Ga naar inhoud

Jaap

Lid
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

184 profielweergaven

Jaap's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

62

Community reputatie

 1. Jaap

  sla

  In mijn gedrevenheid tot zelf voorzienigheid liep ik tegen een hoop sla aan in mijn moestuinbak. Het was te veel om te consumeren maar wel erg lekker. Invriezen gaat maar dan verliest het na ontdooien zijn structuur. Echter invriezen als soep is een heel goed alternatief. Onderstaand recept is superlekker en makkelijk in te vriezen. Heb nu 5 bakken van 2 liter sla soep. https://www.okokorecepten.nl/recept/soep/slasoep/fijne-slasoep
 2. Vandaag leuk bewateringssysteempje gekocht voor nog geen 30 euro. De bijgeleverde bak van 9 liter vervangen door een oude regenton. Timer werkt super simpel, het tijdstip dat je de stekker er in doet dat is het tijdstip dat hij elke dag een halve minuut water geeft. Kan nu lekker op vakantie zonder buren lastig te vallen.
 3. Vandaag nog 6 sixpacks meegenomen, Pallet staat nog gewoon in de winkel.
 4. https://www.aldi.nl/aanbiedingen/vanaf-maandag-28-06/bar-le-duc-6-pack-2004729-1-0.article.html
 5. Met een 7.62 stuur je met een gericht schot niet alleen een konijn maar ook die lastige indringer die je konijn wil eten, naar de eeuwige jachtvelden.
 6. Ga voor de Hatsan Carnivore 7.62 de zwaarste knikloop op dit moment.
 7. https://eindtijdnieuws.com Je zoekgedrag doet je vaak belanden waar je wilt eindigen.
 8. Dat zijn beste linken. Kun je misschien iets preciezer aangeven waar vermeld word dat dode cellen shedding als gevolg kunnen hebben? Shedding is impossible with killed vaccines, RNA vaccines,[6] or those made using only isolated proteins, but a small number of vaccines contain live virus which can theoretically infect others. Not all pathogens are shed; shedding does not equal transmission; and transmission does not always cause disease.[7]
 9. Heb je ook een linkje hiervan? Dacht dat shedding met dood virusmateriaal niet mogelijk was.
 10. Ik ben verkocht door het enthousiasme in het volgend filmpje. Het is simpel en erg leuk om te doen. Mijn bak is klaar en mijn keuken staat vol met zaaigoed. Komend weekend ga ik planten. Deel 2 moet je ook zeker kijken het zit heel vernuftig in elkaar.
 11. Heb het filmpje met veel plezier uitgekeken.
 12. Vrijdag 2e pfizer gehad, beetje pijn gehad op injectie plaats. Verder nergens last van. Alleen slechte ervaringen halen het nieuws.
 13. Bij mij zit het een beetje in de genen denk ik. Mn ouders hadden een grote voorraadkast vol met eten just in case. Die hadden de honger van de oorlog meegemaakt. Preppen geeft me een fijn gevoel van een stukje meer zekerheid. Mocht de shit werkelijk uitbreken dan denk ik dat je met je voorraad niet noodzakelijk in die lange rij bij de winkel hoeft te gaan staan. Wat werkelijk zoden aan de dijk zet is zelf voorzienbaarheid in de vorm van groente verbouwen en wat vee. Daar moet je woonlocatie zich wel voor lenen. Denk dat het allemaal wel mee zal vallen en dat er in iedere generatie dit soort oergevoelens leven.
 14. Heerlijk, liggen gewoon bij Appie Heijn. Het vet bewaar ik na het bereiden in kartonnen bekertjes in de vriezer, goede basis voor jus
×
×
 • Nieuwe aanmaken...