Ga naar inhoud

Cheryl

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cheryl's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

5

Reputatie

  1. oké top dank je wel! Goeie site is dat die kon ik nog niet 😃
  2. De backpack die ik heb is top! Draagt goed, is waterdicht en er zitten veel vakken/zakken in, hij is 80 liter en vrij ruim, hier ga ik er nog een van bestellen. Heb jij ook extra kleding per persoon ingepakt? Ik dacht aan 1 kleding set extra pp inpakken. Zou thermokleding een goed idee zijn? Dit is licht en dan heb je in iedergeval een schone set.
  3. Hoi hoi @JJ&A ik zat zojuist even op de site te kijken van bushcraft en ik heb nog een lange weg te gaan 😅 ben een beetje overwhelmed bijna door alle info en skills die de anderen hebben, maar motiveert wel om mijzelf meer aan te leren zodat ik meer zelfvoorzienend kan zijn!. ik ga daar even kijken voor andere shelters en een extra waterfilter, super bedankt voor al je goeie tips en feedback, hier heb ik echt iets aan!
  4. Hoi @JJ&A bedankt voor je uitgebreide reactie, superlief! Wat leuk om te horen dat er nog een moeder actief is op het forum ☺️ Wat mooi dat er een lijst is met frequenties voor preppers, kan ik deze met de tijd ook krijgen denk je? Of kan ik dat hier op het forum ergens vinden? Qua waterfilter had ik dus 2 lifestraws gekocht, maar zag hier op het forum inderdaad al andere merken voorbij komen, heb je aanbeveling? Dan schaf ik deze er nog extra bij aan. Slim inderdaad om van de auto een bov te maken, daar had ik niet aan gedacht haha! De tampons is inderdaad ook een goeie met dubbele functie zelfs. Ik heb een goeie grote rugzak en ga er dan nog 1 aanschaffen zodat het beter verdeeld is en de dingen die ik dubbel heb verdelen, mocht er 1 sneuvelen. Ik heb 2 shelters gekocht, maar deze zijn zo dun als vloeipapier en lijken eerder op 2 grote nooddekens, dat was een miskoop haha. Heb je echt een tent of maak je gebruik van een tarp om hier een shelter van te maken? Echt bedankt nogmaals voor je bericht, ik kan weer lekker verder struinen naar spullen! Groetjes en een fijne avond.
  5. Hey allemaal, ik ben nieuw op het forum en kan helaas geen voorstel topic vinden dus ik hoop dat ik hier goed zit Zoals de titel al zegt ben ik een alleenstaande moeder die is begonnen met preppen. In mijn omgeving ken ik niemand die prept en als ik erover begin doet men nogal lacherig en ben ik een Piet paniek.. Ik heb een dochter van 19, zoon van 16 en een baby van 6 maanden, ik ben begonnen met preppen omdat er zoveel misgaat in de wereld en ik niet vertrouw op de overheid. Ik prep voor een EMP / solar flare, ik wil graag de veiligheid / zorg voor mijn kids verzekeren en vind dat preppen hier dus ook onder valt. Ik heb geen bijzondere skills, ik heb wel 20+ jaar in het ziekenhuis gewerkt, waarvan 5 op de seh dus kan onszelf wel redden bij medische noodsituaties verder moet ik het van techniek/taktiek hebben ipv kracht. Bij bugging in heb ik genoeg supplies voor een maand aan water en voedsel. Ik heb geen edc, omdat ik als zzp’er tegenwoordig veel vanuit huis werk. Ik heb daarnaast ook geen bol, dus als shtf, weet ik niet goed wat wij zouden moeten doen, dit is iets waar ik nog over aan t nadenken ben. Ik heb wel al een bob klaar met de volgende items: Steriele mesjes Pincet Flash light Lantaarn 2 lifestraws Paracord x 2 waarvan 1 met fluitje Multitool Emergency tent x 2 Emergency blanket x8 Poncho x 4 Sas survival guide Fire steel Water purification tablets x 2 doosjes Tie rips Spiegel Aanstekers Ductape x 2 Israeli bandages x 4 Mini towels Tourniquet Headlight Schroevendraaier Tandenborstels Tandpasta Luiers Maandverband Zakdoekjes Sokken Jodiumtabletten Ors Multivitaminen Diarreeremmers Ibuprofen Oogdruppels Epipen Lenzen Antibiotica Pleisterspray EHBO kit Vaseline Inhalers Allergie tabletten Knuffel voor de baby Schrift Rode kruis boekje 1 fleece deken 1 handdoek. babyvoeding voor 2 weken dit is 1 grote rugzak en die is niet zwaar, die zou mijn zoon tillen mochten wij weg moeten. ik ben bezig met een andere tas, daar wil ik nog 1 extra kledingset per persoon in doen en voeding voor de eerste 72 uur. Ik hoop dat wij ons met de auto kunnen verplaatsen, mocht dit niet het geval zijn kunnen wij te voet met kinderwagen (extra ruimte onder de wagen om nog wat items mee te nemen) en een baby carrier zodat ik de kleine op mijn rug zou kunnen vervoeren indien nodig. Ik heb alle items die ik heb gekocht uitgetest behalve de firesteel, maar weet wel hoe deze werkt. Verder wil ik nog een rocketstove aanschaffen en moet ik nog zout, electrolytes, storm lucifers en vuilniszakken inpakken. Ik hoop op tips/correcties, input van dingen die ik anders dan wel beter zou kunnen aanpakken of misschien andere alleenstaande moeders te spreken die hier ook mee bezig zijn. Erg lange post I know, bedankt voor het lezen en ik hoop op wat leuke en vooral leerzame feedback! groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...