Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Lone_Wolf

Lid
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

84 Uitstekend

Over Lone_Wolf

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Apeldoorn
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beurzen crashen... heeft verder weinig te maken met de cultuur van een land maar meer met de hebzucht van de mens. En die hebzucht is overal te vinden. Ook in Nederland.
 2. Denk je werkelijk dat ze de afgelopen 5 jaar niks hebben gedaan tegen een eventuele exit? Grote kans dat de boel zal opveren zodra ze vertrokken zijn. You're only as strong as your weakest link.
 3. Dat gaat morgen 'n feest worden op de beurzen. China crash, Griekeland exit....
 4. Bitcoin zal pas echt interessant worden als een overheid of andere grote instantie er mee aan de slag gaat. Nu blijft het een beetje in dat 'hacker' wereldje rond zweven zonder echt van de grond te komen. Geen standaarden, iedereen kan en mag een exchange opzetten met alle gevolgen van dien. IBM looking at adopting bitcoin technology for major currencies http://www.reuters.com/article/2015/03/12/us-bitcoin-ibm-idUSKBN0M82KB20150312
 5. Wat is je alternatief dan? Terug gaan naar ruilen zoals in 't stenen tijdperk? Niks mis met een kritische blik, maar dat er 'niks goeds' uit Silicon Valley komt is natuurlijk onzin. En ja, ik denk dat op den duur het ten goede komt aan de mensheid. Is het perfect? Nee... maar niks is perfect.
 6. Haha wat? Bitkotscoins? Maar om antwoord op je vraag te geven: Ja, het voelt fijn om winst te maken met bitcoins. Maar veel mooier is de techniek erachter. Bitcoin gaat de wereld veranderen.
 7. Denk dat het nu wel een goede tijd is om in te stappen. De bodem is bereikt en het zal voorlopig (mits er geen rare dingen gebeuren) weer naar boven gaan.
 8. Ik denk goed. Waarom? Het kabinet gaat inmekaar donderen na de verkiezingen.
 9. Daarom zouden ze ook pepperspray of tazers moeten legaliseren. Met dodelijke wapens gaat het geheid een keer mis. Al heb je een blanco strafblad en ben je van onbesproken gedrag. Kijk naar Tristan van der Vlis.
 10. En toch vind je het prima dat ongetrainde burgers wapens mogen dragen om potentiele terroristen neer te neerknallen? Kweetnie hoor. Heb dan toch liever een overheid met wat schoonheidsfoutjes. Gelukkig is de meerderheid van de bevolking het eens met het wapenverbod. Voor de malloten die angst hun leven laten regeren bestaat er altijd nog therapie.
 11. Pas maar op, straks stuurt de illuminati nog UFOs op je af.
 12. Wat een gelul. Belgie heeft zojuist een terroristische cell opgerold. 2 doden en eentje gewond. De bevolking bewapenen is een loos argument omdat de kans op misbruik toeneemt waardoor je uiteindelijk netto meer doden overhoudt dan wanneer je geen vuurwapens verstrekt. Daarnaast is de kans dat je gedood wordt tijdens een terroristische aanval een factor 100 kleiner dan tijdens een aanrijding... een overval, een ruzie, een vliegtuig op je dak krijgen of sigaretten roken Het heet niet voor niets terrorisme. De angst staat niet in verhouding met het aantal slachtoffers. Hoe wil je tro
 13. Dat is de prijs van een open samenleving. Van mij mag er best wel wat strenger aan de grens worden gecontroleerd worden... om de grootste problemen eruit te filteren voordat ze 't land binnenkomen.
 14. Ik ben zelf absoluut niet van de pilletjes en tabletjes. Maar magnesium heeft wel degelijk effect. Het is geen wondermiddel, maar het kan zeker helpen. Genoeg studies die dit aantonen. Uiteraard zal een gezond dieet volstaan in een dagelijkse setting. Maar dit is preppers.nl http://umm.edu/health/medical/altmed/supplement/magnesium http://www.examiner.com/article/magnesium-can-improve-symptoms-of-post-traumatic-stress-disorder http://m.phys.org/_news183818175.html Ik heb zelf een aantal jaren terug deelgenomen aan een dubbel blind studie (800 deelnemers met placebo groep)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...