Ga naar inhoud

schuilkelders

Lid
 • Aantal items

  193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Utrecht
 • Interesses
  preppers
 • Homepage
  http://www.sheltercabins.nl/

schuilkelders's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

121

Community reputatie

 1. Kijk maar even helemaal: http://www.youtube.com/watch?v=KRK2dKUQDRw en volg deze blog voor meer: http://herstelderepubliek.wordpress.com/2012/12/19/sandy-hook-massacre-is-een-setup-3/ en hier het hoe en waarom bij Tristan van der Vlis uit de shooter uit Alphen: http://martinvrijland.wordpress.com/2012/12/16/nazis-all-over-the-place/
 2. Live discussie op radio Argusoog over Marianne Vaatstra
 3. Omdat het betrekking heeft op http://preppers.nl/forum/threads/2877-DNA-database-met-alle-Nederlanders
 4. Mijn oog viel op dit Ebook. Ik wilde het u niet onthouden: Relay of Life Heeft dat met Preppen te maken? Wel nu..het weten wie onze leiders zijn, de historie kennen en kunnen vertalen naar het nu, is zeer nuttig. Ten slotte kunnen we als we weten wie de zaak in Europa runt en hoe het werkelijk in elkaar steek, beter weten hoe we onze toekomst in moeten schatten en ons voorbereiden/preparen "preppen". Of de inhoud van dit boekt klopt, laat ik aan uw eigen inschatting over.
 5. De Nederlands Overheid liegt niet, maar heeft slechts last van voortschrijdend inzicht "met de wetenschap van nu".. Onze overheid liegt niet zo nu en dan, maar liegt structureel! Niet op enkele fronten, maar op praktisch alle fronten. Zouden ze dit namelijk niet doen, dan kunnen ze meteen op stappen. De leugen m.b.t. Griekenland is zo keihard dat ze dan jaren van leugens moeten opbiechten! Geldt dit misschien dan ook voor Brussel? Of kunnen we er van uitgaan dat verkiezingsleugens geen leugens zijn, maar gewoon geaccepteerde verkooppraatjes? En kunnen we er van uitgaan dat het (niet democratisch verkozen) regiem in Brussel nooit liegt?
 6. Thanks Richard! Waaruit ik quote: Israelische wetenschappers hebben op verbluffend eenvoudige wijze kans gezien DNA te produceren. Daarmee hebben ze het vermeende ultieme bewijs ondermijnd. Men heeft bloed en speeksel monsters gefabriceerd in het laboratorium en daarmee een DNA profiel van een persoon kunnen maken, zonder het van desbetreffende persoon af te nemen. In de New York Times verscheen al in 2009 een artikel, waarin onder meer werd gesteld, dat het plaatsten van vals DNA op een plaats delict veel gemakkelijker was dan vingerafdrukken. Uiteraard zit er een zakelijk addertje onder het gras, zo realistsich moeten we ook weer zijn: “You can just engineer a crime scene,” said Dan Frumkin, lead author of the paper, which has been published online by the journal Forensic Science International: Genetics. “Any biology undergraduate could perform this.” Dr. Frumkin is a founder of Nucleix, a company based in Tel Aviv that has developed a test to distinguish real DNA samples from fake ones that it hopes to sell to forensics laboratories. The planting of fabricated DNA evidence at a crime scene is only one implication of the findings. A potential invasion of personal privacy is another. Lees het gehele artikel: http://www.nytimes.com/2009/08/18/science/18dna.html?_r=3& Dit toont dus aan dat de zogenaamde waterdichtheid van een DNA profiel geheel bezijden de waarheid is. Het is daarom ook verbazingwekkend, dat er zo wordt gepropageerd een databank voor DNA aan te leggen, goedschiks of kwaadschiks. In de debatten valt dan steevast de opmerking: “Ik heb niets te verbergen”. Persoonlijk wil ik er vooral op wijzen dat iedere database door een beetje hacker te kraken is...hoeveel versleutelingen je er ook op zet. Dus het is het meest eenvoudig om het DNA profiel van het dader-spoor digitaal te vervangen door dat van iemand waarvan jij wilt dat het de dader is. En niemand zal het merken. Je hoeft dus geen verstand te hebben van DNA: gewoon inbreken bij de database van justitie en op de DNA databank. In de database van justitie zoek je in het mapje "daderprofiel" naar de DNA code en dit vervang je door de DNA code behorende bij een door jou geselecteerd sofinummer 987398732 (de gewenste dader)..en klaar! Wie durft er immers te twijfelen aan de opgeslagen gegevens van justitie!? En trouwens: onze overheid maakt zelf geen fouten! Neeeeee onze overheid niet, toch? Gesteld dat dat het geval is, dan kan een beetje hacker daar nog wel voor zorgen. Maar dat onze heren van het OM geen fouten maken heeft de historie wel bewezen, toch? En doelbewust zaken aanpassen is sowieso uitgesloten. Want wij weten allen dat onze overheid nooit liegt, verdraaid of zaken aanpast! Nooit. In dit filmpje zie je hoe eenvoudig het is om persoonsgegevens te verwisselen door in te breken in een database.
 7. Ik heb niet alle reacties gelezen, maar waar ik mij vooral zorgen om maak: alle computer systemen zijn te hacken, dus ook die van de databank met DNA...en als ik dan lees dat een DNA-spoor kunstmatig in een laboratorium te reproduceren is (door Israëlische wetenschappers uitgevoerd), dan wordt het wel een beetje eng. Dan pleegt een crimineel een misdrijf, zorgt voor een gewenste dader en dan draait daar een willekeurig iemand voor op. Er vanuit gaande dat het OM zelf dat soort trucs niet uithaalt.... Nog veel eenvoudiger is het voor hackers om - eeenmaal toegang verschaft tot de DNA databank - gewoon een profiel van iemands DNA digitaal te vervangen door dat van de dader. Zo is er een man in Hoofddorp van wie het ID al jaren onrechtmatig gebruikt wordt (sofinummer en vals paspoort etc.) door een oud klasgenoot. Deze man is al tig keer onterecht opgepakt en is volledig geruïneerd. Iedere keer weer moest hij juridische procedures starten om te bewijzen dat iemand anders zijn persoonsgegevens misbruikt. Hij is nu financieel ten gronde gericht. Dit kun je met een DNA profiel (digitaal) net zo makkelijk doen. Dus de voordelen van die DNA propaganda wegen niet op tegen de nadelen dat feitelijk je DNA profiel op straat ligt (er van uitgaande dat ook overheidssytemen te hacken zijn...waarvan ik denk ik geen bewijs meer hoef te leveren)
 8. Voor alle duidelijkheid ik refereer met "land ingepikt" naar de min of meer cynische opmerking van Yoni "staat-in-wording" waarmee hij min of meer de Palestijnse staat of het recht hierop ontkent (of ik moet het verkeerd geïnterpreteerd hebben). Ik ben zelf geen Palestijn, dus hij valt mij er niet mee aan. Ik kijk alleen even naar het feit dat pas sinds 1948 Israël het land geclaimd heeft (met bruut geweld). Daar wordt veel aan voorbij gegaan. Daarbij wil ik opmerken dat de leiders vaak de religie gebruiken om het volk gemotiveerd te krijgen tot strijdvaardigheid. In principe leefden Joden en Palestijen al eeuwen zonder ruzie naast elkaar. Iran heeft bijvoorbeeld een hele grote joodse gemeenschap. Pas sinds de zionistische beweging is de vijandigheid ontstaan. Enigszins verdiepen in de historie heeft toch wel nut in dit kader.
 9. Yoni, het heeft volgens mij niet zo veel nut zo je gelijk te willen halen. Het is duidelijk dat je met je joodse kom-af met de vinger wijst naar de "staat-in-wording" vanuit jouw voorliefde voor de "staat ingepikt" Israël. In mijn optiek gaat deze oorlog niet over religies, maar worden religies over het algemeen gebruikt om gevoelens van haat aan te wakkeren bij mensen op een lager niveau om ze strijdlustig te maken. Dat gebeurt naar mijn idee aan beide zijden. Over de oorzaak en het ontstaan van het conflict bij het ontstaan van de "staat ingepikt" kan tot in lengte van dage gediscussieerd worden. Dit is in feite nog steeds de kern van het conflict. En dat iemand van joodse kom-af uit de "staat ingepikt" daar anders over denk dan iemand uit de "staat-in-wording", is duidelijk. Dus feitelijk is het zinloos om daarover te discussiëren. Het wordt dan al snel grimmig - zo getuige deze thread. Ik vind het altijd erg nuttig om nieuws te krijgen die buiten de main stream media om gaan. Want ik kan me voorstellen dat er veel mensen op deze site zitten die niet al te veel vertrouwen hebben in de gangbare bronnen. Laat ik in ieder geval voor mijzelf spreken. Zo vond het erg interessant wat Adam Curry recentelijk zei in zijn radioshow. Ik ben benieuwd naar jouw ongekleurde mening ;-)
 10. Als iedereen klaar is met schelden enzo zal ik nog even een eye opener geven...als jullie ten minste zin hebben om je een Beetje te verdiepen Het gaat allemaal niet om die Gaza en wat vuurpijltjes op Israël enzo....
 11. En zo is het...In feite hebben alle religies wat dat betreft boter op hun hoofd. Ik blijf van mening dat het Gaza conflict in de basis een veel groter conflict van wereldschaal behelst. We worden nu met een soort tunnelvisie gefocust op Gaza, terwijl Irak, Afghanistan, Lybië niet op zichzelf stonden en het conflict in Syrië en de druk op Iran ook niet op zich zelf staat. Zo staat Israël ook niet alleen in dit conflict. Het is een wereldwijd spel waarbij de NAVO klaar staat om Syrië te pakken en Amerikaans troepen in alle gebieden aanwezig zijn. De Russen roeren zich en China is de stille derde partij. Het conflict van WW3 schaal wordt door ons main stream media als allemaal op zichzelf staande brandhaardjes gebracht. En dat is de Grote misleiding waar we door heen moeten prikken!
 12. Een andere realiteit te schetsen dan de main stream media en aanhangers van zowel Likoed als Kadima in ons land proberen weg te zetten. Dat beeld kennen we al goed genoeg. Mensen hebben op zijn minst recht op de andere kant van het verhaal. Wat hoop jij te bereiken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...