Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

heliport

Lid
 • Aantal items

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

162 Uitstekend

Over heliport

 • Titel
  Senior Prepper
 1. Bedankt voor jullie inzet ( mail maar als jullie nog eens een helikopter nodig hebben ) Zal jullie missen , al was ik meer een lezer dan een schrijver , was erg vaak hier !
 2. Ik ben trouwens niet bang voor undercover preppers hier , vind het juist veel belangrijker dat mensen in mijn dorp niet weten dat ik prepper ben . ( Sommige hebben wel een vermoeden , maar dat komt natuurlijk door die helicopter in mijn achtertuin )
 3. In Pernis geen nieuws , wel een lichte gloed richting Rozenburg gezien , maar kan niets vinden
 4. Maar wanneer ga ik hem waarvoor gebruiken ? http://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/militaria-algemeen/m912322293-sirene-hand-gedraaid-1942-engeland-lucht-alarm.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr
 5. Ik heb al telefoontje gehad , ga zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur naar Dordrecht zandzakken vullen of iets , gewoon leuk om te kijken wat er gaat gebeuren met hoeveel mensen , jammer dat preppers.nl geen flyers heeft
 6. Sorry , zal het de volgende keer het onderwerp messen ,tools, skills geven , ander mensen helpen is zo vorige eeuw
 7. Is het misschien een idee om alle informatie van Ready2help in een draadje te zetten ?
 8. Goedemorgen , preppers omgeving Dordrecht , zaterdag eerste oefening http://www.nu.nl/binnenland/4008365/rode-kruis-bootst-overstroming-in-dordrecht.html
 9. Ik heb ook de sms gehad , maar ben nog niet gebeld , moet ik vast me schoenen aandoen of is het alleen een telefoontest?
 10. Deze week vermoedelijk eerste Ready2help test http://www.nu.nl/binnenland/4006845/rode-kruis-oefent-komende-week-eerst-met-burgerhulpnetwerk.html
 11. Zoals de bekende geleerde M .Arktplaats al zei " Laat uw gezonde verstand spreken: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo."
 12. Had ik iedergeval de goede categorie "complotten "gekozen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...