Ga naar inhoud

Happy

Lid
 • Aantal items

  171
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Happy

 1. Luxe bunkers in onder andere Rothenstein Duitsland. In alles is voorzien wat nodig is, voorbereid, klaar voor potentiële shelterization ongeacht de gebeurtenissen boven op het oppervlak. Hier kun je het wel enige tijd uithouden businessinsider: The Vivos Europa One shelter in Rothenstein, Germany, claims to be the world's largest and safest underground survival bunker Vivos Europe shelter
 2. Gefeliciteerd met je aantal posts. Leuke actie! Dit was het zetje wat ik nodig had om mijn winkelwagen weer te vullen. Bedankt!
 3. Mijn gedachte over discussies. Hou discussies achter preppers only, zeker niet openbaar, en alleen voor de personen met meer dan bijvoorbeeld 500 post. Dat scheelt trollen en weten de andere ook hoe personen reageren, dat voorkomt een deel misverstanden. Maar laat het forum niet kapot gaan aan discussies waar we niet uit gaan komen. Op het hele Internet staan alleen maar meningen van mensen, Een Mod lijkt me zeker zinvol om enige structuur te houden en te filteren en topic af te sluiten.
 4. Mooie opzet, met inderdaad allemaal waardevolle informatie. Een tweede map (kan ook een digitale versie zijn) zou eigenlijk op een andere locatie aanwezig moeten zijn. Bij een incident (zoals brand) als je niet aanwezig bent kun je niet bij de documenten. De foto's van je waardevolle spullen zijn belangrijk, bij sieraden is het verstandig deze te dragen bij het maken van de foto's hier kan de verzekering om vragen. Ook de knuffels van de kinderen is handig om op de foto te zetten voor het geval er een nieuwe gezocht moet worden.
 5. Als ze zich alleen op die locaties voortplanten, zorg dat er een groot schip met bassins in die locatie vaart dan kunnen ze zich daar gecontroleerd voortplanten. De glasaal weer verkopen en nieuwe paling laten paren. Daarna steeds verder naar de (Nederlandse)kust, dan krijgen ze een nieuwe thuislocatie, het zal enkele jaren (en generaties paling) aan tijd kosten. Maar als je moet een keer beginnen....
 6. De poll in de krant Trouw geeft nu deze tussenstand:
 7. Leuk positief artikel, het staat nu op de voorpagina van de online Trouw. Goede actie!
 8. Aansluitend bij deze zilverschat is er weer een goudschat gevonden. Bouwvakkers vinden goudschat in zuiden Duitsland In de stad Passau, in de Duitse deelstaat Beieren, hebben bouwvakkers een grote goudschat gevonden. Ze waren bezig een muur af te breken op een privéterrein toen een aantal goudstaven en rollen bladgoud tevoorschijn kwamen. Welke prepper is nu zijn goud kwijt?
 9. www.flir.com Zelf vind ik de flir one oplossing wel erg leuk. Niet voor de Ipad maar wel voor de Iphone Hoe deze in de praktijk werkt weet ik niet, heeft iemand deze al eens uitgeprobeerd?
 10. Geheime nazischuilplaatsen" in ruïnes Argentijnse jungle gevonden Een team van Argentijnse archeologen denkt geheime nazischuilplaatsen gevonden te hebben in een aantal aantal ruïnes, verstopt in de jungle aan de grens met Paraguay. "We kunnen niemand bedenken die in die tijd zulke bouwwerken heeft neergezet op zo'n moeilijk bereikbare plek. Volgens de onderzoekers zou een van de gebouwen gebruikt kunnen worden als uitkijkpost. De gebouwen hebben een panoramisch uitzicht en hebben muren van wel drie meter dik. ww.clarin.com-video
 11. Eigen voorraad is beter dan afhankelijk te zijn van supermarkten: Venezuela wil vingerafdrukscan in supermarkt Om te voorkomen dat de Venezolanen gaan hamsteren in supermarkten, gaat de regering vanaf begin volgende week 20.000 vingerafdrukscanners in winkels plaatsen. Consumenten moeten bij de caissière hun vingerafdruk achterlaten, zodat ze niet meer kopen dan is toegestaan...
 12. Voor de liefhebbers er is een Ibood aanbieding vandaag: Gerber Bear Grylls Paracordmes http://www.ibood.com/home-living-nl/nl/product-specs/882/1922/gerber-bear-grylls-paracordmes.html Totale lengte: 19,7cm Lengte lemmet: 8.3 cm Gewicht: 163 g 19,95 + 5,95 verzendkosten.
 13. Tesla wil accupacks gaan produceren voor thuisopslag elektriciteit. Tesla heeft een ontwerp klaar voor een accupack dat bedoeld is om in een huishouden tijdelijk stroom op te slaan. Het accupack zou dienst kunnen doen voor het opslaan van elektriciteit die via zonne-energie is opgewekt. De plannen van Tesla zijn geschetst door ceo Elon Musk tijdens een overleg met aandeelhouders, meldt Bloomberg. Volgens Musk heeft Tesla een ontwerp voor een accupack voor thuisgebruik klaar. Binnen zes maanden zou de productie kunnen beginnen. Volgens veel analisten hebben accupacks voor de tijdelijke opslag van elektriciteit in huishoudens een rooskleurige toekomst door de snelle opkomst van zonne-energie De accupacks maken het mogelijk om geheel of grotendeels onafhankelijk te zijn van een conventionele energieleverancier. Tesla levert al samen met SolarCity aan sommige consumenten opslagsystemen die compleet met zonnepanelen worden geïnstalleerd....
 14. Ik sport ook meerdere keren per week, voornamelijk hardlopen. Zo nu en dan doe ik mee aan een georganiseerde 'wedstrijd' dit om een doel te houden tijdens het trainen. Goede voeding (weston price) en conditie vind ik belangrijk. Daarnaast veel op preppers.nl lezen, maar daar krijg ik weinig conditie van.... alhoewel het houd wel de hersenen jong.
 15. Turkse man ontdekt ondergrondse stad onder zijn huis. ondergrondse-stad Het bleek de eerste blik op de vergeten, ondergrondse stad genaamd Derinkuyu te zijn. Deze stad breidde zich uit naar maar liefst achttien verdiepingen onder de aarde en is daarmee niet het grootste, maar wel het diepste gangennetwerk dat tot nu toe is gevonden. http://preppers.nl/forum/threads/2650-Ondergrondse-Stad-Derinkuyu-in-Turkije
 16. Het is niet duidelijk of ze er nu echt gedropt zijn, maar wat kunnen we tegen schorpioenen doen. Welke voorbereiding is er te bedenken. Zijn er eenvoudige middelen tegen overige ongedierte in te zetten. Het zijn nu schorpioenen, maar de inzet of uitbraak van andere vraatzuchtige of irriterende dieren kunnen een hoop ellende veroorzaken. Ratten, muizen, muggen, ovenvisjes, zilvervisjes, papiervisjes, vlooien, luizen, bedwantsen, motten, wespen, vliegen, kevers, mieren, spinnen, kakkerlakken, rupsen ect. Gelukkig zijn er al heel wat berichten over de andere diertjes. Muggenval Ratten insectenplaag muizen1 muisen2 Naaktslakken Scorpioenen wikipedia over scorpioenen Ondanks de giftigheid, die veel dieren afschrikt, hebben schorpioenen vele vijanden. Omdat de schorpioen lange tijd zonder voedsel moet overleven, worden proteïnerijke voedingsstoffen opgeslagen in het lichaam, wat een schorpioen tot een voedzame maaltijd maakt. De belangrijkste vijand van schorpioenen zijn wellicht de eigen soortgenoten of grotere schorpioenen die behoren tot andere soorten. Aangezien schorpioenen het gevecht aangaan met alles wat even groot of kleiner is leiden ze -uitgezonderd de voortplantingstijd- een eenzaam bestaan. Met de tastharen, die zowel bodem- als geluidstrillingen kunnen waarnemen, merkt het dier ook zijn vijanden op. De belangrijkste zijn spinnen, vogels, slangen, bavianen, andere rovende zoogdieren en hagedissen.
 17. Gezellige actie zo aan het eind van het jaar. Gefeliciteerd en maakt maar veel veilig vlieguren met mooie films.
 18. Goed idee om het samenwerken te bevorderen. De drone in verschillende onderdelen versturen, en dan samenkomen op de sheltercamping om haar in elkaar te zetten. LOL.
 19. Tja, dat krijg je ervan als je tegelijk een gps jammer proberen te testen, dat gaat niet samen met de drone. Nu is de afstand niet meer betrouwbaar te meten.
 20. Zodra hij naar binnen is gevlogen zal ik er een aantal zonnepanelen op monteren, blijft hij langer in de lucht hangen.
 21. Tijdens mijn laatste verbouwing van de badkamer op de eerste verdieping hebben we direct een WTW unit aangebracht voor het douchewater. Deze warmteterugwinning buis warmt het koude aanvoerwater alvast op met de restwarmte wat anders door de afvoer zou verdwijnen.
 22. In de film staan 9 puntjes bij de naam van de winnaar, dan ben ik het vast niet ... ... ...
 23. Het videosignaal van de stoere Walkera Tali H500 Hexacopter zal 990 meter zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...