Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Jaap

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

27 Uitstekend

Over Jaap

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De overburen van mijn oma zijn deze maand gestorven aan Corona, allebei rond de 70. Deze week is mijn buurvrouw overleden aan Corona, 61 jaar. Ik pretendeer geen verstand te hebben van cijfers en virussen echter bovenstaande maakt je toch wat angstig.
 2. In Denemarken is vorige week een interessante theorie opgedoken. Trombose kan een gevolg zijn van verkeerd injecteren. De injectie dient gezet te worden in de spiermassa. Een vakkundig arts plaatst een injectie en zuigt eerst iets terug om te zien of de naald niet in een bloedvat zit. Bron https://www.youtube.com/watch?v=md8pJFbMVnk&t=774s
 3. Jaap

  Bordspellen

  https://www.blokker.nl/oud-hollands-keezenspel/1136059.html Keezenspel , ontzettend leuk en verslavend
 4. Als in zulke situaties het geld niets meer waard is en je 500 euro voor een brood betaald, kun je met een stukje breekgoud (1 gram) snel een boerderij kopen.
 5. Het is een vrije keuze niet gevaccineerd te worden. Zekerheidshalve is men verder voorzichtig zolang er nog zoveel onbekend is.
 6. Mountain House Blik Shrimps - Blik Garnalen houdbaar tot 2035! | Zwerfkei.nl
 7. Jaap

  knoflook

  Heb een zonnig muurtje over in de tuin en wil daar knoflook gaan telen. Leerzaam filmpje gezien op YT van een man met zelfgemaakte bakken van steigerhout. Wat ik me afvraag en wat ik me wel vaker afvraag, moeten die bakken nou in de bodem doorboord worden voor overtollig water? Zo ja, loopt het water dan niet weg en wordt het dan niet te snel droog?
 8. Was best ver met mn kelder, echter mn vriendin wil de muren een kleurtje geven. Stellingen weer afgebroken en en volgende week verder. Zal wel een fotootje weg zetten als het er op begint te lijken.
 9. Heb ergens gelezen dat goud een vaste waarde heeft. Als je meer dollars / euros voor je goud krijgt betekent dit eigenlijk dat dat komt omdat op dat moment het geld wat minder waard word. Hoe denken jullie hier over?
 10. Ik had vorig jaar de leuke ervaring dat ik met 3 tomatenplanten een lange tijd kon overbruggen. Heb in 1 zomer 3 keer van de 3 planten kunnen oogsten. pluk je de oranje om op de vensterbank te rijpen, dan komen de kleine groene al weer opzetten. Heb basilicum bij de stam groeien. 4 potten met (gekookte) tomaat + basilicum op vacuüm weggestald. Schijnt lekkere pasta basis te zijn.
 11. Heb het profiel besteld en in huis. In elkaar lassen zal even duren , ben druk met veel dingen.
 12. Ben bezig met het bevoorraden van mijn kelder en ben tot een nieuw inzicht gekomen. Heb de nodige voeding ingeslagen om bij misgrijpen toch een tijd door te kunnen bikken. Echter nu ik die plek efficiënt ingericht heb, heb ik best nog veel ruimte over. We hebben nu een 2e doelstelling: wat geld besparen. Nodige en redelijk lang houdbare producten die fors in de aanbieding zijn kopen we grootschalig in om optimaal van het voordeel te genieten. Dit is best een lange tread en weet niet zeker of dit al ter sprake is gekomen. Ik wil het gewoon even delen. 🙂
 13. Een virus heeft de mens nodig, vaccins maken hem sterker om te overleven. Een virus zwakt af als mensen sterven, immers heeft het als parasiet zijn gastheer nodig.
 14. 1. Fx impact met pomp , 9 mms en silencer 2. Grondwater pomp 3. Kippen + ren 4. Tijd om een hoop in elkaar te lassen en te bouwen 🤔
×
×
 • Nieuwe aanmaken...