Ga naar inhoud

Scratch

Lid
 • Items

  671
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Scratch's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

763

Reputatie

 1. @frans81 heb je misschien een foto van een normale ritssluiting! Ik vind het vergelijk niet zo duidelijk
 2. Klopt, ik loop er 20 jaar op, de meeste Bata. Koop elk jaar nieuwe en doe er 2 jaar mee. Daarna nog een jaar in de kast reserve. Zo heb ik altijd 3 paar voorhanden. In mijn geval trek ik ze aan en loop ik er op als dat ik ze tijden heb. Wel met inlegzolen welke uit oude gimpen komen. Ik heb wel makkelijke voeten die niet zweten ;-) In de zoveel tijd vet ik ze in, maar mocht je het een tijdje vergeten, waterdicht blijven ze wel. Ik heb ook een par van het nieuwe type, lopen prima, maar voor mij te warm.
 3. Wat mij altijd opvalt is dat men ontzettend veel wilt meenemen. Mijn BOB is iets meer als wat er in de kleine pukkel zat in militaire dienst. De inch aanvulling is dan de grote pukkel er bij. En dan uiteraard in combi met de koppel en berenlul. Dan heb je al best wat te sjouwen!
 4. Ik denk inderdaad dat de mogelijkheden groter zijn dan een plastic tas van de Action
 5. Scratch

  Mijn BOV is thuis

  Zijn prima auto's, hier staan er 4 die verhuurd worden voor rally's in de Sahara!! @Petroman, is het handiger ipv een balk het aantal leds in 4 spotjes te doen !?
 6. Ik heb olie zat. Nog geen jaar geleden kwamen ze een 200liter vat grif legen, kreeg je er nog geld voor ook. Nu komen ze pas als je 600liter heb, en nemen ze het gratis mee... In dat geval, laat ik het nog wel even staan.
 7. Gewoon droog hout stoken en kachel altijd op temperatuur houden. Niet stoken als er geen trek is (mistig weer) En al komt er een verbod, dan houd ik ze nog voor een SHTF situatie ;-)
 8. Ik heb een klein pupup tentje. Staat in een zucht en een scheet, en is net zo snel weer op geruime. Hier staat hij met -14 midden in de sneeuw. Ik had er nog wel een zeiltje onder waar ik een pak stro op had liggen. Als je hem vult met je matje, slaapzak en BOB, dan heb je de haringen niet echt nodig.
 9. Belastingvrij zijn de auto's niet duur, maar ja, dan moet hij tegenwoordig wel 40 jaar zijn. Onderdelen kosten niets tenopzichte van andere merken, en er is makkelijk aan te komen. Er zijn zowel in de UK als in NL diverse leveranciers die ook gewoon verzenden. Heb je het over een Land Rover, maar bedoel je gewoon een 4x4, dan zou ik je de Land Rover niet aanraden. Je moet wel echt iets met het merk hebben, want vaak heb je met zo'n auto een haat/liefde verhouding. Zelf sleutelen is een must, want breng je een auto weg, dan ga je failliet. Zelf al zo'n 10 Land Rovers gehad, van 2.25 benzine, tot T5. Tot op heden bevalt de 300tdi het beste. Op het moment 2 rijdende Land Rovers en nog een paar in onderdelen (maar dat telt niet zeg ik altijd tegen mijn vrouw) O ja, een LaRo is zo goed als de monteur die er aan sleuteld ;-)
 10. Met een kruisboog kun je het makkelijkst mikken (en ook raken) Voor jacht oke, voor verdediging wel iets uit de middeleeuwen !
 11. Maar dan zoiets !! [ATTACH=CONFIG]20254[/ATTACH]
 12. Is een kavel van 3. Zitten ook nog 5 20F containers bij en 5 aircounits. Voor alleen een container met inrichting heb ik wel €500,- over (incl veilingkosten en BTW) Transport zal nog het meeste kosten...
 13. Goh, deden we toch niet anders dan met Judo !? In zo'n geval moet je altijd sneller zijn dan je tegenstander In het geval van de politie in dit filmpje ben je een tikje aan de achterlijke kant als je niet gewoon mee werkt. Je ligt niet zomaar in een beklem
×
×
 • Nieuwe aanmaken...