Ga naar inhoud

dixy

Lid
 • Aantal items

  276
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

dixy's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

128

Community reputatie

 1. http://www.telegraaf.nl/watuzegt/23073266/__Afrikaans_virus_groot_gevaar__.html Deze dame laat duidelijk merken dat we persoonlijk voorbereidingen moeten gaan treffen.
 2. Op liveleak worden al diverse filmpjes getoond van gevonden Nederlandse paspoorten met daarop zichtbaar de foto s van omgekomen passagiers met naam en alle gegevens. waaronder veel kinderen.Gewoon verschrikkelijk. Ook een vertaalde opname van een separistische commandant dat hij toegeeft dat ze een vergissing hebben gemaakt, en dachten dat het om een militair vliegtuig ging.
 3. Bij de COOP supermarkt: blikje tonijnstukken in groente,olie of water,,183 gram ,merk Princes, 1,00 euro
 4. wel een verchroomde yamaha's FS1's met wit zadel.
 5. grappig, ik zouhet nog 40 jaren uithouden na een shtf
 6. @live2survive , misschien kun je voor de leken onder ons stap voor stap uitleggen hoe je aan deze virtuele munt komt? Bv, welke software enzo. thx.
 7. Ik heb vandaag die melder van blokker binnen gekregen. Alles staat netjes in de gebruiksaanwijzing, zoals plaatsen op 1,50 mtr hoogte, en kan gewoon op de muur. Echter deze heeft een levensduur van 3 jaren. Ga er ook maar eentje van KIDDE,met display bestellen voor de slaapkamer,aangezien 1 IS geen.
 8. Nu lees ik op deze site dat de juiste hoogte van installeren is 1,50 mtr hoogte. DUS NIET aan het plafond. http://www.euronorm.net/content/template2.php?itemID=17
 9. @Raycoupe , @AWOL @Stuudje dank:), Ga deze maar in de gang plaatsen, naast de kast waar de combiketel hangt. En dan nog maar eentje in de slaapkamer.
 10. Ik heb een hoop ruimtes in mijn huis waar ik verblijf. Maar dan zou ik in elke ruimte zo een melder moeten plaatsen,beetje duur. Maar wat is duur als het je leven verlengd Dus lijkt het t t goedkoopst en makkelijkst om zo een melder in ieder geval in de buurt van de kachel te hangen Maar ik kan het mis hebben.
 11. THX , een vraag waar jij misschien ook het antwoordt op hebt,nml mijn combi ketel hangt in een grote diepe kast van 1.00 m x1.00m x3.00m. Is het t beste om de melder ook in de kast te plaatsen, direct naast de combiketel of, in de gang naast de kast deur.
 12. Ik blaas dit topic maar weer even een nieuw leven in aangezien ik deze vandaag aangeschaft heb. http://www.blokker.nl/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDetails?storeId=10001&langId=-104&catalogId=10002&productId=149867 Dus voor iedereen die nog geen in huis heeft. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/71372-koolmonoxidevergiftiging-symptomen-behandeling-voorkomen.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...