Ga naar inhoud

Happy

Lid niveau 2
  • Items

    171
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Happy

  1. Luxe bunkers in onder andere Rothenstein Duitsland. In alles is voorzien wat nodig is, voorbereid, klaar voor potentiële shelterization ongeacht de gebeurtenissen boven op het oppervlak. Hier kun je het wel enige tijd uithouden businessinsider: The Vivos Europa One shelter in Rothenstein, Germany, claims to be the world's largest and safest underground survival bunker Vivos Europe shelter
  2. Als ze zich alleen op die locaties voortplanten, zorg dat er een groot schip met bassins in die locatie vaart dan kunnen ze zich daar gecontroleerd voortplanten. De glasaal weer verkopen en nieuwe paling laten paren. Daarna steeds verder naar de (Nederlandse)kust, dan krijgen ze een nieuwe thuislocatie, het zal enkele jaren (en generaties paling) aan tijd kosten. Maar als je moet een keer beginnen....
  3. De poll in de krant Trouw geeft nu deze tussenstand:
  4. Leuk positief artikel, het staat nu op de voorpagina van de online Trouw. Goede actie!
  5. www.flir.com Zelf vind ik de flir one oplossing wel erg leuk. Niet voor de Ipad maar wel voor de Iphone Hoe deze in de praktijk werkt weet ik niet, heeft iemand deze al eens uitgeprobeerd?
  6. Geheime nazischuilplaatsen" in ruïnes Argentijnse jungle gevonden Een team van Argentijnse archeologen denkt geheime nazischuilplaatsen gevonden te hebben in een aantal aantal ruïnes, verstopt in de jungle aan de grens met Paraguay. "We kunnen niemand bedenken die in die tijd zulke bouwwerken heeft neergezet op zo'n moeilijk bereikbare plek. Volgens de onderzoekers zou een van de gebouwen gebruikt kunnen worden als uitkijkpost. De gebouwen hebben een panoramisch uitzicht en hebben muren van wel drie meter dik. ww.clarin.com-video
  7. Voor de liefhebbers er is een Ibood aanbieding vandaag: Gerber Bear Grylls Paracordmes http://www.ibood.com/home-living-nl/nl/product-specs/882/1922/gerber-bear-grylls-paracordmes.html Totale lengte: 19,7cm Lengte lemmet: 8.3 cm Gewicht: 163 g 19,95 + 5,95 verzendkosten.
  8. Tesla wil accupacks gaan produceren voor thuisopslag elektriciteit. Tesla heeft een ontwerp klaar voor een accupack dat bedoeld is om in een huishouden tijdelijk stroom op te slaan. Het accupack zou dienst kunnen doen voor het opslaan van elektriciteit die via zonne-energie is opgewekt. De plannen van Tesla zijn geschetst door ceo Elon Musk tijdens een overleg met aandeelhouders, meldt Bloomberg. Volgens Musk heeft Tesla een ontwerp voor een accupack voor thuisgebruik klaar. Binnen zes maanden zou de productie kunnen beginnen. Volgens veel analisten hebben accupacks voor de tijdelijke opslag van elektriciteit in huishoudens een rooskleurige toekomst door de snelle opkomst van zonne-energie De accupacks maken het mogelijk om geheel of grotendeels onafhankelijk te zijn van een conventionele energieleverancier. Tesla levert al samen met SolarCity aan sommige consumenten opslagsystemen die compleet met zonnepanelen worden geïnstalleerd....
  9. Ik sport ook meerdere keren per week, voornamelijk hardlopen. Zo nu en dan doe ik mee aan een georganiseerde 'wedstrijd' dit om een doel te houden tijdens het trainen. Goede voeding (weston price) en conditie vind ik belangrijk. Daarnaast veel op preppers.nl lezen, maar daar krijg ik weinig conditie van.... alhoewel het houd wel de hersenen jong.
  10. Turkse man ontdekt ondergrondse stad onder zijn huis. ondergrondse-stad Het bleek de eerste blik op de vergeten, ondergrondse stad genaamd Derinkuyu te zijn. Deze stad breidde zich uit naar maar liefst achttien verdiepingen onder de aarde en is daarmee niet het grootste, maar wel het diepste gangennetwerk dat tot nu toe is gevonden. http://preppers.nl/forum/threads/2650-Ondergrondse-Stad-Derinkuyu-in-Turkije
  11. Tijdens mijn laatste verbouwing van de badkamer op de eerste verdieping hebben we direct een WTW unit aangebracht voor het douchewater. Deze warmteterugwinning buis warmt het koude aanvoerwater alvast op met de restwarmte wat anders door de afvoer zou verdwijnen.
  12. Rook en geur uit de schoorsteen, probeer door goed te plannen alleen te draaien als er een beetje wind staat, dan is het niet duidelijk waarvandaan het komt. Alleen bij meerdere dagen windstil is dit lastig.Ook 's nachts of hele vroege ochtend als de meeste slapen de aggregaat laten draaien.
  13. De bestsellers zijn nu een volgelaatsmasker geworden. Ik was al weer even niet op de website van prepshop geweest, maar hij groeit nog steeds. Gelukkig normaal in beeld gebracht voor pownews begrippen.
  14. Na stevig trainen gebruik ik magnesiumgel voor sporters. Dit smeer je gewoon op de huid. Werkt bij mij prima.
  15. nijpend-tekort-wcpapier-venezuela Vorig jaar (2013) was er ook in Venezuela een groot gebrek aan wc-papier. De regering heeft een toiletpapierfabriek overgenomen. De Nationale Garde heeft de leiding over de fabriek. Militairen zien toe op de productie en distributie van wc-papier... Vicepresident Arreaza zei donderdag dat het verboden is om essentiële goederen als toiletpapier te hamsteren... Dan ben je dus te laat met je voorraad inslaan.
  16. Als prepper gooi je de walnoten natuurlijk niet weg als er teveel zijn, maar bewaar je ze voor op het vuur om dat flink aan te wakkeren. De olie in de walnoten branden prima. Ook als er al wat schimmel op staat.
  17. Fotoserie: zelfvoorzienende berghutbewoners Franse fotograaf die zelfvoorzienende berghutbewoners vastlegde voor de nog te voltooien serie ‘Scrublands’. Als vrijwilliger op een organische boerderij raakte Bruy gefascineerd door het idee van zelfvoorzienend leven, in het bijzonder als het mensen betrof die de overstap maakten na jarenlang in de stad gewoond te hebben. De in Lille gevestigde fotograaf bezocht verschillende berggebieden in Europa, waaronder de Pyreneeën en het Carpathische gebergte, om zulke mensen vast te leggen.
  18. Bij top gear hebben ze een test gedaan of een auto ook een kooi van Faraday is en echt werkt als de bliksem inslaat op een auto. 800.000 volt. Allerlei stoorvelden, zoals van bliksem, hebben in een kooi van Faraday geen invloed. Een dichte auto werkt als kooi van Faraday, maar vanwege de grote ramen is ontvangst van hoge frequenties zoals voor GSM (golflengte 33 cm) in de auto nog wel mogelijk.
  19. Dan kan dit draadje beter onder Preppers Only gezet worden, dan lezen alleen ingeschreven personen mee.
  20. Overlever heeft hier een punt dat deze mailing zorgvuldiger verstuurd had mogen zijn, maar er zitten nogal wat verschil in welke gegevens zijn doorgegeven en op welke wijze zoals Dr.Prepper hierboven ook al uitlegt. Zelf heb je ook invloed op het gebruik van gegevens, ik heb bij de prepshop niet hetzelfde mailadres en naam gebruikt als hier op het forum. De bestelling is een zakelijke transactie, en dit discussieforum is openbaar om meningen en informatie te delen. Indien de gegevens herleidbaar zijn naar een persoon vallen ze de wet bescherming persoonsgegevens. Persoonsgegevens geven directe en feitelijke informatie over een persoon. Bijvoorbeeld iemands geboortedatum, adres of geslacht. Dit geldt ook voor gegevens die een waardering geven over een bepaalde persoon zoals het IQ. Alleen een mailadres is dat niet zolang het afleveradres niet door gestuurd is of informatie over de bestelde spullen. Om groter te groeien wil de shop eerlijke recensies hebben, beter was geweest om als prepshop zelf een mailtje op te stellen en deze aan de gebruikers te sturen die nog geen reactie hadden geschreven. Nu is er al een oproep gedaan via op het forum, dan is het verder wachten wie dit wel of niet invult. Over mijn bestellingen wilde ik ook nog een review gaan opschrijven, maar er komt steeds wat tussen (zoals deze reactie op het forum typen…) Ik ben overigens erg tevreden over de kwaliteit en de leveringen van mijn gekochte spullen.
  21. Heb je ook gedacht aan voldoende frisse lucht met al de brandende kaarsen? De (centrale) ventilatie is dan ook uitgevallen. Een Koolmonoxide melder op batterijen voor het melden van onvolledige verbranding. Een kooldioxide melder op batterijen voor het melden van onvoldoende frisse lucht.
  22. Hieronder een link naar een uitgebreide beschrijving voor de rpi. Raspberry Pi & RTL Dongel Ja, inderdaad alles wat we hier schrijven is afhankelijk van het soort shtf, maar de denktank is juist om ideeën te verzamelen.
  23. Voor de denktank: Hou rekening met je ontwerp dat het ook los van internet kan draaien. Dan kunnen we het ook gebruiken op shelter camping. Met een lokaal display of een wifi koppeling. Ik zit te denken aan een kleine computer zoals een raspberry PI met de SDR (Software Defined Radio) dongel, dan lokaal een wifi netwerk opzetten zodat de telefoons en andere devices van de mede preppers deze info kunnen ontvangen.
  24. Als voorbeeld kun je hier in Noorwegen kijken: De 19-jarige Ida Beate Løken zit op de biologische landbouwschool in de Noorse gemeente Aurland en leeft in een grot in de bergen. Ze heeft tot haar beschikking: een geïmproviseerd bed van wol, een hangmat, een oude stoel en een olielamp. http://www.firda.no/video/article7270534.ece Translate van noors naar NL
×
×
  • Nieuwe aanmaken...