Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

hippo

Lid
 • Aantal items

  425
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

hippo won de laatste dag op 13 april 2013

hippo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

97 Uitstekend

Over hippo

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Google zelf even, klinkt misschien flauw maar er zijn zoveel sites met informatie, velen tegenstrijdig. Lees rond en trek je eigen conclusie. En gelieve voor de leesbaarheid van het forum alleen datgene uit andermans bericht te quoten waar je daadwerkelijk op reageert.
 2. Ik ga ervan uit dat we het virus zullen vatten. Wat ik daarvoor extra in huis heb gehaald: waterstofperoxide 3% colloïdaal zilver inhalator kleinste maat pillenpers + lege capsules (voor de kinderen; zelf hebben we maat 000 daar gaat ca. 1.000 IE ascorbinezuur in) rietjes (om ascorbinezuur te kunnen drinken mocht pillen slikken niet (meer) lukken) Ik zoek nog een UV-B lamp om met dichte ogen naar te kijken, aangezien het te vroeg in het jaar is om van de zon echt een bijdrage te verwachten (alhoewel het op een zonnige dag al wel heerlijk is, vooral achter
 3. Kijk nou eens wat ik vond! http://www.suntekstore.com/goods-13000319-pinhole_glasses_eye_vision_improve_exercise_kf-287a.html Ik heb hem inmiddels in huis, en het heeft meer effect dan ik verwacht had. Met mijn -5 zie ik zonder bril of lenzen bitter weinig, met die gekke bril op blijft daar ineens misschien -2 van over. Wel erg donker maar: Ik Zie! Of het het zicht blijvend verandert kan ik nog niet zeggen, maar gewoon zó is in een SHTF situatie waar uiteindelijk al mijn lenzen op en brillen kapot zijn al zo'n enorme verbetering dat ik er nog een paar bij bestel. Echt een aanrader.
 4. Tsjee, water is het allerlekkerste wat er is, al die eeuwen evolutie heeft je geen cola leren drinken maar water, tip: wen nu alvast aan de smaak en stop met dure rommel drinken, je lichaam en portemonnee zullen je dankbaar zijn.
 5. Hou vooral ook wat cash achter de hand voor het geval er DEflatie komt. Dan is geld de enige belegging die meer waard wordt.
 6. 9,72 euro voor 250 capsules = 7 euro per 180 en daar komt ook nog porto bij. Hier http://www.bodyenfitshop.nl/vitamines/vitamine-d/body-fit-sportsnutrition/vitamine-d3-capsules-5000iu/ 6,50 per 180, gratis verzending.
 7. Probeer hem ook eens gewoon achter dubbelglas? Ik heb de vensterbank op het zuiden vol liggen met kleine ladertjes, werkt allemaal prima.
 8. hippo

  Pensioen

  Kijk je loonstrookje nog eens goed na, bij mij is het maar 3%
 9. Interessant, waarom niet? Geloof jij dat de dip voorbij is, zoals sommigen beweren, en de markt alweer aan gaat trekken?
 10. hippo

  Pensioen

  Volgens mij haal je pensioen en aow door elkaar. Voor aow is niet gespaard, wij betalen nu voor de oudjes van nu en tegen de tijd dat wij oud zijn, zijn er hopelijk jongere werknemers die voor ons willen betalen. Pensioen is wel degelijk je eigen gespaarde geld. En wie nu pensioenpremies betaalt, stort in een bodemloze put want de uitkeringen zijn onverantwoord hoog en de oudjes van nu teren in op het spaargeld van de jongeren nu, want ze nemen geen genoegen met een lager pensioen.
 11. Ben ik benieuwd wat daar de bron van is, ik lees juist overal dat de middle class iig in het Westen gedecimeerd is. En of je d'r straten van zal kunnen kopen - dat ligt denk ik meer aan de prijzen van vastgoed die nog zo'n 70% te dalen hebben dan dat de waarde van goud zoveel zal stijgen.
 12. Fijn om te lezen dat jullie in tijden van schaarste jullie voorraden wél voor een habbekrats weg zullen doen.
 13. Nee, ze hadden al een prototype. Zie link
 14. Is niet van vorige week, http://tweakers.net/nieuws/83548/wetenschappers-gebruiken-wifi-om-door-muren-te-kijken.html
 15. Aardige uitleg van geld vs krediet en de hefboomwerking etc http://biflatie.nl/artikelen/huizenmarkt/wat-is-een-bank-eigenlijk/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...