Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

De_echte_frank

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over De_echte_frank

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Mooi draadje dit. Ben zelf ook een budget prepper. Daarbuiten is het in zijn algemeenheid ook een sport om voor de beste (lage) prijs de meest gunstige koopjes te doen.
 2. Mannen, mijn oprechte excuses! Ik heb de hele tijd gold.be ipv gold.de ingetypt. Erg knullige fout en dat verklaart ook dat ik niks kon vinden.
 3. Dat mag uiteraard. Als economie student met interesse van alles daarom heen laat het zich denk ik makkelijk raden dat ik het zeer onaannemelijk vind dat het huidige financiele systeem nog lang kan bestaan. Zodra mensen beseffen dat fiatgeld geen waarde heeft, de FED een private bank is, de EU een fiasco is en de euro (eveneens fiat) wordt bijgedrukt en in bodemloze putten wordt gegoten kan in mijn optiek elk moment de vlam in de pan slaan. En probeer met waardeloos papier geld nog maar eens er van uit te gaan dat de supermarkten worden bevoorraad bijvoorbeeld. Concreet; een ineenstorting
 4. Het kan zijn dat ik fout zit hoor. Maar ik kan op die site nul munten vinden. Bovendien lijkt hij mij niet erg betrouwbaar. Mijn excuses indien de reactie vervelender overkwam dan bedoeld!
 5. op dit soort reclame zit ik eerlijk gezegd niet te wachten..
 6. Dank, lees al een tijd de berichten hier en probeer nu om het wat meer concretere vormen te laten aannemen. Het is nu vooral proberen door de bomen het bos nog te zien. Hoe pakken jullie het financieel aan? een x percentage van je besteedbaar budget? Of meer ongeacht wat dan ook eerst basis spullen aanschaffen?
 7. Dank voor de snelle reacties! Fijn ook om te lezen dat meerderen zich realiseren dat er meerderen zijn die beseffen dat de huidige samenleving (om wat voor persoonlijk scenario) zo fragiel als wat is.
 8. Beste allemaal, Als economie student en verder geinteresseerde in (fiat) geld, macro economisch politieke besluitvorming, edelmetalen en valuta kom ik telkens maar tot een bijna onweerlegbare constatering: hoe kan het in godsnaam dat alles nog steeds goed gaat? Het lijkt mij dan ook een normale stap om enige voorbereiding te treffen en in ieder geval je uiteindelijke kwetsbaarheid te verminderen. Echter, hoe doe je dit als student, op een studentenkamer (30m2) op een 'sociaal' acceptabele manier? Er komen bijvoorbeeld geregeld mensen over de vloer en de blikken voedsel hoeven plat geze
 9. Zilver onderhevig aan hevige fluctuatie laatste tijd. Waar is het nog mogelijk munten te kopen zonder een belachelijke marge van +24%?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...