Ga naar inhoud

Mammie

Lid
 • Aantal items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Mammie won de laatste dag op 7 juli 2013

Mammie had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Mammie's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

87

Community reputatie

 1. Hoi allemaal, Jada ziet van de tandpasta's af! Het is voor mij alleen mogelijk het op te sturen.. Meetings en/of SC kan ik in in de nabije toekomst niet bezoeken omdat ik aan huis gebonden ben vanwege mijn dochter. Ophalen bij mij thuis is optie als je er echt moeite mee hebt een adres op te geven waar ik het naar toe kan sturen.. en je er geen moeite mee hebt de noord kop te bezoeken Omdat het karma stokje inmiddels gewoon verder gaat heb ik besloten niet opnieuw iemand te kiezen! Omdat de doosjes klaar staan en ik er al op had gerekend wil ik toch iemand blij maken.. Wil je het doosje tandpasta en andere handige hebbedingetjes hebben? Stuur dan even een pb'tje.. wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Dus wees er snel bij Edit: Doosje van jada is door naar de volgende gelukkige eigenaar Ik wacht nog even op @nvd72 of dat nog wel door gaat? anders komt er binnenkort nog een doosje voor de snelle jelle's onder ons! Tot die tijd is deze Karma boot weer uit de running Ahoy !
 2. Ik hoef niet mee op het bootje, bedankt! Maar hoe werkt het nou als ik andere winnaar(s) ga uitkiezen? worden het dan niet heel veel karma's als het de bedoeling is dat je het stokje door gaat geven? Succes allemaal, bon voyage!
 3. Tijd voor KARMA Net alle namen op papiertjes gezet, opgevouwen en in een grote bak gedaan! Mijn lieve minimonster 2 heeft de volgende 2 namen gekozen! Gefeliciteerd @jada en @nvd72 !! Als jullie je adres in een pb'tje sturen zorg ik dat de pakketjes worden opgestuurd! Zie je er toch vanaf kiezen we een andere winnaar hoor t graag!
 4. Ik heb altijd van die flesjes citroen sap in huis, paar druppeltjes in je glaasje water en het is net even wat anders en lekker fris! Kost iets van 0,60 cent en met een flesje doe je erg lang! Kan met en zonder bubbels, ik vind het erg lekker en schijnt nog gezond te zijn ook Weet niet of je er iets aan hebt, maar bij deze Staat op dat het houdbaar is tot januari 2014.. Weet niet of je dit daarna nog kan gebruiken??
 5. Ik vind het wel wat hebben Heb zoiets ook al eens gezien met een video game! Ben altijd een beetje sceptisch wat hypnose betreft... het zal je maar gebeuren zeg!
 6. Ik wordt al kriebelig van het filmpje hahaha ik hou het bij de voorverpakte hechtpleisters Maar boven al gaan we er natuurlijk vanuit dat het niet nodig gaat zijn!
 7. @appelflapje ziet er goed uit! handig die tas met bloedgroep! Vond her en der goeie tips op het forum die ik bij jou ook mis (kan dat je het in een andere tas hebt) maar liever dubbele info als geen toch? Zetpillen, voor als je niks binnen kan houden en toch pijnstillers wilt nemen. Zelf heb ik voor mn EHBO doos ook zwaluwstaartjes (hecht pleisters) altijd handig! en ik ben benieuwd waar je de zakjes vandaan hebt Mooie tas man!
 8. Dat was ook mijn idee inderdaad. Als basis iets stevigs maar wat wel evt. uit elkaar kan, daar dan iets omheen waardoor het luchtdicht wordt.. Een soort kast die je eventueel weer uit elkaar kan halen als je gaat verhuizen.. Maar wel iets dat je veilig houdt tijdens wat voor situatie er ook zou kunnen gebeuren wat er voor nodig is Aan de andere kant denk ik dat het heel moeilijk gaat worden iets te maken wat echt veilig genoeg is.. dan moet je toch wel echt ondergronds gaan denken.. denk ik
 9. Ja klopt, iedere tandarts kan ze gewoon gratis aanvragen! Maar dat betekend niet dat iedere tandarts dat ook doet.. Ik weet er ook wel die er zelfs geld voor vragen! Maar goed.. navragen kan je altijd doen. Nee heb je, ja kan je krijgen Wellicht een volgend karma bootje waar je wel wat aan hebt! Fijne dag
 10. check Ik ken het.. heb zelfs alle materialen al bijna 4 jaar in huis.. weet niet waarom dat niet van de grond komt.. die vierkante meter is net vervelend in mijn tuin Net wel gezien dat er buren zijn met vierkante tuintjes in de voortuin.. (vind ik altijd een beetje eng als iedereen er zomaar bij kan) maar als het bij hun lukt denk ik dat ook maar doe.. wel volgend jaar pas hoor! moet ik eerst eens eens een goed plan maken wat er in moet! Thanks voor du tip
 11. Gelukkig maar! by stander effect noemen ze het? Iets wat heel erg veel voor komt.. Maar lijkt me wel confronterend dat soort kleine dingen dat je niet genoeg mensen heb die medisch voorbereid zijn (met of zonder ehbo kit bij) die willen/kunnen helpen.. Is het zelf niet in het buitenland (china enz) zo dat mensen niet meer helpen vanwege de verantwoordelijkheid? Staan best zieke voorbeelden op het internet.. Goed dat jij in ieder geval wel bent voorbereid! Ik mag toch hopen dat er ooit iemand zoals jij in de buurt is als mij wat gebeurd.. anders maak ik me echt zorgen!
 12. Ja je hebt misschien wel gelijk.. Ikzelf zou er ook niet aan mee willen werken maar dat zou me dan wel weel interessant lijken om te zien Hoop dat alles goed met haar is afgelopen? Ik kan me werkelijk niks voorstellen dat je er bij gaat staan kijken.. Jammer genoeg zie je dat inderdaad teveel.. Heel veel "OMG's" maar verder...
 13. Gewoon iemand zonder preps een weekje in een SHTF situatie zetten.. en daarna een week iemand met preps en dan daarna een keiharde conclusie.. zal men ons dan minder "gek" vinden?
 14. I know! Mn groene vingers kunnen er nog niet echt tegen op... basis kennis ontbreekt vooral maar komt wel al doende leer ik! maar dat filmpje is wel echt heel gaaf hoor.. spreekt me echt aan... wie weet wat ooit de toekomst brengt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...