Ga naar inhoud

schuilkelders

Lid
 • Aantal items

  193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door schuilkelders

 1. Kijk maar even helemaal: http://www.youtube.com/watch?v=KRK2dKUQDRw en volg deze blog voor meer: http://herstelderepubliek.wordpress.com/2012/12/19/sandy-hook-massacre-is-een-setup-3/ en hier het hoe en waarom bij Tristan van der Vlis uit de shooter uit Alphen: http://martinvrijland.wordpress.com/2012/12/16/nazis-all-over-the-place/
 2. Live discussie op radio Argusoog over Marianne Vaatstra
 3. Omdat het betrekking heeft op http://preppers.nl/forum/threads/2877-DNA-database-met-alle-Nederlanders
 4. Mijn oog viel op dit Ebook. Ik wilde het u niet onthouden: Relay of Life Heeft dat met Preppen te maken? Wel nu..het weten wie onze leiders zijn, de historie kennen en kunnen vertalen naar het nu, is zeer nuttig. Ten slotte kunnen we als we weten wie de zaak in Europa runt en hoe het werkelijk in elkaar steek, beter weten hoe we onze toekomst in moeten schatten en ons voorbereiden/preparen "preppen". Of de inhoud van dit boekt klopt, laat ik aan uw eigen inschatting over.
 5. De Nederlands Overheid liegt niet, maar heeft slechts last van voortschrijdend inzicht "met de wetenschap van nu".. Onze overheid liegt niet zo nu en dan, maar liegt structureel! Niet op enkele fronten, maar op praktisch alle fronten. Zouden ze dit namelijk niet doen, dan kunnen ze meteen op stappen. De leugen m.b.t. Griekenland is zo keihard dat ze dan jaren van leugens moeten opbiechten! Geldt dit misschien dan ook voor Brussel? Of kunnen we er van uitgaan dat verkiezingsleugens geen leugens zijn, maar gewoon geaccepteerde verkooppraatjes? En kunnen we er van uitgaan dat het (niet democratisch verkozen) regiem in Brussel nooit liegt?
 6. Thanks Richard! Waaruit ik quote: Israelische wetenschappers hebben op verbluffend eenvoudige wijze kans gezien DNA te produceren. Daarmee hebben ze het vermeende ultieme bewijs ondermijnd. Men heeft bloed en speeksel monsters gefabriceerd in het laboratorium en daarmee een DNA profiel van een persoon kunnen maken, zonder het van desbetreffende persoon af te nemen. In de New York Times verscheen al in 2009 een artikel, waarin onder meer werd gesteld, dat het plaatsten van vals DNA op een plaats delict veel gemakkelijker was dan vingerafdrukken. Uiteraard zit er een zakelijk addertje onder het gras, zo realistsich moeten we ook weer zijn: “You can just engineer a crime scene,” said Dan Frumkin, lead author of the paper, which has been published online by the journal Forensic Science International: Genetics. “Any biology undergraduate could perform this.” Dr. Frumkin is a founder of Nucleix, a company based in Tel Aviv that has developed a test to distinguish real DNA samples from fake ones that it hopes to sell to forensics laboratories. The planting of fabricated DNA evidence at a crime scene is only one implication of the findings. A potential invasion of personal privacy is another. Lees het gehele artikel: http://www.nytimes.com/2009/08/18/science/18dna.html?_r=3& Dit toont dus aan dat de zogenaamde waterdichtheid van een DNA profiel geheel bezijden de waarheid is. Het is daarom ook verbazingwekkend, dat er zo wordt gepropageerd een databank voor DNA aan te leggen, goedschiks of kwaadschiks. In de debatten valt dan steevast de opmerking: “Ik heb niets te verbergen”. Persoonlijk wil ik er vooral op wijzen dat iedere database door een beetje hacker te kraken is...hoeveel versleutelingen je er ook op zet. Dus het is het meest eenvoudig om het DNA profiel van het dader-spoor digitaal te vervangen door dat van iemand waarvan jij wilt dat het de dader is. En niemand zal het merken. Je hoeft dus geen verstand te hebben van DNA: gewoon inbreken bij de database van justitie en op de DNA databank. In de database van justitie zoek je in het mapje "daderprofiel" naar de DNA code en dit vervang je door de DNA code behorende bij een door jou geselecteerd sofinummer 987398732 (de gewenste dader)..en klaar! Wie durft er immers te twijfelen aan de opgeslagen gegevens van justitie!? En trouwens: onze overheid maakt zelf geen fouten! Neeeeee onze overheid niet, toch? Gesteld dat dat het geval is, dan kan een beetje hacker daar nog wel voor zorgen. Maar dat onze heren van het OM geen fouten maken heeft de historie wel bewezen, toch? En doelbewust zaken aanpassen is sowieso uitgesloten. Want wij weten allen dat onze overheid nooit liegt, verdraaid of zaken aanpast! Nooit. In dit filmpje zie je hoe eenvoudig het is om persoonsgegevens te verwisselen door in te breken in een database.
 7. Ik heb niet alle reacties gelezen, maar waar ik mij vooral zorgen om maak: alle computer systemen zijn te hacken, dus ook die van de databank met DNA...en als ik dan lees dat een DNA-spoor kunstmatig in een laboratorium te reproduceren is (door Israëlische wetenschappers uitgevoerd), dan wordt het wel een beetje eng. Dan pleegt een crimineel een misdrijf, zorgt voor een gewenste dader en dan draait daar een willekeurig iemand voor op. Er vanuit gaande dat het OM zelf dat soort trucs niet uithaalt.... Nog veel eenvoudiger is het voor hackers om - eeenmaal toegang verschaft tot de DNA databank - gewoon een profiel van iemands DNA digitaal te vervangen door dat van de dader. Zo is er een man in Hoofddorp van wie het ID al jaren onrechtmatig gebruikt wordt (sofinummer en vals paspoort etc.) door een oud klasgenoot. Deze man is al tig keer onterecht opgepakt en is volledig geruïneerd. Iedere keer weer moest hij juridische procedures starten om te bewijzen dat iemand anders zijn persoonsgegevens misbruikt. Hij is nu financieel ten gronde gericht. Dit kun je met een DNA profiel (digitaal) net zo makkelijk doen. Dus de voordelen van die DNA propaganda wegen niet op tegen de nadelen dat feitelijk je DNA profiel op straat ligt (er van uitgaande dat ook overheidssytemen te hacken zijn...waarvan ik denk ik geen bewijs meer hoef te leveren)
 8. Voor alle duidelijkheid ik refereer met "land ingepikt" naar de min of meer cynische opmerking van Yoni "staat-in-wording" waarmee hij min of meer de Palestijnse staat of het recht hierop ontkent (of ik moet het verkeerd geïnterpreteerd hebben). Ik ben zelf geen Palestijn, dus hij valt mij er niet mee aan. Ik kijk alleen even naar het feit dat pas sinds 1948 Israël het land geclaimd heeft (met bruut geweld). Daar wordt veel aan voorbij gegaan. Daarbij wil ik opmerken dat de leiders vaak de religie gebruiken om het volk gemotiveerd te krijgen tot strijdvaardigheid. In principe leefden Joden en Palestijen al eeuwen zonder ruzie naast elkaar. Iran heeft bijvoorbeeld een hele grote joodse gemeenschap. Pas sinds de zionistische beweging is de vijandigheid ontstaan. Enigszins verdiepen in de historie heeft toch wel nut in dit kader.
 9. Yoni, het heeft volgens mij niet zo veel nut zo je gelijk te willen halen. Het is duidelijk dat je met je joodse kom-af met de vinger wijst naar de "staat-in-wording" vanuit jouw voorliefde voor de "staat ingepikt" Israël. In mijn optiek gaat deze oorlog niet over religies, maar worden religies over het algemeen gebruikt om gevoelens van haat aan te wakkeren bij mensen op een lager niveau om ze strijdlustig te maken. Dat gebeurt naar mijn idee aan beide zijden. Over de oorzaak en het ontstaan van het conflict bij het ontstaan van de "staat ingepikt" kan tot in lengte van dage gediscussieerd worden. Dit is in feite nog steeds de kern van het conflict. En dat iemand van joodse kom-af uit de "staat ingepikt" daar anders over denk dan iemand uit de "staat-in-wording", is duidelijk. Dus feitelijk is het zinloos om daarover te discussiëren. Het wordt dan al snel grimmig - zo getuige deze thread. Ik vind het altijd erg nuttig om nieuws te krijgen die buiten de main stream media om gaan. Want ik kan me voorstellen dat er veel mensen op deze site zitten die niet al te veel vertrouwen hebben in de gangbare bronnen. Laat ik in ieder geval voor mijzelf spreken. Zo vond het erg interessant wat Adam Curry recentelijk zei in zijn radioshow. Ik ben benieuwd naar jouw ongekleurde mening ;-)
 10. Als iedereen klaar is met schelden enzo zal ik nog even een eye opener geven...als jullie ten minste zin hebben om je een Beetje te verdiepen Het gaat allemaal niet om die Gaza en wat vuurpijltjes op Israël enzo....
 11. En zo is het...In feite hebben alle religies wat dat betreft boter op hun hoofd. Ik blijf van mening dat het Gaza conflict in de basis een veel groter conflict van wereldschaal behelst. We worden nu met een soort tunnelvisie gefocust op Gaza, terwijl Irak, Afghanistan, Lybië niet op zichzelf stonden en het conflict in Syrië en de druk op Iran ook niet op zich zelf staat. Zo staat Israël ook niet alleen in dit conflict. Het is een wereldwijd spel waarbij de NAVO klaar staat om Syrië te pakken en Amerikaans troepen in alle gebieden aanwezig zijn. De Russen roeren zich en China is de stille derde partij. Het conflict van WW3 schaal wordt door ons main stream media als allemaal op zichzelf staande brandhaardjes gebracht. En dat is de Grote misleiding waar we door heen moeten prikken!
 12. Een andere realiteit te schetsen dan de main stream media en aanhangers van zowel Likoed als Kadima in ons land proberen weg te zetten. Dat beeld kennen we al goed genoeg. Mensen hebben op zijn minst recht op de andere kant van het verhaal. Wat hoop jij te bereiken?
 13. Zowel de oprichters van Likoed als Kadima zijn strijders uit de begintijd van '48 waarin de Palestijnen hun land af zijn gejaagd. In mijn optiek twee maskers op het zelfde gezicht: de illusie van keuze ;-)
 14. En juist het ontkennen van Deze werkelijkheid beschouw ik als propaganda. Dat we medelijden moeten hebben met de zionisten die met keiharde terreur en grof geweld meer dan 50% van Palestina in beslag hebben genomen en het ontkennen van het hermetisch afsluiten van de Gaza strook vind ik juist propaganda. En dat er in de oorlog kwaad tegen de joden is gedaan en dat de groot-moefti van Jeruzalem opriep tot een jihad geeft na de oorlog de zionisten niet het recht om met zoveel geweld deze staat te stichten en zelf rassia's te houden op de Palestijen. Maar goed, ik begrijp dat je als zionist en jood je eigen gedachtengoed en de (in mijn optiek) internationale propaganda moet verdedigen. Onze meningen verschillen duidelijk. Waar de main stream media erg handig op inspeelt is het gebrek aan kennis over de geschiedenis. geeft een ander licht op de zaak..dat zionisten dat niet bevalt, begrijp ik zeer goed.
 15. Het is zeker niet mijn bedoeling hem persoonlijk ter verantwoording te roepen. Ik roep de zionistische beweging - de oprichters (met geweld afgedwongen) en bestuurders van Israël - ter verantwoording. Je kunt individuen zeker niets kwalijk nemen, maar individuen kunnen wel de beeldvorming beïnvloeden. En 1 individu kan samen met vele andere individuen uiting geven aan het feit dat ze het er niet mee eens zijn (of juist wel) en daarmee wellicht de leiders tot bezinning brengen. Al hoewel van dat laatste toe moet worden gegeven dat dat ook in Nederland al praktisch onhaalbaar is....
 16. Even terug komend op het oorspronkelijke onderwerp..lees dit artikel maar eens. (Gaza: trigger om Syrië en Iran te pakken) Turkey has asked NATO to deploy “Patriot” missiles on the Turkish side near the Turkish-Syrian border. In an interview with the Voice of Russia, Russian analyst Konstantin Sivkov said: “Deploying these missiles in Turkey will be dangerous for Syrian military planes – this is obvious. A lesser obvious thing is that Turkey is getting ready for a war against Syria. If an attack on Syria from the territory of Turkey does take place, this will most likely be an attack not of the Turkish army, but of NATO’s forces.” “The Middle East is getting ready for a large-sale battle which will very likely affect the Russian part of the Caucasus, and this, in its turn, will be reflected on the entire Russia,” Mr. Sivkov added.
 17. Volgens sommige Joden misbruikten de Zionistische beweging in 1948 de joodse symbolen om de staat Israël af te dwingen bij de VN om vervolgens van 5,6% naar ruim 50% Palestina met geweld in beslag te nemen onder toeziend oog van de Engelsen die op dat moment het gebied controleerden. De Zionisten gebruikten hiervoor in der tijd ook zelf wat "terroristische aanslagen" waaronder een bomaanslag op een King David Hotel (200 doden). Dus niet alle joden staan achter de gewelddadige bezetting van het gebied. En hoor je maar weinig of het wordt af gedaan als een leugen. Veel joden tonen erg veel zelf medelijden aangaande Israël, maar gaan voorbij aan de feiten van wat de Palestijnen aangedaan is. Vaak wordt iedereen die kritiek heeft op Israël afgespiegeld als "antisemitist"...een beetje zoals als iedereen die enigszins kritisch nadenk als "complottheorie denker" afgedaan wordt. 1947 -- 1948. Over 700,000 Palestinian Arabs were uprooted from their homes and land, and forced to live in refugee camps on Israel's borders. They have been denied the right to return to their homes. They have been refused compensation for their homes, orchards, farms and other property stolen from them by the Israeli government. After their expulsion, the "Israeli Forces" totally obliterated (usually by bulldozing) 385 Arab villages and towns, out of a total of 475. Commonly, Israeli villages were built on the remaining rubble. Dus in reactie op jouw opmerking "Wij (de Joden) beschouwen onszelf als het door Hashem uitverkoren volk, maar dat maakt de rest zeer zeker niet minderwaardig." wil ik vragen: wat gaf de zionisten het recht om zich als een soort übermenschen te gedragen naar de Palestijnen en ze hun huizen en landerijen af te jagen? Wat geeft de zionisten het recht ze in het concentratiekamp van de Gazastrook volledig van elke vorm van fatsoenlijke infrastructuur af te sluiten? De VN resolutie van 1948?
 18. Ik zei het al...Gaza als trigger, Iran als boeman...here it come's! Fals Flag nummer zo veel in de maak. Niet dat ik graag gelijk wil krijgen... En volg ook dit en dit. Er gebeurt wat momenteel! Goh wat zien we daar toch veel van in de Telegraaf, RTL, NOS, enz. enz. Wereld Oorlog 3 in volle gang! Zo maar even een stukje tekst uit het laatste artikel": In the past decade the Pentagon has begun conducting annual multinational military exercises in countries bordering China (Khaan Quest in Mongolia, Steppe Eagle in Kazakhstan) and near it (Angkor Sentinel in Cambodia), has with its NATO allies waged war and moved into bases in nations bordering China - Afghanistan, Kyrgyzstan, Pakistan and Tajikistan - as well as nearby Uzbekistan, and, even before the official announcement of the strategic shift to the Asia-Pacific region, acquired the use of new military facilities in Afghanistan, Kyrgyzstan, Pakistan, Australia, Singapore and the Philippines. President Obama's current visit to Cambodia, Myanmar and Thailand and Defense Secretary Leon Panetta's simultaneous trip to Australia, Cambodia and Thailand are exemplary of this trend. Early this year NATO announced the launching of its latest, and first non-geographically specific, partnership program, Partners Across the Globe, which began with the incorporation of eight Asia-Pacific nations: Afghanistan, Australia, Iraq, Japan, Mongolia, New Zealand, Pakistan and South Korea.
 19. Het grote plaatje: http://rt.com/news/iran-syria-gas-pipeline-support-064/ http://rt.com/news/iran-us-navy-accusations-483/ @2erep en @Keyser Suze Nuttig filmpje van RT...zo zie je maar hoe onze media volledig in de broekzak zit van..!!
 20. Ik zei het al toen @Dick Berts zich af vroeg wat er zou gebeuren na de verkiezingen in Amerika in deze draad met een verwijzing naar . Ik beschouw het politieke toneelstuk van "gesprekken over het sturen van Patriot Systemen" en dergelijke allang als een poppenkast aan de oppervlakte om het volk vooral het gevoel van Democratische processen te laten behouden. Achter de schermen is het allang duidelijk wat er gaat gebeuren.
 21. En Rusland komt er aan... http://english.ruvr.ru/2012_11_23/Russia-sends-a-detachment-of-ships-to-the-coast-of-Gaza/ Zouden er ook Chinezen in Israël of Gaza zitten, zodat de Chinezen een schip sturen om de bevolking te evacueren? ;-) Ik vind het wel een mooie reactie van die Russen op die onzin propaganda van Amerika..een schip sturen om bevolking te evacueren..yeah right! WW III is al in volle gang. Het wordt alleen niet zo gebracht in de propaganda media. Je kent het wel...we beginnen met de inmiddels bekende truc van de No Fly Zone in een "schurkenstaat" dat toevallig naast Israël en Irak ligt.. Rusland past heel goed op Iran en weet natuurlijk precies wat er gaande is. Alleen kunnen we er op rekenen dat meneer Poetin niet zo dom is om al zijn wapen systemen op Discovery Channel te laten zien, maar nog wel wat verrassingen in petto heeft. Zo ligt Iran erg dicht aan de Caspische zee. Wat je allemaal niet kunt doen vanuit de Caspische zee: http://www.panorama.am/en/politics/2012/11/05/warship/ http://www.vincelewis.net/ekranoplan.html En Rusland ligt ook met heel wat bootjes in de Perzische Golf. Natuurlijk is Amerika samen met Israël, Turkije en de Navo en alle ingepikte landjes rondom Iran enigszins in het voordeel, maar met de hightech van tegenwoordig gaat het vooral om juist die high tech. Wie loopt er voor op dat gebied is dus de vraag. Onderschat en niet. Bovendien is China bijvoorbeeld instaat om Amerika al aardig van binnenuit te raken. Veel high tech wordt immers in China geproduceerd. De grondstoffen voor deze high tech heeft Amerika ook niet zelf.
 22. Ter info... Zoals de meesten waarschijnlijk wel weten, geloof ik dat het hele Gaza conflict onderdeel uitmaakt van het plan om Iran te pakken. Zou het verplaatsen van het NAVO commando centrum naar Turkije volgende week hier iets mee te maken hebben?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...