-met-magazijn-hori-zone.html
 4. Ik heb altijd wel wat ergens liggen of in de auto's of in mn schuurtje. Bij mn ouders en schoonouders en in het chalet dus zal me er niet heel druk om maken. Denk ook dat het slim is om meerdere tassen te hebben. Heb 1 op zolder thuis mocht de dijken doorbreken. 1 in mn schuur voor mocht mn huis in de fik vliegen of instorten door een aardbeving. En elke tas heeft hierdoor ook weer een andere inhoud. Kleren voor de kids heb ik thuis en in het chalet. Noodzakelijke spullen heb ik ook meestal op zak zoals mes, zaklamp en portomonee.
 5. Perry

  Bouwkavel

  Vrij prijzig in appingedam werd ook 1 verkocht had je ook nog wat boeken erbij hij is volgens mij weg gegaan voor 25000. https://www.rtvnoord.nl/nieuws/177593/Bunker-met-30-000-boeken-kopen-Het-kan-in-Appingedam
 6. Love and monster nu te zien op netflix leuke grappige film. Zeven jaar na de monsterapocalyps besluit de sympathieke, maar wat onfortuinlijke Joel zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex.
 7. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/engelbert-86-verwarmt-zijn-huis-al-10-jaar-klimaatneutraal-maar-niemand-wil-over-zijn-uitvinding-horen/ Kwam dit artikel tegen en was het concept nog niet eerder tegen gekomen. Lijkt me een goed idee.
 8. Wanneer dab er dan door gedrukt is zouden de zend restricties van een amateur zender niet worden verruimd omdat DAB daar geen hinder van ondervindt. Bron wiki:DAB werkt bovendien met een Single-Frequency Network waardoor meerdere zendantennes in een land dezelfde frequentie gebruiken voor dezelfde multiplex, zonder last te hebben van interferentie bij overlappende signalen. Bij FM moeten sommige regio's bepaalde frequenties vrij houden omdat een zender in een naburige regio deze al gebruikt. Bij DAB is overlappende ontvangst juist een voordeel. Een radio kan een zwak signaal van meerdere verschillende zendantennes ontvangen en daar een beter signaal uit samenstellen.
 9. Dat las ik: Waarom de pakkans nihil is? Reden 1: Meetbaarheid De Baofeng is in te stellen tussen de 1W en 5W. Als je hem op de laagste stand zet bespaar je batterij maar zit je nog steeds boven de wettelijke maximaal toegestane 0.5W (voor gebruikers zonder zendlicentie). Het feit is alleen, dat de agentschap telecom niet kan ruiken hoe sterk jouw portofoon is. Dit moeten ze meten. En laat dit nou alleen goed te meten zijn van dichtbij. Zou het agentschap bij jou voor de deur staan dan nog zouden ze waarschijnlijk bij je binnen moeten komen om te bevestigen of je echt uitzendt boven de 0.5W. Mocht je de Baofeng UV-5R in huis halen voor een noodsituatie dan raden we je aan om de portfoon in de orginele verpakking te laten zitten. Dus in het plastic & in de doos. De Baofeng is niet illegaal om in huis te hebben als je hem hebt voor "handels doeleinden". Als je hem dus weer verkoopt na een noodsituatie is het goed ;). Maar ik denk dat ik voor de 0.5 w bf 88e ga en mischien de 5r voor shtf in de verpakking weliswaar.
 10. Ik zit naar walkie talkies te kijken en zag de bafeng uv 5r is wel te dik maar dat is in een noodsituatie juist het betere werk. Maar nu zag ik een review en die wou ik toch effe delen is echt ongelooflijk. En de prijs helemaal.
 11. Die heb ik ook is idd zonde als dat gedeelte niet meer werkt. Kan je hem nog gebruiken als zaklamp en powerbank.
 12. Er staat op netflix een serie als de dijken breken. De titel zegt waar het over gaat. De serie probeert te laten zien wat er hier in Nederland zou gebeuren tijdens een grote watersnoodramp
 13. Ik vond het ook tamelijk vroeg. In mijn huis en auto's heb ik geen dab + en nu zag ik ook dat de npo nog tot 2030 door gaat met zenden op fm. Lijkt me dat digitaal ook moeilijker in de lucht te houden is tijdens een calamiteit. https://tweakers.net/nieuws/155798/npo-wil-tot-2030-radio-uitzenden-via-fm-netwerk.html
 14. Heb een noodradio enorm mooi ding maar geen dab +. Nu vernam ik dat het binnenkort zover is dat ze met fm gaan stoppen. Hoe doen jullie dit hebben jullie al een dab gekocht en de buizenradio opgeborgen. https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/stoppen-fm-radio-is-kwestie-van-tijd-digitale-radio-bezig-aan-opmars/
 15. Is ook wel een beetje een sport voor me iets goedkoop krijgen (maar voor wie niet) En ik ben wel fan van victorinox super degelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...