Ga naar inhoud
GENEGEERD

Wondermiddel tegen exceem!!!


Aanbevolen berichten

Over de hele wereld en dus ook in Nederland, zijn er steeds meer mensen die last hebben van exceem. Bij kinderen is het na astma de meest voorkomende chronische aandoening.

 

In Nederland alleen zijn er al 400.000 mensen die lijden aan constitutioneel exceem.

 

In Nederland heeft circa 2,5% van de bevolking constitutioneel eczeem. Daarmee staat de aandoening op de vierde plaats in de top-10 van chronische aandoeningen in Nederland. Bij kinderen is het na astma (ruim 11%) zelfs de belangrijkste chronische aandoening; van de kinderen tot 12 jaar heeft 7,2% constitutioneel eczeem. Het aantal mensen met eczeem schijnt sterk toegenomen te zijn in de afgelopen jaren. In 1994 had 1,4 tot 3,1% van de mensen die voor 1960 geboren zijn eczeem en 8,9 tot 20,4% van de mensen die na 1970 geboren zijn.

 

De ernst van het eczeem is niet bij iederen gelijk. Van de ongeveer 400.000 mensen met eczeem in Nederland, heeft 84% mild tot matig eczeem, 14% ernstig eczeem en 2% zeer ernstig eczeem.

 

Over de oorzaak en doeltreffende behandeling bestaat nog veel onduidelijkheid. Bij ons is bekend dat exceem steeds vaker in relatie wordt gebracht met vaccinaties en dat huidige behandelmethoden vaak niet leiden tot het gewenste resultaat. Sterker nog, allerlei bijeffecten en extra belasting van het lichaam creëren.

 

Op de website van NaturalNews staat hierover:

 

"Recent evidence indicates that routine childhood vaccinations contribute to the emergence of chronic allergic problems such as eczema, ear infections, and asthma."

 

In de gevestigde medische wereld bestaat tot op heden concensus over dat er geen genezing mogelijk is voor exceem. Natuurlijke behandelingen sorteren ook meer of minder effect. Groot was onze blijdschap toen we ontdekten dat de belofte van het wondermineraal Zeoliet óók in vervulling ging bij de behandeling van exceem.

 

Inmiddels hebben we wat terugkoppeling van mensen gekregen die via de gezondheidswebwinkel Zeoliet hebben gekocht. In de lijst met positieve effecten (verderop gepubliceerd) staat ook dat het een positieve uitwerking heeft op exceem. Dat blijkt ook uit de praktijk zien we nu.

 

Navolgend zo'n reactie van een lezer (dank!):

 

"Beste redactie niburu,

 

Na de aankoop van zeoliet via site gezondig.nl was ik blij verrast.

Naast dat ik zelf meer energie kreeg blijkt het ook erg goed te werken bij de exceem bij mijn zoon.

Ik loop al een tijdje bij de huisarts met mijn zoon voor zijn exceem.

De huisarts geeft als advies heel veel insmeren met vet en een hormoonzalf waar ik helemaal niet blij mee ben.

Ander soort zalf zonder hormonen was niet verzekerd en koste maarliefst bijna 40 euro voor een kleine tube.

Het smeren van zeoliet op het exceem voelt zeer in strijd met het advies van de huisarts, aangezien je het juist niet invet. Wonderbaarlijk genoeg hielp het direct, de jeuk was zo goed als direct weg en de volgende dag het exceem heel erg rustig geworden. Ik had goeie dingen gelezen over zeoliet, maar dat het zo goed zou helpen verwachte ik nou ook weer niet. Bedankt!!"

 

Volgens een andere lezer (dank!):

 

Beste Niburu.co,

 

Hierbij willen we onze blijdschap delen over de verminderde klachten van het exceem bij onze dochter. We waren sceptisch toen we Zeoliet gingen gebruiken. Maar we hadden al zoveel geprobeerd dat dit er ook nog wel bij kon.

 

We zijn blij verrast en dolgelukkig toen we het resultaat zagen na het insmeren met het talk-achtige poeder. Vooral de kleine. De jeuk was onmiddellijk weg en de exceem werd droog en verdween geleidelijk. Het is echt een wonder!!

 

Wat heel grappig was. We hadden gemerkt in het gebruik dat een van ons nogal last kreeg van obstipatie toen we Zeoliet gingen gebruiken. We drinken het dus ook opgelost in water om te ontgiften. Toen onze dochter dan ook diarree had vanwege een virus dachten we dat dat dan mogelijk ook met Zeoliet te verhelpen was. En ja hoor, de diarree was binnen 24 uur weg en het virus ook. Echt een wondermiddel dit spul.

 

Heel erg bedankt en we zullen dit nieuws met zoveel mogelijk mensen delen. Geweldig.

 

Groeten,

 

 

Volgens een klassiek homeopaat uit Weert:

"Feit is dat een verzuurd lichaam de hoofdoorzaak is van alle ziekten en dat is precies het terrein waarop Zeoliet het meest effectief is."

 

We raden eenieder die last heeft van deze vervelende huidaandoening aan om Zeoliet te proberen. Het is een geweldig middel, puur natuur en heeft naast dat het exceem te lijf gaat ook nog allerlei andere positieve effecten op je gezondheid.

 

Bestellen kan via: gezondig.nl

 

Positieve effecten (geen medische claims) zijn vastgesteld bij mensen met de volgende klachten of aandoeningen:

 

Verschillende soorten tumoren: ondersteuning (voor en na) chemotherapie en bestraling, reduceert de bijwerkingen van chemo en bestraling, remt de tumorgroei en vernietigt tumorcellen door verschuiving van de pH-waarde in en bij de cellen, verhoogt de concentratie p21 en p27 in tumorcellen;

Verkeerde bloedwaardes: pH, cholesterol, hemoglobine, oxidatieve stress;

Aderverkalking (Arteriosclerose);

Maag-darm-aandoeningen: diarree, brandend maagzuur, maagzweren, ziekte van Crohn;

Reumatische aandoeningen: artrose, osteoporose, chronische reuma;

Nierziektes en leverziektes: o.a. Hepatitis;

Huidaandoeningen: acne, eczeem, psoriasis, brand-, schaafwonden, insectenbeten, jeuk, luieruitslag, rimpels (bij zowel inwendig- als uitwendig gebruik);

Suikerziekte: Diabetes mellitus;

Ontstekingen /Virale Infecties / Allergieën: ziekte van Lyme, tandvleesontsteking, schimmelinfecties, Candida, Herpes, HIV, escherichia coli, Pneumokokken, Streptokokken, levercirrose;

Chronische vermoeidheid, Burn Out, stress, vroegtijdige veroudering;

Neuro- psychiatrische aandoeningen: slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, schizofrenie, MS, Parkinson, Alzheimer, autisme;

Klachten in Hart- en vaatstelsel: hoge bloeddruk, spataderen, opgezette aders, aambeien;

Overgevoeligheid voor Straling: elektromagnetische-, WIFI-, UMTS-, UV-, ionniserende- en radioactieve- straling

 • Niet leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

weer een mooi bla bla verhaal.

 

Ook dit spul werkt tegen alle aandoeningen en ziektes net als al die andere die ik op FB regelmatig zie.

 

Nooit onderbouwt en geen concrete info.

 

Het is wel altijd te bestellen bij een bepaalde winkel voor een behoorlijke prijs

 

 

Negeren die zooi !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat je een thread aanmaakt met de titel "Wondermiddel tegen eczeem!", vervolgens een enorme lap tekst neerplempt met een hoop statistieken, "feiten" en succesverhalen.

 

Het enigste wat ik mis is een gratis schlager-cdset als ik binnen 30 minuten reageer....

 

Oh...en deze vent:

uploadfromtaptalk1394573722291.jpg.7a06f283b718962bf9175197be89c14c.jpg

 

Verstuurd vanaf mijn HTC One met Tapatalk

 • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Met kinderen met eczeem, ga je naar een dokter. Je rommelt niet wat aan met hun gezondheid.

Wat je met je eigen gezondheid doet moet je zelf weten.

 

Met "constitutioneel eczeem" heb je niet genoeg aan een dokter, daar heb je juristen van de Hoge Raad bij nodig (om te beginnen)

 

:cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 • Verschillende soorten tumoren: ondersteuning (voor en na) chemotherapie en bestraling, reduceert de bijwerkingen van chemo en bestraling, remt de tumorgroei en vernietigt tumorcellen door verschuiving van de pH-waarde in en bij de cellen, verhoogt de concentratie p21 en p27 in tumorcellen;
 • Verkeerde bloedwaardes: pH, cholesterol, hemoglobine, oxidatieve stress;
 • Aderverkalking (Arteriosclerose);
 • Maag-darm-aandoeningen: diarree, brandend maagzuur, maagzweren, ziekte van Crohn;
 • Reumatische aandoeningen: artrose, osteoporose, chronische reuma;
 • Nierziektes en leverziektes: o.a. Hepatitis;
 • Huidaandoeningen: acne, eczeem, psoriasis, brand-, schaafwonden, insectenbeten, jeuk, luieruitslag, rimpels (bij zowel inwendig- als uitwendig gebruik);
 • Suikerziekte: Diabetes mellitus;
 • Ontstekingen /Virale Infecties / Allergieën: ziekte van Lyme, tandvleesontsteking, schimmelinfecties, Candida, Herpes, HIV, escherichia coli, Pneumokokken, Streptokokken, levercirrose;
 • Chronische vermoeidheid, Burn Out, stress, vroegtijdige veroudering;
 • Neuro- psychiatrische aandoeningen: slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, schizofrenie, MS, Parkinson, Alzheimer, autisme;
 • Klachten in Hart- en vaatstelsel: hoge bloeddruk, spataderen, opgezette aders, aambeien;
 • Overgevoeligheid voor Straling: elektromagnetische-, WIFI-, UMTS-, UV-, ionniserende- en radioactieve- straling

 

Hoe langer de lijst, hoe ongeloofwaardiger. Hoe hoger de prijs hoe ongeloofwaardiger. Gelukkig is Zeoliet ongevaarlijk dus claims zullen er niet uit voortkomen. Het is dus een prima placebo.

Zeoliet is door hete lavastromen gebakken klei. Een keramisch materiaal dus.

Dit soort verhalen brengen mijn posts over Zeoliet voor het binden van radionucleïden in discrediet :mad:.

 

@vheeswijk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou iig niet snel 25 euro per maand (bij de hoogste dosering) neerplempen voor iets dat niet is bewezen. Ik ben in het geheel niet tegen homeopathie, gebruik zelf een spray van Vogel voor m'n pollen allergie die beter werkt dan wat ik van de huisarts kreeg (niet zo'n droge neus met dit).

 

Maar als 't voor je werkt (of het nu als placebo is of niet) moet je 't doen. We leven (nog) in een min of meer vrij land dus...

 

http://www.markschauss.com/medical-research/zeolite-criticisms-the-truth-hurts-sales/

Link naar reactie
Delen op andere sites

wassen met zeewater en geen zeep gebruiken dit helpt bij 8 van de 10 gevallen (wel natuurlijk af entoe normaal wassen he ruikt nog al haha) of het bij jou werkt kom je maar op 1 manier achter

Ik heb Psoriasis...

 

En een rede voor eczeem kan zijn: te veel wassen met zeep waardoor je de natuurlijke bescherming van je huid verwijderd

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
 • Nieuwe aanmaken...