Ga naar inhoud

Dreutel

Lid niveau 2
 • Aantal items

  3564
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Dreutel

 1. Volgens mij heb je mijn adres al, @Keyser Suze
 2. @InfernoSis Spam, ik lust het niet, maar het is de ultieme noodvoorraad!
 3. Ik probeer nog even de 3500 ste post te halen, maar ik heb zo'n bruin vermoeden dat dat niet meer gaat lukken. Jullie Pech!
 4. Jemig wat heb ik het er druk mee. ik kom er niet eens aan toe om Mr.G en Dr.P te danken voor bewezen diensten. Er is echt een klimaatsverandering gaande: het regent e-mailadresen, FB-accounds, en zelfs telefoonnummers. Ik weet inmiddels zeker dat de community op de één of andere manier het forum zal overleven, al zal de tijd dat moeten leren.
 5. Oeps, dat klinkt wel erg definitief! De PM functie blijft wel actief begrijp ik.
 6. Ik voel me toch nog wel een beetje alsof er een tank over me heen is gereden, maar allá, dat gebeurt motoragent Dreutel in elke aflevering van de strip.
 7. Joh, ik ben hier toch wel effe behoorlijk ziek van! Je gaat er toch een beetje van uit dat een forum met zo'n levende community er morgen ook nog is.
 8. Er zaten altijd heel wat journalisten en studenten journalistiek op dit forum. Nu ben ik benieuwd welke krant morgen met de scoop komt!
 9. Een overzicht van de massa-schietpartijen in de VS, heel grafisch weergegeven in The Guardian: http://www.theguardian.com/us-news/ng-interactive/2015/oct/02/mass-shootings-america-gun-violence
 10. Haha."Rug op '81" krijgt ook een nieuwe betekenis! Met die voorover gebogen dames, Genoeg hangtaboes!
 11. Wat ik omschreef heet dus een takkenril! Ook weer wat geleerd!
 12. Dat aantal was waarschijnlijk zo groot, dat het getal niet op een foto paste.
 13. Plaatjes zeggen meer dan praatjes:
 14. Tsja, het is Amerika he. Die vrouw is er blijkbaar trots op om niet alleen haar vaardigheden, maar ook haar grote tuin, haar patriottisme en haar figuur te tonen. En ze heeft er duidelijk lol in. "Ongekend vrouwonvriendelijk" zou ik dit niet willen noemen. Ze bepaalt zelf wat ze op youtube zet.
 15. Er bestaan nogal wat verschillende soorten houtwallen. Ik bedoelde gewoon losse takken en omgevallen bomen in de lengte richting op en over elkaar leggen. Dit kost alleen wat sjouwwerk, en kleine dieren vinden er een schuilplaats in. Ook is het goed voor paddenstoelen, schimmels en insecten, wat weer andere dieren aantrekt. Bovendien vormt zo'n stapel takken een barriére voor mensen.
 16. Je zou eens kunnen testen of het verschil maakt :-) Zorg wel dat je de benodigde spullen op je lijf draagt, want als je ze in je auto hebt liggen heb je er nog niets aan. Bij het type auto in het filmpje heb je ook een trapje nodig. Let er op dat je dat ook altijd bij je hebt!
 17. Ik zou die houtwallen rondom je bosperceel bouwen, dan is je bos lekker ontoegankelijk voor vreemden. Wel uit het zicht van de bosrand, maar een meter of tien-vijftien daarbinnen. Je hoeft er geen aarde op te gooien. Die houtwallen zijn een prima plek voor allerlei kleine dieren, van egels tot vogeltjes, dus je biotoop gaat er met sprongen op vooruit.
 18. Wat leuk om te zien hoe je taalgebruik er op vooruit gaat als je dronken bent @Mrsjones! Veel plezier! Cheers! :-)
 19. Het bombarderen van ISIS helpt ISIS. Deze man was een gevangene van ISIS en hij doet een boekje open: De bombardementen en het sluiten van de grenzen drijft de mensen in de armen van ISIS! Je moet de mensen in Syrië veiligheid bieden, en dan stort ISIS vanzelf in elkaar. http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/nicolas-henin-the-man-who-was-held-captive-by-isis-for-10-months-says-how-they-can-be-defeated-a6757336.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...