Ga naar inhoud

DeltaFox

Lid
 • Items

  550
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

DeltaFox won de laatste dag op 22 oktober 2015

DeltaFox had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Ehv
 • Interesses
  Paintball, Paracord
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DeltaFox's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

406

Reputatie

 1. Ik haal mijn mes ook wel eens langs mijn riem zonder pasta oid en het scheelt net wat scherpte. Ik zou het wel aanraden te doen.
 2. Ik ben geen 'prepper' althans niet volgens dit forum en dat vind ik ook. Maar ik ben nog altijd meer prepper dan de rest van Nederland. Waarom ik dan dagelijks op dit forum kijk? Met name het wereld nieuws vind ik erg interessant. Verder zijn prep vaardigheden ook erg interessant en word ik langzaam en zeker ook steeds meer een soort van prepper... Waar men hier voor op moet passen is de praat over goud en zilver. Dat is voor criminelen echt interessant. Ik denk niet dat iemand jou zal opzoeken omdat je een fles lampenolie en wat blikken hebt. En... dit is een erg leuk en dynamisch forum ?
 3. Idd @!EVA! , een vechtsporten is altijd goed al is het alleen de beweging die je krijgt. Maar ik men moet wel oppassen dat men niet in het hokje van de discipline gaat denken. Net als het vrouwen zelfverdediging moet je doen wat noodzakelijk is. Ik zou ook krabben, klauwen en ballenstampen als dat nodig is. Vooral ook omdat het niet zo snel verwacht word. Hardlopen is ook erg belangrijk. Vluchten is misschien voor ''mietjes''' maar je kan beter voorkomen dan genezen. Daarbij is het ook handig te bedenken hoe je de spullen kan gebruiken die je bij je hebt.
 4. Nee natuurlijk verbieden ze het niet. Dat is dom want daar verdien je geen geld mee. Dus als ze iets gaan doen, dan zullen mensen met een kachel of openhaard belasting moeten gaan betalen! Dit natuurlijk om te ontmoedigen ? En dit is natuurlijk ook voor de zorgverzekering een mooie reden om de premie te verhogen... net als bij rokers
 5. DeltaFox

  Ecocapsule

  Ik wil mijn caravan best ruilen voor die evocapsule! Lijkt mij geweldig!
 6. Even ter info, EDC staat voor every day carry... dat wist je wel neem ik aan. MAAR het is gewoon een term voor wat je dagelijks bij je draagt. Het is NIET een bepaald pakket of iets dergelijks. Als je dagelijks met de auto weg bent kan je beter daar in een GHB (get home bag) leggen. Scheelt een hoop sjouwen. Ik zelf neem niet veel dingen mee. Naar mijn idee is Nederland vol genoeg om iets te vinden of om te improviseren.
 7. Dat had ik niet verwacht. tigeestripe zou niet mijn voorkeur hebben. Eerder A-tacs. Maar die heb ik nog niet zelf in het veld gezien. Lijkt mij ook lastiger namaken. Maar zelfs NL camo is al beter dan niets. Ik heb al enkele keren seconden winst gehad omdat de tegenstander mij niet snel genoeg zag met paintball. En een seconde maakt veel uit in nood situaties. Ofwel beter iets dan niets
 8. Vette shit! Die ziet er bruut uit!
 9. Dat klopt, maar dat is het uiterste. Ik neem aan dat jij jezelf niet tot dat nivo gaat trainen en jouw uitrusting zo ver gaat aanpassen. Blijf realistisch. Daarbij meen ik dat sommige camo varianten juist voor ver af en/of dicht bij ontworpen zijn. Maar dat zou je ff op moeten zoeken. Maar, leuk projectje heb je lopen!
 10. Daarbij werkt camo pas van 20 meter en verder weg. Bij minder dan 20 meter win je enkele secondes voor dat je gezien word... wat ook waardevol kan zijn. Dit enkel gebaseerd op mijn ervaring met paintball. Maar dan nog zal er een kern van waarheid in zit te
 11. Op paintballforum.nl en het airsoft forum staan ook mooie projecten.
 12. De titel klinkt wel erg krom. Het kan ook gewoon helemaal in het nederlands: 'welke mentale vaardigheden kan je inzetten tijdens een SHTF?' ?
 13. Alser geen netwerk is kan je nog altijd kaarten bekijken/maken/bijwerken, boeken lezen en denk dan aan survival/planten/kook/psychologie/sterrenkaart en wat je maar wilt, met de accu kan je vuur maken, de flitser kan je ook als kamp gebruiken, agenda, tijd en er zijn vast nog veel meer dingen die handig zijn. Het enige is dat het kapot kan gaan en je stroom moet kunnen opwekken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...