Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

kwakster

Lid
 • Aantal items

  407
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

kwakster won de laatste dag op 12 oktober 2020

kwakster had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

411 Uitstekend

Over kwakster

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Apeldorp
 • Interesses
  Messen & slijpen
 • Beroep
  Heel erg mooi zijn,
 • Homepage
  http://www.messenforum.nl

Recente bezoekers van dit profiel

697 profielweergaven
 1. Waarom kreeg de koning een uitzondering voor de jacht op het Kroondomein? ‘Dit is handjeklap’ Het kabinet maakte bewust een uitzonderingsregeling voor koning Willem-Alexander waardoor hij Kroondomein Het Loo drie maanden per jaar mag afsluiten en tóch 4,7 miljoen subsidie ontvangt. De Kamer is hier destijds niet over geïnformeerd. Dat blijkt uit onderliggende stukken die afgelopen vrijdag zijn vrijgegeven. Actievoerders maken al jaren bezwaar tegen de koninklijke jacht op Kroondomein Het Loo. Centraal staat de vraag of koning Willem-Alexander het bo
 2. Nederlandse websites: - https://www.geenstijl.nl/ - http://verenoflood.nu/ - https://www.vrijspreker.nl/wp/ - https://www.dagelijksestandaard.nl/ - https://saltmines.nl/ - http://nocomedycomics.nl/ Duitse websites: - http://www.politikversagen.net/ Amerikaanse websites: - https://trends.gab.com/ - https://news.gab.com/ - https://protrumpnews.com/ - https://www.zerohedge.com/ - https://summit.news/ - https://www.breitbart.com/
 3. kwakster

  Trump afzetten?

  Stukje nieuwe info: https://nitter.net/lyne_ian/status/1347829726941888514 Kern van het verhaal is dat de laptop van Pelosi in beslag genomen zou zijn door white hat speciale eenheden (good guys) tijdens de bestorming van het Capitool, en nu zouden Pelosi en haar mede-coupplegers in paniek zijn.
 4. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat Joe Biden de koning van de wereld zal worden- ervan uitgaande dat het Electoral College hem president noemt, zoals door de meesten wordt verwacht. Vermoedelijk meer stemmen ontvangen dan enige andere man in de geschiedenis van de wereld, met een uitbundige politieke partij die op het punt staat bijna de volledige controle over het Huis en misschien de Senaat over te nemen, lijkt het erop dat Lady Luck heel, heel aardig is geweest voor de oude Joe. Maar, zoals het gezegde luidt, degenen die de goden willen vernietigen, maken ze eerst
 5. Zou het kunnen dat de pivotschroef misschien een tikje te strak is aangedraaid en/of de pivot een drupje goede olie nodig heeft ?
 6. Het hangt er een beetje vanaf wat en hoe je er precies mee wilt kunnen snijden. Vuistregel is eigenlijk: hoe meer dat pushcutting oftewel drukkend snijden is hoe beter en langer het mes dat zal doen met een wat meer gepolijste snede. Voorbeeld: het snijden van hout. Maar voor slicen oftewel heen-en-weer gaand snijden werkt een wat grover geslepen snede over het algemeen een stuk beter en ook langer. Voorbeeld: het snijden van touw. De staalsoort zelf en de hardheid ervan spelen hierbij ook een rol: het 420HC roestvast staal in je Buck is niet heel erg hard (~58
 7. Kwam dit juweeltje tegen op YouTube:
 8. Sinds gisteren bevestigd vanuit Gelre Ziekenhuizen: Remdesivir als medicijn doet niets tegen de tweede golf van COVID-19. Het wordt ook niet meer aan COVID-patiënten op de IC gegeven, maar vreemd genoeg nog wel aan COVID-patiënten op de longafdeling (die er net iets minder ernstig aan toe zijn) De longartsen aldaar zijn van mening dat: "baat het niet dan schaadt het niet" (hoe gek dit ook mag klinken) Op beide afdelingen krijgen de patiënten Dexamethason in lage doses, hetgeen nu officieel beschouwd wordt als werkzaam tegen COVID-19.
 9. Op het moment van schrijven nog geen bewezen feit, maar bij de hogere echelons in Gelre Ziekenhuizen zingt rond dat Remdesivir weinig tot niets lijkt te doen tegen de tweede golf van COVID-19. Het wordt niet (meer) aan COVID-patiënten op de IC gegeven, maar (nog) wel op aan COVID-patiënten op de longafdeling (die er net iets minder ernstig aan toe zijn) Op beide afdelingen krijgen de patiënten Dexamethason, hetgeen in elk geval vooralsnog beschouwd wordt als werkzaam.
 10. Werkelijk niets past beter bij deze tekst dan juist deze foto van het afgehakte hoofd van leraar Samuel Paty, een foto welke bovendien door de islamistische terrorist zelf gemaakt is. Acties zoals "Je suis Samuel Paty" zullen opnieuw volstrekt zinloos blijken, uitsluitend de harde waarheid omtrent het Paard van Troje dat islam heet zou heel misschien de massa nog wakker kunnen schudden. Maar op dit moment vrees ik dat het slechts een kwestie van tijd is voordat dit soort islamitische slagers ook los gaan in Nederland.
 11. Gaan er wereldwijd meer mensen gebukt onder westers racisme dan onder de islamitische ideologie ? Het antwoord is "NEE" [...] Het is droevig dat een dooie draaideurnietsnut meer empathie oproept en een groter beroep doet op onze moraal, dan een wreed op straat afgeslachte onschuldige hoeksteen van de samenleving, die de vrijheid van meningsuiting huldigde én zijn leerlingen de optie gaf om de klas te verlaten als zij die vrijheid aanstootgevend achtten. Dan zijn we plotseling te laf, te politiek correct en te geknecht door ons eigen verziekte zelfbeeld om d
 12. Interessante website: https://paleishuistenbosch.nl/
 13. Op het moment van schrijven heeft 50 % van de coronapatienten op de IC en andere afdelingen in Gelre Ziekenhuizen een islamitische achtergrond. Er liggen zelfs al moslims uit Rotterdam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...