Ga naar inhoud

Flos

Lid niveau 2
 • Items

  6820
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  22

Alles dat geplaatst werd door Flos

 1. Deze morgen een van mijn moestuin bakken om gespit. Ik heb er ook diverse kruiwagens stal mest in verwerkt.
 2. Eierschalen zijn kalk. En kalk kan verzuurde grond verrijken.
 3. @candyman het ligt veel aan het mannetje ook of je nu recht of krom zaagt. Ik heb mensen scheef zien zagen met de beste nieuwste zaagmachine. Andere zagen recht met de meest versleten apparaat.
 4. @wandering neone als je een BOB samen steld om vlug te kunnen nemen bv bij brand of een gas lek snelle evacuatie. Is het niet nodig dat daar een bijl een machete of visgerief in zit en meer van die zaken. Ik noem dat de zondag BOB. Al gaat die van mij ook al flink wegen.
 5. Een Renault Master gehad en dat was mijn beste bus ooit met meer dan 1000 000 km op de teller moeten afscheid nemen
 6. @Pepijnjasper welkom op dit forum. Als eerste BOB zou ik voor iets gaan wat niet echt duur is. Want na een tijdje wil je toch wat anders. Dus zo een militaire rugzak is oké.
 7. Eergisteren heb ik een kalkoen dood gevonden in mijn kippen hok. Ook mijn buurman heeft twee dode kippen. Bij alle drie de slachtoffers is de hals over gebeten vermoedelijk om het bloed er uit te zuigen. Bij mijn buurman is er zelf van het vlees gegeten. Nu mijn vraag naar jullie. Hoe vang of dood ik dit beest.
 8. Flos

  Kippen

  Een uur geleden komt een buurman een praatje maken. Zijn gesprek begint zo. Ha buurman hier is het lekker klussen bij de kachel. Zeg moet je nu wat weten we gaan moeten legkippen kweken. Die van mij zijn dood gebeten gisteren een en van morgen een. Waarop ik mijn verhaal doe van mijn kalkoen. En mijn buurman gelijk verwijst naar een marter . Dus je zit er maar mee.
 9. Flos

  Kippen

  Moest het dier nog niet stijf geweest zijn ok. Maar het was al zo stijf als een plank toen ik het vond.
 10. Flos

  Kippen

  Deze morgen was een pech morgen voor mij. Na konijnen voer in de kippenvoer bak te hebben gedaan De kippen gevoederd. Kwam ik tot de conclusie dat ik een dode kalkoen had. De complete hals open gescheurd dit is ongeveer 20cm Gisteren liep hij nog mooi rond. Dus hij is afgelopen nacht aangevallen door een of ander beest. Een verlies van ongeveer 8kg vlees. Zonde. En alle geluk komt per drie ook het ongeluk. Mijn riolering afvoer bij mijn kippen verstopt. 2uur extra werk. Maar dat is voorlopig opgelost.
 11. @ParaatpaalDat doe ik ook. En verkoop de opknappertjes dan aan kot studenten ( studenten op kamers ) die hebben meestal een fiets nodig om aan het station te staan of een bushalte. Worden ook om de haverklap gejat. Maar ik vraag er ook niet veel voor maar alles werkt reglementair. Zo onderhoud ik mijn prepgebeuren dan ook voor een stuk.
 12. Mevrouw Flos heeft zich maanden terug ingeschreven om een cursus Ehbo te volgen. En dit bij het Rode kruis om onderandere mensen te helpen die een hart stilstand krijgen. De cursus gaat maandag van start. Moet je nu wat weten. Met kerstboom opruiming is ze van de zoldertrap gevallen.ik heb ze naar de spoedafdeling gebracht. Nu blijkt ze heeft een gebroken neus een gapende wonde boven haar oog 2 voeten waar ze amper kan op staan en een lichte hersenschudding. De cursus zal een jaar uitgesteld moeten worden. Omdat ze het bij ons maar eens per jaar geven.
 13. Hard brood is niet hard .

  Geen brood dat is hard.

 14. ( Belgische wet geving ) Zolang je het enkel privé geen probleem. Gebruik je het voor derden moet het gekeurd worden en moet er een jaartal op staan .
 15. Flos

  Kippen

  Mijn moeder zegt dat je altijd een oneven aantal kippen moet hebben . Zij houd al meer dan 80 jaar kippen . Het heeft temaken met ruzie maken als ze op een klein beloop lopen .
 16. Dus @MyronPrps ja je leest het goed . Volgend jaar moet je niet alleen jou hond uitlaten maar ook jou peperplant
 17. In de sneeuw gaan lopen . Ik weet het niet . Ik loop al moeilijk op asfalt. Al train ik al een paar weken . Twee of drie maal per week gaan wandelen liefst met slecht weer . Vandaag een 10 tal km. in 82min niet slecht voor een mankepoot . Toch kies ik voor de bug in maar ik oefen ook op bug out.
 18. Het enige karretje met een wiel waar ik ervaring mee heb is een kruiwagen. Maar dat heeft natuurlijk geen zicht daar mee op stap te gaan . Of toch @JamHard
 19. Ik kijk maar heel weinig tv maar die aflevering heb ik gezien . Allee toch een stuk .
 20. Ik ben altijd geïnteresseerd in iets goedkoop dat ook goed koop is .
 21. Ok bedankt voor jou uitleg . Al staan er in jou lijst nog een aantal dingen die ik niet ken . Ben niet zo bekend met wereld keuken . Ik heb ( had ) ook een overvloed aan peper in mijn moestuin. Naam soort onbekend. Ik had er zoveel dat ik er niet wist wat ik er mee moest aanvangen. Naast weggeven heb ik een poging gedaan ze te drogen , in openlucht maar ook binnen huis . Ik heb er ook op olie gezet . En op azijn . En er natuurlijk in alle mogelijke manieren n onmogelijk gerechten gedaan . Nu nog een vraag over jou saus. Hoelang bewaard dat ? ps. Ik had ook een topic geopend over mijn pepers maar daar heb jij niet op gereageerd. Omdat je hier nog niet was .
 22. Nu mijn vraag . Voor wat gebruik je het . Is het warm of koud te eten . maar vooral is dit een eigen respect hoe kom je er op waar haal je het vandaan ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...