Ga naar inhoud

Dreutel

Lid niveau 2
 • Items

  3564
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Dreutel

 1. Haha."Rug op '81" krijgt ook een nieuwe betekenis! Met die voorover gebogen dames, Genoeg hangtaboes!
 2. Wat ik omschreef heet dus een takkenril! Ook weer wat geleerd!
 3. Tsja, het is Amerika he. Die vrouw is er blijkbaar trots op om niet alleen haar vaardigheden, maar ook haar grote tuin, haar patriottisme en haar figuur te tonen. En ze heeft er duidelijk lol in. "Ongekend vrouwonvriendelijk" zou ik dit niet willen noemen. Ze bepaalt zelf wat ze op youtube zet.
 4. Er bestaan nogal wat verschillende soorten houtwallen. Ik bedoelde gewoon losse takken en omgevallen bomen in de lengte richting op en over elkaar leggen. Dit kost alleen wat sjouwwerk, en kleine dieren vinden er een schuilplaats in. Ook is het goed voor paddenstoelen, schimmels en insecten, wat weer andere dieren aantrekt. Bovendien vormt zo'n stapel takken een barriƩre voor mensen.
 5. Je zou eens kunnen testen of het verschil maakt :-) Zorg wel dat je de benodigde spullen op je lijf draagt, want als je ze in je auto hebt liggen heb je er nog niets aan. Bij het type auto in het filmpje heb je ook een trapje nodig. Let er op dat je dat ook altijd bij je hebt!
 6. Ik zou die houtwallen rondom je bosperceel bouwen, dan is je bos lekker ontoegankelijk voor vreemden. Wel uit het zicht van de bosrand, maar een meter of tien-vijftien daarbinnen. Je hoeft er geen aarde op te gooien. Die houtwallen zijn een prima plek voor allerlei kleine dieren, van egels tot vogeltjes, dus je biotoop gaat er met sprongen op vooruit.
 7. Wat leuk om te zien hoe je taalgebruik er op vooruit gaat als je dronken bent @Mrsjones! Veel plezier! Cheers! :-)
 8. Schilders gebruiken zo'n beitel bij het vervangen van ruiten uit oude houten ramen.
 9. Wanneer kunnen we komen proeven? Het water loopt me al in de mond.
 10. Ik ben helemaal geen prepper; ik heb alleen een goed gevulde voorraadkast en wat kampeerspullen. :-)
 11. Vast in een lift? Doelgericht te werk gaan: https://www.youtube.com/watch?v=vUJolvAf37U
 12. Dat ben ik niet met je eens: Anders Behring Breivik, de dader van de aanslagen in Noorwegen in 2011, waarbij in totaal 77 mensen om het leven kwamen, was geen moslim, maar een aanhanger van Wilders.
 13. Tsja, het hangt er natuurlijk wel vanaf met wie je je in die lift bevindt. Is het die scheten latende collega, of is het deze dame?
 14. politiek: http://preppers.nl/forum/threads/12344-Waarop-ga-jij-18mrt-op-stemmen?highlight=stemmen En de forumregels worden door de eigenaars van de site gemaakt, daar heb je je maar aan te houden. Ze worden helder uitgelegd en toegelicht.
 15. Volgens mij is ieder onderwerp (behalve wapens en religie) hier prima bespreekbaar, mits je je een beetje fatsoenlijk verwoord.
 16. Ik vindt dat p.nl te veel afwijkt van het concept Ik vindt dat p.nl niet te veel afwijkt van het concept Welk concept?
 17. Britse onderzoekers hebben een nieuwe seksueel overdraagbare aandoening geĆÆdentificeerd. Mycoplasma genitalium (MG) werd in de jaren tachtig al ontdekt als bacterie, maar onderzoekers zeggen nu dat deze bacterie seksueel kan worden doorgegeven. http://www.nu.nl/gezondheid/4164329/nieuwe-soa-zou-honderdduizenden-dragers-kennen.html Nog een reden om condooms te preppen!
 18. @DRD28, @Tom Een beetje lastig want op dit forum speken we niet over wapens, maar aangezien ik het niet over wapens zal hebben, maar tegen wapens, doe ik een poging. In de VS lopen talloze gewapende figuren rond die menen zich te moeten bewapenen om schietpartijen op scholen en in winkelcentra te voorkomen. Toch is dat nog nooit gelukt. Hoe meer wapens er in omloop zijn, hoe meer er gebruikt gaan worden. En daar laat ik het bij.
 19. @Erny Dankzij jouw post heb ik weer eens getracht een aflevering van utopia te kijken, maar ik moet je teleurstellen, want ik ben al heel snel weer afgehaakt. http://www.kijk.nl/sbs6/utopia/videos/shUybrrIlYB/utopia-16-november-2015
 20. Dank je @Erny. Ik was vooral benieuwd naar de koeien en de tuin. De bewoners waren voor mij juist de reden om af te haken.
 21. Hoi @Erny zou je mij een klein beetje willen bijpraten over hoe het nu is in Utopia? Hebben ze de koeien nog? Hebben ze groenten verbouwd in de tuin en hoe was de oogst? Alvast bedankt.
 22. Volgens mij is er niks mis met je bericht, maar ik ben geen moderator :-) Zolang je geen explicite reclame loopt te maken kan het wel volgens mij ..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...