Ga naar inhoud

heliport

Lid niveau 2
 • Aantal items

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door heliport

 1. Ik ben trouwens niet bang voor undercover preppers hier , vind het juist veel belangrijker dat mensen in mijn dorp niet weten dat ik prepper ben . ( Sommige hebben wel een vermoeden , maar dat komt natuurlijk door die helicopter in mijn achtertuin )
 2. Ik hoop dat ik de mensen die mij uitlachten omdat ik bewust 7 meter hoger ben gaan wonen niet uit kan lachen !
 3. Wij hebben alles in huis , maar gaan zo nog even 3 supermarkten af , beetje rondkijken , misschien nog wat kopen , maar vooral naar de stresskippen kijken Bij ons bijna een traditie , dag voor kerst eind van de middag , echt super!
 4. Maar wat kan je precies doen met verzakkingspakken ?
 5. Leuk filmpje , Zit zelf niet bij "Daris " maar heb wel Daris waardige apperatuur
 6. Ik heb gelukkig een wild wief in huis , dat in combinatie met bruine bonen en speklappies , mijn kerst kan niet meer stuk !
 7. De TrustFire TR-J18 , Ik woon naast 3 voetbalvelden en kan ze in een keer alle 3 verlichten
 8. Ik ben al zo,n 20 jaar een hoogwaterprepper , zelfs toen ik nog nooit van preppen had gehoord en dacht dat ik een van de weinige was. Op zich ben ik heel blij met die nieuwe site , je kan niet genoeg waarschuwen. Mischien beginnersfoutje dat ze er bij mijn postcode 5,5 meter naast zitten
 9. Dit heb ik op Marktplaats gevonden. http://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsaccessoires-aanhangers-en-karren/m8417hela-fietskar-bobyak-bob-yak.html51886-koga-miyata-c
 10. Op kanaal 4 geen verbindingen in 010 ( Geen teamspeak hier)
 11. Het lijkt mij wel wat om hier aan mee te doen , Oh zie ineens Noord Holland , Sorry Zuid Holland hier.
 12. Wat ook een belangrijk punt is , Waar vooral de jongeren problemen mee gaan krijgen is navigeren. Veel jongeren ( En steeds meer ouderen ) kennen navigeren alleen van een Tom Tom. Ik ben nog van de generatie die alle plaatsen van Nederland moest kennen op school en kan navigeren op de zon en op een kompas ( Als die nog werkt na een emp tenminste ) Hoe gaat dus iedereen de weg vinden naar veiliger oorden ?
 13. Nee @Greener , Ik woonde vroeger op het Heliport terrein in Rotterdam , En dat was daar mijn 27mc naam ( Nog steeds trouwens)
 14. We krijgen weer een storm ( De hoeveelste al deze winter? ) Je raakt geneigd er minder op te letten , maar als je naar Engeland kijkt blijkt toch wel dat elke omstandigheid weer anders is. Ik zet alvast hier het bootje op zolder neer en zet de stopwatch voor de reactie van @DickBerts
 15. Ik heb zelf Midland ( gxt 900 ) , Maar dan met 5 watt i.pv. 0,5 watt en die halen de 12 km met moeite Dus dit type zal de 12 km zeker niet halen.
 16. Ik vond het op zich wel een goed progamma , Alleen was het mijns inziens toch niet waarschuwend genoeg. Een EDO komt maar eens in de 10000 jaar voor? Laten we daar voor het gemak 5% van nemen = 500 jaar , Dus de afgelopen 500 jaar hebben we alleen BEDO ,s gehad? (beetje ergst denkbare overstroming) Dan is mijn geschiedenis boek beetje verkeerd geschreven? Maar ik vond het ook wel Nederlandse domheid om het storm crisis centrum op 3 meter onder N.A.P. te bouwen . Mischien ben ik dan toch een doemdenker...............
 17. Ik heb ook meerdere Zundapp,s gehad en ben een echt stadsmens ,Maar zitten we hier nu niet heel erg off topic?
 18. Graag gedaan , Je hebt zeker niet veel gehoord? Aangezien je mij niet kan horen en ik vlakbij zit.
 19. Nou , heb van acht uur tot tien over acht in mezelf zitten lullen en tot tien zitten tellen , meerdere malen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...