Ga naar inhoud

nvd72

Lid niveau 2
 • Items

  771
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door nvd72

 1. hahaha ja sorry dat deed ik inderdaad maar het was niet persoonlijk bedoelt schat xD gewoon in het algemeen.
 2. een kunstgebit word tegenwoordig toch in de kaakgeschroeft???? tenminste zo begreep ik het van mijn tandarts.
 3. maakt het werkelijk uit hoe ze het doet?? hoe je het wend of keert mensen hier hebben altijd wat te drammen als het om de media gaat, ik doe net zo hard mee hoor daar niet van..
 4. ey stephanie.. veel stug volk hier, maar je kunt het ze niet kwalijk nemen, zoals je zelf al zegt zijn de meesten bang dat hun "geheim" bekend word bij de verkeerden of om wat voor reden dan ook... groeten alberto S
 5. doe mij die maar... met 4 van die gillende keukenmeiden erbij.. voor het eenden seizoen natuurlijk...
 6. hear hear, ik kan blijkbaar ook met mijn oven wecken.. zal alleen niet weten hoe.
 7. bliksem nu alleen nog maar een trebuchet bouwen en er op los gaan xD
 8. en nu afwachten tot ze drones hebben die even groot zijn als een fruitvlieg en niks is meer prive..
 9. dat niet nee, maar er zijn genoeg plekken waar je ze wel kan vinden, ten minste hier zijn ze ze aardig populair. en voor de mensen die veel ruimte hebben is het mischien een idee om ze zelf te planten.
 10. mischien kan @Kungfufox hier wat over vertellen aangezien hij zelf een student is.. en neem aan dat er hier meerdere zijn maar zoals @popeye zei, je kunt preppen zo duur maken als je zelf wilt.. haal inderdaad wat extra's met boodschappen doen, en wacht met de grotere aankopen die niet veel prioriteit hebben.
 11. ik heb zelf nog niks gebouwt.. heb wel wat in mijn hoofd zitten met een dynamo,veel stroming, een oude fiets en een aantal accu's.. ik heb alleen geen rivier of kanaal in de buurt...
 12. hehe bedankt, maar heb ze weer vrij gelaten, beetje moeilijk mee nemen op de motor. maar in t veld gebruik ik meestal wat citroen sap en wat knoflook voor mn vis.. o en vergeet met fileren de wangetjes niet.
 13. snap ik ik kan alleen niet zo goed tegen dat wijzende vingertje als je er zelf iets had aan kunnen doen.
 14. doe even rustig.. het is niet de schuld van hamster dat jij de pc vol met troep hebt... daar had je zelf wat aankunnen doen.
 15. pff man begin er niet over... vroeger was ik hardstikke blij met een goedkoop hengeltje en een kistje met wat loodjes,dobbers en haakjes.. ik denk dat ik vanaf mijn 14 tot aan mijn 23e dik 5 tot 6 duizend in visspullen heb gekocht.. ps.. het hengeltje werkte aardig goed, ik moet alleen nieuw draad op de molen wikkelen. heb vanochtend toch een paar vorentjes en een kleine brasem gevangen.
 16. daar kon je nog wel eens gelijk in hebben... kan me zelfs de laatste keer niet meer heugen dat ik zn kreng heb zien rijden.
 17. in plaats van een paperclip kun je ook gewoon stekels van een hondsroos gebruiken, van je alleen kleinere vis.
 18. @prepper053 je hebt helemaal gelijk hoor, ze zijn ook lomp, en daarnaast zijn ze ook vrij zwaar ( voor een hengel ), maar ik heb er voor gekozen onder het mom van tijd is geld, ik kan nu binnen een minuut mijn hengel uitgooien en direkt beginnen om mijn kamp op te bouwen. @Raycoupe.. damn.. had nog niet aan een zetlijntje gedacht.
 19. ja heb zojuist ook even gekeken, maar staat verder weinig interesants bij.
 20. voor een tijd terug, vond ik dit hengeltje op een braderie, had er nog nooit 1 eerder gezien behalfe op een tel sell kanaal in mijn jeugd. het leek me wel een ideaal ding voor in mijn bob, hij is ongeveer 30cm lang ( opgevouwen ), niet echt geschikt om grote vissen mee te vangen, maar het kleine spul moet geen probleem zijn. is kijken als ik morgen tijd heb om hem uit te proberen. zijn er trouwens mensen die deze hengeltjes al eens geprobeert hebben?
 21. zou je die verontreiniging er niet uit kunnen koken?
 22. daar is inderdaad een grote kans van, helemaal als je bedenkt dat een romeinse soldaat inplaats van goud stukken een zakje met zout als loon kreeg. in nederland is zout pas ontdekt aan het einde van de 19e eeuw in vorm van steenzout, daarvoor werd het dacht ik uit de nederlandse antillen gehaald en vanwege het transport was het vrijwel onbetaalbaar voor de gewone man. is het eigenlijk mogelijk om zout te winnen uit zeewater zonder allerlij dure machines?
 23. vrije tijd zal in mijn ogen een echte luxe worden tijdens en na shtf.. dus ik zal het merendeel van mijn dag door brengen zoals de meesten... houthakken als ik daar door heen ben, dingen repareren, met mijn avond eten aan de gang, omgeving verkennen (in kaart brengen van de "nieuwe" infrastructuur en dergelijke) maar als ik daad werkelijk tijd over hou, dan heb ik voor mezelf een bieb opgebouw met allerlij belangrijke info. op dit moment ongeveer 100 boeken over van alles en nog wat.
 24. er is dus genoeg voor te krijgen, mja er zal wel een jacht seizoen voor wezen in amerika
×
×
 • Nieuwe aanmaken...