Ga naar inhoud
GENEGEERD

13 DEC. 21:05 DE VIJFDE DAG; OVER DE 2de NOACH UIT KOOTWIJKERBROEK (GLD)


Tom

Aanbevolen berichten

En daar istie dan onze eigen Nederlandse Doomsday prepper uitzending en niet een verhaal over wc papier opslaan en een waterfiltertje (sorry @Dick Berts :D)

 

Za klaar zitten met drankjes en hapjes, immers de internationale pers is er ook bij SENSATIE, SENSATIE :cool:

 

Lees effe het onderwerp dus dat wordt het mensen, tenminste hier heeft de Pers op zitten wachten. Geloof maar dat het de wereld rond gaat, die gekke Nederlander met Zijn rode reddingsboot en zijn Jeep.:(

Hopelijk vinden ze niet de link naar preppers.nl

 

Ben wel een beetje jaloers op de mooie bijnaam 2e Noach

 

Inmiddels hebben journalisten van diverse pluimage en van gerespecteerde dagbladen uit zowel binnen als buitenland hun opwachting gemaakt in de buitengebieden van het piepkleine plaatsje Kootwijkerbroek, in de buurt van Barneveld. In en rond het als een Pentagram gebouwde huis van de familie P.v.der Meer, aan de Harskamperweg is de heer des huizes; Piet van der Meer met zijn zoon Pieter en enkele getrouwen druk in de weer om het volgens hun ABSOLUUT komende drama wat ons allen te wachten staat op of rond 21 december aanstaande te overleven. Voor veel geld is er een heuse sloep aangekocht die met een dieplader over de weg naar Kootwijkerbroek is vervoerd, alwaar Piet van der Meer met vrouw en kinderen en een aantal ‘mede- gelovigen’ plaats in zullen gaan nemen als de TSUNAMI die zij verwachten over ons land gaat komen

 

LEES MEER OP BOINNK (KLIK)

 

UPDATE;

 

E.O. en reken maar ook meer omroepen zijn op heksenjacht voor meer doomsday preppers

Van de site http://www.boinnk.nl

De Evangelische Omroep heeft ons zojuist gebeld net voor twaalf uur.

 

december 12, 2012By: silviavideler Category: Actueel, Eindtijd ontwikkelingen

 

 

Dit met de vraag of wij van Boinnk.nl nog meer mensen kenden en dit met het oog op de gebeurtenissen in Kootwijkerbroek, die daadwerkelijk bevreesd zijn voor het einde der tijden, die dus b.v. net als Dhr. P. van der Meer, zelfs een sloep hadden gekocht of die grote voorraden voedsel hadden opgeslagen en die dus dáádwerkelijk en serieus zich op dit soort zaken aan het voorbereiden zijn. Ja, wij hebben weet van mensen die dit doen en er terdege rekening mee houden, dat er zware tijden staan aan te komen. Maar wij hebben de verslaggever van de E.O. te verstaan gegeven dat deze wetenschap die wij hebben, een bij ons beschermde wetenschap is, d.w.z.: dat wij dus GEEN PRIVÉ-INFORMATIE omtrent derden aan de pers doorgeven, dat wil zeggen als mensen zelf niet te kust en te keur deze boodschap uitdragen zoals Dhr.P.van der Meer doet.

http://boinnk.nl/blog/48641/de-evangelische-omroep-heeft-ons-zojuist-gebeld-net-voor-twaalf-uur/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 64
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Volgens mij herken ik twee plaatjes die hij gebruikt. Als ze afkomstig zijn uit de bron die ik denk zit er auteursrecht op en ik weet zeker dat hij geen toestemming gekregen heeft om ze te gebruiken. Verder is het grote, bijbelverdraaiende onzin.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kon over deze reactie toch wel heel hard lachen :)

 

 

 

 

11 december 2012 om 23:10

 

Hier in het westen des lands lopen vele dieren plotseling in colonne richting Kootwijkerbroek.

Politie coördineerd de hele gang van zaken om de dieren de juiste weg te wijzen en al het overige verkeer wordt stilgelegd. Code rood via ANWB verstuurt om niet de weg op te gaan als het niet direkt noodzakelijk is.

 

Ook uit andere delen van ons land komen deze berichten binnen.

Wacht…. meldingen uit Duitsland en België van enorme beestenboel onderweg naar Nederland.

Ja mensen ” it giet oan”.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de uitzending net gezien en ik had een beetje medelijden met die mensen. Ik weet niet goed waarom. Het was een beetje triest allemaal.

Zie je jezelf al zitten, de hele dag, in afwachting van de vloedgolf? Dat wordt een lange dag. En wanneer zullen de eerste mede opvarenden zeggen: "Kom ik ga de benen maar eens strekken en een frietje halen. Iemand anders nog wat van de frietboer?"

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien als je hem nog een keer kijkt bij uitzending gemist sterf je van het lachen...of hersenverweking....

 

Gelachen heb ik al. De doodswens als dit de mensen zijn met wie ik moet overleven blijft achter.

 

Mijn excusses voor mijn,gedachtes. Maar zo wil ik niet leven....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou het slechter kunnen treffen. Deze mensen lijken me wel erg vriendelijke en lieve mensen. Het siert een persoon als hij met allerlei soorten en typen mensen om kan gaan. Hoe verdwaalt ook. Probeer het eens. Het zal jou zelf een goed gevoel geven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Deze reacties verbazen mij nogal van preppers. Zelf de rest van de wereld voor domme schapen uitmaken, omdat ze preppers niet serieus nemen. De wereld ziet slechts mensen die wat rare ideeën hebben over rampen en lacht erom. Iemand die zijn zaakjes uitstekend op orde heeft en waarschuwt voor een mogelijk gevaar (en zich wel degelijk beseft dat het niet hoeft te komen en dat er nog andere rampen mogelijk zijn) wordt hier vervolgens door preppers belachelijk gemaakt. Tja, hij denkt niet net als ons, dus dom. Houd dan ook je mond over schapen enzo, want hiermee toon je aan zelf ook geen alternatieve denkers te tolereren. Of moet iedereen net zo denken als je zelf?

Zelf ben ik het ook niet eens met deze man, maar hij heeft zijn boel goed op orde. Lijkt me intelligent, durft zelfstandig na te denken en eigen keuzes te maken. Die keuzes kan je het niet mee eens zijn, maar dat is wat anders als hem idioot vinden. Dan trap je denk ik in dezelfde val als waar we de rest van Nederland van beschuldigen.

Trouwens raar dat Dick Berts hier een held is, terwijl deze man vrijwel dezelfde tips geeft op de site van de vijfde dag. Water in de eerste plaats, eten etc. Iets meer respect voor iemand die zijn nek uit durft te steken vind ik wel op zijn plaats. Laten we niet gelijk iedereen wegjagen die het niet volgens ons straatje vertelt. Ik vind het uberhaupt jammer dat er in de reportage niet aan bod komt waarom hij dit precies verwacht en of hij de kans reeël acht dat er niets gebeurt. Dat zijn vragen die het een stuk kunnen nuanceren.

  • Leuk 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een vreemde familie. Ik zou daar niet graag mee op één boot zitten voor onbepaalde tijd.

 

Hoe ze het doen, en allemaal verwachten, ieder het zijne.

Ik vond het ook wel een beetje vreemde vader en zoon. Maar goed, hij heeft wel moed, om zo op tv te komen, moet ik m nageven.

 

Vraagt ook aan andere mensen of ze in zijn boot willen zitten, dat getuigt wel van een goede inborst.

De bedoeling is zeker goed.

 

Trouwens, als jullie mij in t echie zien, wie weet wat jullie dan nog vinden ? hahahahahhahahahahahahahahha ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe ze het doen, en allemaal verwachten, ieder het zijne.

Ik vond het ook wel een beetje vreemde vader en zoon. Maar goed, hij heeft wel moed, om zo op tv te komen, moet ik m nageven.

 

Vraagt ook aan andere mensen of ze in zijn boot willen zitten, dat getuigt wel van een goede inborst.

De bedoeling is zeker goed.

 

Trouwens, als jullie mij in t echie zien, wie weet wat jullie dan nog vinden ? hahahahahhahahahahahahahahha ;)

Jij ziet er niet uit als je avatar?!?!

 

jammer....

:p

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het uberhaupt jammer dat er in de reportage niet aan bod komt waarom hij dit precies verwacht en of hij de kans reeël acht dat er niets gebeurt.

 

Je hebt wel een punt, maar laat hij dan in ieder geval zijn verhaal op orde hebben. De planeten in lijn met de zon...

 

Ons zonnestelsel zal door het vlak van de Melkweg gaan, dus in lijn met het centrum van ons sterrenstelsel. Tenminste, zo heb ik het begrepen, maar ik heb me er ook niet echt in verdiept.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...