Ga naar inhoud

Sofie

Lid
 • Aantal items

  370
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Bielefeld

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sofie's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

204

Community reputatie

 1. Sofie

  Duiken

  Dauntless, Als je echt goed wilt genieten onderwater is leren trimmen erg belangrijk. Een opleiding die hier goed in voorziet is de "gue rec 1". De opleiding is iets duurder maar je leert belangrijke dingen die de meeste duikers nooit zullen leren. Bovendien is het veel duurzamer vanwege de standaardisatie, en dit scheelt uiteindelijk weer in kosten. http://www.gue-be.be
 2. Indien je met een 40km voertuig > 83km/uur rijd, rij je na correctie 2x te hard en kun je dus je rijbewijs kwijtraken. Iets waarmee je wel echt rekening mee dient te houden. (Verder is het idd wel aan te raden om voor een type 5 goedkeuring te gaan mocht men toch zoiets van plan zijn)
 3. Heb nog een 50-60 ponds RH compoundboog die ik wegdoe, compleet setje met tas en pijlen. Wel een oudje, maar zelfs als oudje een stuk degelijker dan die nieuwe bogen. Ideaal voor iemand die net wil beginnen. Indien iemand interesse heeft, hij ligt mij in de weg en voor 100euro mag je hem ophalen. Het betreft een Hoyt Medalist.
 4. De VS exporteert enorme voorraden goud, goldbugs zijn van mening dat hier vroeg of laat een einde aan moet komen (doordat het simpelweg ooit opraakt). Iets in mijn gevoel zegt dat ze nog tientallen jaren zullen exporteren zonder dat er werkelijke schaarste komt. Je kunt over bitcoins veel zeggen, maar daarvan is in elk geval wel de hoeveelheid transparant.
 5. Alweer het einde van bitcoin... Fuck.. Dat is nu al de 52e keer dit jaar dat bitcoin failliet gaat ;-)
 6. Drie lagen aluminium folie? In een vergelijkbaar experiment gebruikten wij een stoeptegel. Dit bleek niet voldoende om de warmte tegen te houden. Als dat vet gaat branden heb je sowieso een klasse F blusser nodig.
 7. Dit is best gevaarlijk, 6 theelichtjes kunnen al genoeg zijn om het kaarsvet spontaan te laten branden. Indien het kaarsvet begint te branden zakt snel genoeg het hele zooitje door je keuken blad heen.
 8. Ook eBay gaat binnenkort betalingen met bitcoins accepteren. (Bron Coindesk). Doe er mee wat je wilt..
 9. Bosgrond in Nederland heb je niet veel aan. Zoals hierboven al gemeld heb je vrijwel geen enkele rechten doch vele verantwoordelijkheden. Ken mensen die 3ha hebben afgestaan nadat er o.a een keer afval (blauwe vaten) gevonden waren. Konden toen gratis die 3ha overnemen.
 10. Ik hoor veel mensen zeggen dat ze wachten op een "nieuwe" bitcoin. Naarmate de tijd verstrijkt geloof ik hier steeds minder in, want het probleem van bitcoin is dat er eigenlijk geen groot probleem is. Bitcoin werkt eigenlijk best wel goed.
 11. Tis een mooie dag voor een valse vlag
 12. Sofie

  Verkiezingen

  Het is sowieso te belachelijk voor woorden dat men anno 2014 stemt over stellingen, vervolgens een compromie maakt door iets te kiezen wat hoog eindigt welke vervolgens zelf ook weer politieke compromissen moet maken. Nog los van het lobbyen van instellingen welke hier ook nog een dikke vinger in de pap hebben kan men niet ontkennen dat het systeem ontzettend inefficiƫnt en onrechtsvaardig is. Waarom kunnen we niet gewoon stemmen per stelling? Daar waar het eigenlijk mee begint. Technisch is dit namelijk al lang mogelijk (zie blockchain)
 13. Het manipuleren zal pas ophouden als; A. Voorraden transparant/publiekelijk gemaakt worden B. Voorraden werkelijk zo klein zijn dat manipulatie niet meer mogelijk is Hoewel ik een zilver liefhebber ben zie ik dit nog lang niet gebeuren.
 14. Sofie

  Verkiezingen

  Sofie stemt piraten partij om dit soort geneuzel in de toekomst juist tegen te gaan. Niet dat ik daar in geloof, maar het is een begin
×
×
 • Nieuwe aanmaken...