Ga naar inhoud

hippo

Lid
 • Items

  425
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door hippo

 1. Kijk nou eens wat ik vond! http://www.suntekstore.com/goods-13000319-pinhole_glasses_eye_vision_improve_exercise_kf-287a.html Ik heb hem inmiddels in huis, en het heeft meer effect dan ik verwacht had. Met mijn -5 zie ik zonder bril of lenzen bitter weinig, met die gekke bril op blijft daar ineens misschien -2 van over. Wel erg donker maar: Ik Zie! Of het het zicht blijvend verandert kan ik nog niet zeggen, maar gewoon zó is in een SHTF situatie waar uiteindelijk al mijn lenzen op en brillen kapot zijn al zo'n enorme verbetering dat ik er nog een paar bij bestel. Echt een aanrader.
 2. Tsjee, water is het allerlekkerste wat er is, al die eeuwen evolutie heeft je geen cola leren drinken maar water, tip: wen nu alvast aan de smaak en stop met dure rommel drinken, je lichaam en portemonnee zullen je dankbaar zijn.
 3. 9,72 euro voor 250 capsules = 7 euro per 180 en daar komt ook nog porto bij. Hier http://www.bodyenfitshop.nl/vitamines/vitamine-d/body-fit-sportsnutrition/vitamine-d3-capsules-5000iu/ 6,50 per 180, gratis verzending.
 4. Probeer hem ook eens gewoon achter dubbelglas? Ik heb de vensterbank op het zuiden vol liggen met kleine ladertjes, werkt allemaal prima.
 5. Nee, ze hadden al een prototype. Zie link
 6. Is niet van vorige week, http://tweakers.net/nieuws/83548/wetenschappers-gebruiken-wifi-om-door-muren-te-kijken.html
 7. hippo

  Kurkuma wortel

  Gewoon binnen op een warme vensterbank zetten.
 8. Dorst is het signaal van je lichaam dat je te weinig gedronken hebt. Als je nooit dorst hebt, drink je genoeg of misschien zelfs al teveel. Het hardnekkige fabeltje dat je 2 of zelfs nog meer liter water per dag zou 'moeten' drinken is niet meer dan dat, een hardnekkig fabeltje. Er is voor zover ik weet nooit onderzoek naar gedaan. Ik las van de winter toevallig waarschuwingen voor teveel drinken, en dan bedoel ik niet in coma zuipen maar gewoon meermalen per dag een groot glas water achterover slaan omdat dat nou eenmaal aanbevolen wordt. Eén van de bijwerkingen daarvan die ik onthouden heb was altijd koude voeten hebben... En sinds ik gestopt ben met het grote 'zuipen' zonder dat mijn lichaam aangeeft dat dat nodig is, heb ik inderdaad geen koude voeten meer gehad.
 9. iBOOD dagaanbieding Columbia Reactor 35 Mummy 2 – De slaapzak der slaapzakken voor 50 euro + 6 euro porto. •Merk: Columbia •Type: Reactor 35 Mummy 2 •Model: Mummy •Materiaal binnentijk: Omni-Heat Thermal Reflective Lining •Materiaal buitentijk: 30D Nylon Micro Ripstop •Max. persoonslengte: 183cm •Lengte slaapzak: 193cm •Water en vuil afstotende buitenkant •De slaapzakken zijn koppelbaar •Pakvolume: 15,1 Liter •Afmetingen ingepakt: 48x20 cm (in compressiezak) •Seizoensindicatie: Zomer •Comforttemperatuur: 10 °C •Limiet temperatuur: 6 °C •Extreme temperatuur: -6 °C •Vulling: Kunstvezel •Vulgewicht: 450 gram •Garantie 1 jaar •De verwachte verzenddatum van dit product is 28 juni 2013 http://home-living-be-nl.forum.ibood.com/37341-columbia_reactor_35_mummy_2__de_slaapzak_der_slaapzakken/ Let op, wel erg kort, max lichaamslengte 1.83m Ik zie niet hoe dat zit met die "standen" Kent iemand deze slaapzakken?
 10. Wat betreft de houdbaarheid van olie - ik las op een Am. prepsite dat je dus vooral de vis in olie zou moeten kopen, en niet in water. Ik denk dan in water geeft minder vuile handen, en da's handig als er geen stromend water is, maar goed. Anyway het idee is, alles in blik is zo ongeveer eeuwig houdbaar. Dus ook (vis in) olie. Vraag ik me af hoe dat zit met de olie in blik die je vooral ziet bij de Turk enzo. Of is dat meer gewoon een "fles" die toevallig van metaal is? Dus zonder het inblikproces. Weet iemand dat toevallig?
 11. Weet je niet wat "broodjeaapverhaal" betekent? "Zo weten de dieven die na hem komen meteen wat er in de bewuste woningen te rapen valt, of welke woningen ze best vermijden" Jaaa hoor. Aan de concurrentie doorgeven Hier Valt Wat Te Halen. Dat geloof je toch niet echt?
 12. Ongelooflijk wat ben je naief! Je weet toch ook wat dat 'geheime' visje betekent. Gebruiken steeds meer mensen een bepaald logootje dan zullen steeds meer mensen gaan informeren/uitzoeken wat het betekent. Kwestie van smartphone erop richten met Google Goggles en hoppa. Denk je dat ik overdreven paranoide ben?? Google eens op de pas anderhalf uur geleden door jou geposte zin @hippo je kan een sticker er altijd afkrabben, het is puur herkenning onderling Zo'n logootje op je auto is hetzelfde als een poster met "Wij Hebben Genoeg Te Eten" op je raam.
 13. Leuk idee maar dat gaat dus niet op onze auto's komen. Ik ga ook geen poster aan het raam plakken Wij Hebben Voedsel!
 14. Ah. Niet iedereen zit 10u op zijn werk. Dan nog, 50 uren op 168 is nog geen 30% en dat heet doorgaans niet een grote kans maar een redelijk kleine. Zelf verwacht ik dat het met zware storm etc gepaard zal gaan, de vraag is dan natuurlijk, blijf je gewoon rustig op je werk? In noodsituaties gaan de dingen van de dag niet altijd gewoon maar door alsof het zomaar een doodgewone dag is. Ik weet het niet maar neem zomaar aan dat er in de gebouwen naast het WTC niet gewoon doorgewerkt is op 11 sept..
 15. Ah, ja, ik heb het wel over NL.. België zal eigen regels en max bedragen hebben.
 16. Ik heb het helaas al een paar keer meegemaakt Misschien letten ze er ook strenger op tegenwoordig. Minder dan de helft slipt erdoor bij mij, en voor pakjes met een waarde van minder dan dat willen ze het zo heel soms ook wel eens proberen, dan krijg je een brief thuis dat ze "de waarde niet kunnen bepalen" en moet je een brief terugsturen met de waarde van het pakket. Geeft gauw een week vertraging ook al was het echt onder de €22
 17. Nee, 22 euro is de limiet! Vanaf 22 euro (incl verzenden) komt er een rekening bij van 21% over het hele bedrag + 14 euro inklaringskosten. Zie site douane. Ja je kunt mazzel hebben dat je pakje ongezien erdoor glipt. Maar 22 euro is de regel.
 18. Ook in een winkel van een keten kan je pech hebben, ik kocht een peperdure tv bij bcc waar wat mis mee bleek te zijn, man breek me de bek niet open wat die vervolgens allemaal voor ongein geprobeerd hebben. Maar dat was dus juist in een echte winkel. Ik bedoel maar, het hoeft echt niet via internet te zijn om ont-zet-tend lastig te zijn. Daartegenover staan ook weer prima ervaringen met webshops die zeggen okee stuur maar terug, wij betalen je porto, sturen we je gelijk een andere toe. En echte shops die niet moeilijk doen. En webshops die moeilijk doen. Er is m.i. eigenlijk geen verschil tussen online en op straat. Behalve dan dat je bij een klantvriendelijke shop op straat je geruilde exemplaar direct meekrijgt, en er bij een webshop minstens een dag tussen zit.
 19. Dat is een onzinuitspraak want de uitgaven variëren enorm met het inkomen. Iemand die meer geld heeft, kan meer besparen op voedsel door in bulk in te slaan. Iemand met minimumloon heeft niet het geld liggen voor zulke groet uitgaven in 1x en is dus per saldo duurder uit, en dat is dan meteen een fors groter % van z'n inkomen. Overigens, 4-9% van wat? Niet van het maandinkomen, reken het zelf eens uit.
 20. Ah ik zie dat er tijdens mijn getiep ook al een andere reactie kwam.. Ik gebruik voor elke webshop een ander emailadres en krijg eigenlijk nooit spam maar als die zou komen dan zie ik dus meteen welke webshop erachter zit. Gebeld word ik nooit maar als ik zelf het nut niet inzie van het geven van een vereist telefoonnummer dan maak ik daar zomaar een typfoutje in (als 0000000000 geweigerd wordt). Bij paypal kun je ook zonder registratie met creditcard betalen. Keurmerken stellen 0,0 voor. En sorry maar eerst onder rembours, dan vertrouw je ze en doe je een grote bestelling met vooruitbetaling.. een beetje oplichtersite voorziet dat en levert dus netjes je kleine pakje onder rembours en gaat er vervolgens met je grote geld vandoor en doet dan alsof z'n neus bloedt. Het is altijd een gok. Maar ik postorder heeel veel en doorgaans gaat het gewoon goed. Ook in een winkel van een keten kan je pech hebben, ik kocht een peperdure tv bij bcc waar wat mis mee bleek te zijn, man breek me de bek niet open wat die vervolgens allemaal voor ongein geprobeerd hebben.
 21. Bij de meeste sites moet je registreren, bij sommige kun je een "eenmalige aankoop" doen dus zonder een wachtwoord aan te maken, dat is eigenlijk het enige verschil want je adres etc moeten ze natuurlijk toch wel van je hebben. Een wachtwoord heeft soms als voordeel dat je de zending kunt volgen, soms betekent het dat je bij een volgende bestelling daar niet opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren, soms biedt het ook helemaal niets. En die gegevens bewaren ze natuurlijk toch, of je nou "registreert" of niet. Hoe dat werkt bij Hettykat etc is een kwestie van proberen... Paypal werkt volgens mij altijd met creditcard. Heb je die niet, dan valt zowat alles af behalve Ideal.
 22. Ging mij meer om de bronvermelding van "redelijk oude voorspelling die gemaakt is bij het maken van de dijken" Vind het zo'n vreemde uitspraak. Voor de allereerste dijk er lag bestond NL helemaal niet zoals wij dat kennen maar was het grotendeels zee en wadden. Tja dan ligt het eraan wát voor SHTF. Maareh defensie? Waterschappen gaan over dijken. En wat nou te waardevol, die dijken die zijn nu al niet al te best onderhouden. Google maar op achterstallig onderhoud dijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...