Ga naar inhoud

Perry

Lid
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Perry

 1. Ik ben ook erg benieuwd naar je ideeën hoe wil je dit trainen. Is dit een mentale of fysieke training.
 2. Toch erg om te zien dat er mensen zo leven. In een land dat als ze geen oorlog steeds voerden er genoeg moest zijn voor iedereen. Hopen dat ze nu inderdaad amerika first doen want er is daar genoeg waar ze mee aan de slag kunnen.
 3. Is wel zwaar maar te doe als je 20x moet schieten om een konijn te schieten doe je iets niet goed
 4. Heb een filmpje op YouTube gezien van een kerel die met een 5.5 gamo knikbuks een wild zwijn met 1 schot neerlegt. Heb deze zelf ook en is idd makkelijk te onderhouden de mijne heeft wel een magazijn voor 10 5.5 pellets.het enige is dat je per schot hem weer moet spannen.
 5. Met zn allen naar de ikea een accu en zonnepanelen halen. https://tweakers.net/nieuws/183192/ikea-gaat-in-belgie-thuisaccus-verkopen.html
 6. Er is ook een wat goedkopere versie 80lbs en in pistool variant. Voor wie geen 360 eu heeft maar wel een magazijn wil. https://www.shogun.nl/pistool-kruisboog-redback-xr-80lbs-met-magazijn-hori-zone.html
 7. Ik heb altijd wel wat ergens liggen of in de auto's of in mn schuurtje. Bij mn ouders en schoonouders en in het chalet dus zal me er niet heel druk om maken. Denk ook dat het slim is om meerdere tassen te hebben. Heb 1 op zolder thuis mocht de dijken doorbreken. 1 in mn schuur voor mocht mn huis in de fik vliegen of instorten door een aardbeving. En elke tas heeft hierdoor ook weer een andere inhoud. Kleren voor de kids heb ik thuis en in het chalet. Noodzakelijke spullen heb ik ook meestal op zak zoals mes, zaklamp en portomonee.
 8. Perry

  Bouwkavel

  Vrij prijzig in appingedam werd ook 1 verkocht had je ook nog wat boeken erbij hij is volgens mij weg gegaan voor 25000. https://www.rtvnoord.nl/nieuws/177593/Bunker-met-30-000-boeken-kopen-Het-kan-in-Appingedam
 9. Love and monster nu te zien op netflix leuke grappige film. Zeven jaar na de monsterapocalyps besluit de sympathieke, maar wat onfortuinlijke Joel zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex.
 10. Alle NAVO-troepen snel weg uit Afghanistan, ook Nederlanders vertrekken - https://nos.nl/l/2376764 Bijzonder toch kunnen we dit bestempelen als een zoveelste vietnam oorlog. Met de staart tussen de benen ervandoor. Wat een geld is daar ingepompt. Verstuurd vanaf mijn SM-A600FN met Tapatalk
 11. Tis wachten erop denk dat er nu steeds meer een vergrootglas op gaat liggen. Voor iedereen wordt denk ik de vaccins meer en meer als gevaar gezien ook door die er eerst erg voor waren.
 12. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/engelbert-86-verwarmt-zijn-huis-al-10-jaar-klimaatneutraal-maar-niemand-wil-over-zijn-uitvinding-horen/ Kwam dit artikel tegen en was het concept nog niet eerder tegen gekomen. Lijkt me een goed idee.
 13. Dit is idd geen fake news lijkt me veel van mn collega's die pro vaccinatie waren krabben nu achter de oren. En nieumand haalt de tweede prik. Nu is jansen ook al slecht in het nieuws dus blijven rna vaccins over.
 14. Het mooie aan dit medium is dat je iets kan posten en mensen er dan op kunnen reageren. Het is goed dat men kritisch kijkt naar artikelen die gepost worden helemaal in deze tijden. zowel het pro vaccinatie kamp als tegenstanders hebben een doel met hun artikel en dat is om hun gelijk aan te tonen. Ik ga ervan uit dat jij deze artikels post om te laten zien dat covid vaccins slecht voor je zijn. Dan is het zaak dat de artikelen kloppen. Wanneer iemand dan je artikel bestudeert en er kanttekeningen bij zet zou je ook deze kunnen verdedigen door jou artikel te staven met bewijzen. Dat is een fijnere manier.
 15. Het is een beetje gek dat wanneer iemand een critische noot op jouw post doet je hier dan gelijk zo op reageert. Terwijl de post zelf niet aanvallend is maar vragend wat bij mij meer aantoont dat je hem gelijk geeft en de vraag niet kan beantwoorden. Je zit hier op een forum waar ook mensen zitten met een andere mening. Daar moet je tegen kunnen anders kan je beter een forum opzetten met engel aanhangers.
 16. Wanneer dab er dan door gedrukt is zouden de zend restricties van een amateur zender niet worden verruimd omdat DAB daar geen hinder van ondervindt. Bron wiki:DAB werkt bovendien met een Single-Frequency Network waardoor meerdere zendantennes in een land dezelfde frequentie gebruiken voor dezelfde multiplex, zonder last te hebben van interferentie bij overlappende signalen. Bij FM moeten sommige regio's bepaalde frequenties vrij houden omdat een zender in een naburige regio deze al gebruikt. Bij DAB is overlappende ontvangst juist een voordeel. Een radio kan een zwak signaal van meerdere verschillende zendantennes ontvangen en daar een beter signaal uit samenstellen.
 17. Zelf als het niet zo was is dit toch een domme actie ze weten hoe Rusland hierop reageerd. Net zo dat hier in Europa iedereen rechtop gaat zitten wanneer Rusland aan zijn eigen grenzen met zijn troepen aanwezig is. En dan biden die gelijk aangeeft dat wanneer rusland aanvalt Amerika Oekraïne meehelpt. https://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/1809-gedekt-door-biden-pakt-zelensky-de-handschoen-tegen-poetin-op En hierdoor gaan China en Rusland steeds dichter na elkaar toe met alle gevolgen van dien. Europa moet Amerika gaan loslaten en wat meer toegankelijk zijn voor Rusland.
 18. Tuurlijk maar het westen is bezorgt en vraag ze om terug te trekken. En dan ga je olie op het vuur gooien door een oefening aan te kondigen nabij hun grens en dan het raar vinden dat rusland dat niet gaat doen. Het is een soort verwaantheid die Europa en Amerika hebben. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5223855/oekraine-rusland-poetin-biden-troepen-krim-separatisten
 19. Het nog even meer laten escaleren. 'Oekraïne en NAVO gaan samen oefenen' - https://nos.nl/l/2375490
 20. Dat las ik: Waarom de pakkans nihil is? Reden 1: Meetbaarheid De Baofeng is in te stellen tussen de 1W en 5W. Als je hem op de laagste stand zet bespaar je batterij maar zit je nog steeds boven de wettelijke maximaal toegestane 0.5W (voor gebruikers zonder zendlicentie). Het feit is alleen, dat de agentschap telecom niet kan ruiken hoe sterk jouw portofoon is. Dit moeten ze meten. En laat dit nou alleen goed te meten zijn van dichtbij. Zou het agentschap bij jou voor de deur staan dan nog zouden ze waarschijnlijk bij je binnen moeten komen om te bevestigen of je echt uitzendt boven de 0.5W. Mocht je de Baofeng UV-5R in huis halen voor een noodsituatie dan raden we je aan om de portfoon in de orginele verpakking te laten zitten. Dus in het plastic & in de doos. De Baofeng is niet illegaal om in huis te hebben als je hem hebt voor "handels doeleinden". Als je hem dus weer verkoopt na een noodsituatie is het goed ;). Maar ik denk dat ik voor de 0.5 w bf 88e ga en mischien de 5r voor shtf in de verpakking weliswaar.
 21. Ik zit naar walkie talkies te kijken en zag de bafeng uv 5r is wel te dik maar dat is in een noodsituatie juist het betere werk. Maar nu zag ik een review en die wou ik toch effe delen is echt ongelooflijk. En de prijs helemaal.
 22. Cliënten van mij zijn allemaal ingeënt met moderna van de 30 geen bijwerkingen tenzij je een stijve arm daaronder rekent met een slag om de arm want de 2de prik is nog niet gezet. Mijn collega's hebben astrazeneca gehad hier hoorde ik wel van verscheidene die er behoorlijk ziek van geworden zijn. Ongeveer 50%.voornamelijk van de 2de prik.
 23. Ze zijn aan het uitzoeken of je de verschillende merken ook kunt mengen dus als je 1 van astrazenica hebt gehad je dan de 2de van pfizer kan krijgen. Maar nog niet gehoord of dit onderzoekt al afgerond is. https://www.scientias.nl/kunnen-we-verschillende-coronavaccins-ook-mixen/
 24. Perry

  Wat als de USA wegvalt?

  Hij zou het graag willen zei ik niet dat hij het gaat doen. Dat gaat hem te veel kosten. En ook de Russen zouden graag naar die tijd terug gaan. Maar stel dat hij het zou gaan doen heeft hij nog een lange weg te gaan.
 25. En de kogel is door de kerk toch maar niet voor mensen onder de 60. Voorlopig geen AstraZeneca-vaccin meer voor mensen tot 60 jaar - https://nos.nl/l/2375138
×
×
 • Nieuwe aanmaken...