Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 08/29/14 in alle zones

 1. Wat een stomzinnige en beledigende opmerking, je kent die hele man niet, dus hou je mond maar! :mad:
  4 punten
 2. Adoeh zeg, wij Indo gebruiken dan 'botol tjébok' [video=youtube_share;ISFdINY7S2o]
  2 punten
 3. Laat ik zeggen dat het soms is alsof je een bruin waskrijtje aan het afvegen bent.
  1 punt
 4. Het belang van WC papier bemerk je pas als het op is. Op de camping heb ik het eens een zaterdag en zondag zonder gedaan. Alternatieven zijn er eigenlijk niet, kranten zijn niet comfortabel en laten zwarte vegen achter. Ik heb soms echt de schijt aan het niews, maar hoef geen schijt aan mijn nieuws. Zelf ben ik ook erg fan van de dozen kleenex tissues van de op=op voordeelshop. Tuurlijk duurder dan toilet papier en minder compact. Maar toch heb ik een flinke stapel staan. Handig voor allerlei klusjes, en een loopneus. Ik heb trouwens een subliem idee voor de prepshop: Dick-Papier
  1 punt
 5. Ja je hebt jezelf vandaag weer dik overtroffen. Dit wordt beter gelezen dan je topics over "Werken aan onafhankelijkheid". Hier met 5 personen ruim een (d)rol per dag door de pot.
  1 punt
 6. http://www.nu.nl/binnenland/3863817/vitens-luidt-noodklok-drinkwater.html Iedereen aan een Katadyn!
  1 punt
 7. Niks mis met narcissen! [ATTACH=CONFIG]12469[/ATTACH]
  1 punt
 8. heb af en toe nog wel eens contact met @DickBerts en wat heeft hij mij al geholpen met dingen zeker voor een jonge prepper zoals ik ( @Highway ) mis hem daarom ook zeker op het forum.
  1 punt
 9. Wat het wc papier betreft heb ik 144 rollen op voorraad . Daar red ( scheit ) ik het wel een poosje mee . Ps. Heb dick nog gezien net voor hij stilviel op het forum .
  1 punt
 10. Een gewassen kont is een schoone kont.vele nederlanders wetten nog steeds niet waar een bidet voor dien,nou om je kont te wassen als je heb gepoep.
  1 punt
 11. Dick berts is een narcist. Mis ik niks aan.
  1 punt
 12. 1 punt
 13. Eerste geval van ebola in Senegal DAKAR - Voor het eerst is een besmetting met het ebolavirus in Senegal vastgesteld. Het gaat om iemand uit Guinee. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid van het Afrikaanse land vrijdag bekendgemaakt. Het ebolavirus heeft de afgelopen tijd om zich heen gegrepen in West-Afrika, vooral in Guinee, Liberia en Sierra Leone. Senegal grenst aan Guinee.
  1 punt
 14. Ja, de servers zijn overbelast. Bij deze link doet de cam het nog wel: http://baering.github.io/ Maar dan moet je wel heeeeeeeeeeel goed kijken
  1 punt
 15. Onze jongste is vandaag jarig. Op het lijstje met verlangens had hij een BC survival mes staan. Dat vond ik geen goed idee. Te duur voor de kwaliteit die geleverd wordt. Eigenlijk wilde ik een Mora zoeken. Maar hij heeft al een kleine Mora. Daarom hebben we verder gezocht en op een markt kwamen we deze tegen. [ATTACH=CONFIG]12460[/ATTACH] Een Lappituota Puuka van 7,7 cm. Het is full tang carbon steel. Het heft is ziverberk met bot. Hij is heel blij met het mes. De geweien die er bij liggen heeft hij van opa en oma gekregen Vorige week heeft hij van zijn zakgeld nog een ehbo tasj
  1 punt
 16. @Ronin Kogaratsu: He, dat is goed nieuws, een nieuwe baan. Gefeliciteerd man!
  1 punt
 17. Haha, dank je @Johnny BravoNL Ik ga woensdag beginnen met een baan, en sta nu anders in het lesgeven in basupi. Ik kan de leerlingen selecteren nu:o Als mensen graag krav maga trainen in de omgeving van Utrecht, lijkt mij mario schouten wel een goede leraar. http://www.protectinvest.nl/2_instructeurs_mario.html Ik zou altijd een leraar zoeken met gedegen vechtsport achtergrond, die als aanvulling krav erbij is gaan doen. Niet iemand die nooit iets gedaan heeft en enkel krav als achtergrond heeft. Veel plezier met trainen allemaal!
  1 punt
 18. Jouw ego en arrogantie druipt er weer vanaf vind ik. Is jezelf profileren met het afbranden van anderen het doel van je berichten? Je mist voor mij helaas het charisma van @Johnny BravoNL, dan pas was je leuk geweest voor mij.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...