Ga naar inhoud

heliport

Lid niveau 2
 • Items

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

heliport's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

163

Reputatie

 1. Ik ben trouwens niet bang voor undercover preppers hier , vind het juist veel belangrijker dat mensen in mijn dorp niet weten dat ik prepper ben . ( Sommige hebben wel een vermoeden , maar dat komt natuurlijk door die helicopter in mijn achtertuin )
 2. Ik hoop dat ik de mensen die mij uitlachten omdat ik bewust 7 meter hoger ben gaan wonen niet uit kan lachen !
 3. Wij hebben alles in huis , maar gaan zo nog even 3 supermarkten af , beetje rondkijken , misschien nog wat kopen , maar vooral naar de stresskippen kijken Bij ons bijna een traditie , dag voor kerst eind van de middag , echt super!
 4. Maar wat kan je precies doen met verzakkingspakken ?
 5. Leuk filmpje , Zit zelf niet bij "Daris " maar heb wel Daris waardige apperatuur
 6. Ik heb gelukkig een wild wief in huis , dat in combinatie met bruine bonen en speklappies , mijn kerst kan niet meer stuk !
 7. De TrustFire TR-J18 , Ik woon naast 3 voetbalvelden en kan ze in een keer alle 3 verlichten
 8. Ik ben al zo,n 20 jaar een hoogwaterprepper , zelfs toen ik nog nooit van preppen had gehoord en dacht dat ik een van de weinige was. Op zich ben ik heel blij met die nieuwe site , je kan niet genoeg waarschuwen. Mischien beginnersfoutje dat ze er bij mijn postcode 5,5 meter naast zitten
 9. Dit heb ik op Marktplaats gevonden. http://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsaccessoires-aanhangers-en-karren/m8417hela-fietskar-bobyak-bob-yak.html51886-koga-miyata-c
 10. Op kanaal 4 geen verbindingen in 010 ( Geen teamspeak hier)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...