Ga naar inhoud

Bandoeng

Lid niveau 2
 • Items

  1058
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Bandoeng

 1. Mooi @deimos. Die plugjes wil ik wel een keer proberen, ken ik niet. Misschien tutorial er voor?
 2. Heel mooi, bedankt. De meeste ontwerpen zijn bekend. Het Is ook leuk om zelf te tekenen, ben je helemaal van begin mes maken innerlijk bij betrokken. Ik teken graag messen, helaas niet alle ontwerpen kunnen waar maken.
 3. Lekker bezig heren.
 4. Ja, masker. Ademhalings filter is dus nummer 1 ipv waterfilter.
 5. Is ademhalen niet prioriteit nummer 1..?
 6. Van de winter uitproberen, stuk vlees buiten invriezen en in koelkast ontdooien en weer buiten zetten
 7. Goede tip van het zand, thanks. Maar als je de poten toch afslijpt, waarom niet een systeem waar de poot weer in terug kan steken, met schroeven od zodat hij sharnierd.?
 8. It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.

 9. @Loreen is beetje jaloers denk ik
 10. Nou, goedkoop Is ie niet. Hij wou niet eens benzine aannemen en neemt ie nog wat lekkers mee. @Toef Is Mijn Boomtoefelaar... Hahaha Zo duur!
 11. Dank U wel voor je wensen. Mogen je wensen uit komen. Geert heeft wat topic over zijn kachel. Mooi kachel ook.
 12. Eens, maar ja zoals @Heksenboot zei... Die heb ik niet.
 13. Nou, ik probeer t wel hier Ok? Totaal Is hij 195,5cm van de grond tot de kroon. L45xB30xH22 Er zit geen plaat achter voor de pijp. De poten zullen wel iets zakken in t gras, maar daar kun je wel wat oo verzinnen. Soms Is het wel makkelijk. Alle 4 pijpstukken passen in t kachel. De poten zijn vast gelast. Voor de rest Is dit een heavy-duty kachel vind ik. Ik ben er blij mee. Ik hoop dat ik je voldoende te hebben geïnformeerd. X
 14. Eerst wou ik kelly kettle halen van mn verjaardags geld, maar toen kwam @Toef kachel tegen met goede prijs bij ons in de buurt. Het is kachel van Wildo, dan is mn keuze snel gemaakt. Beste Toef kwam ook nog ff brengen. Een maand verder voel ik toch weer jarig.
 15. Jammer van de titel en men blijft daar in hangen ook al hebben ze het artikel gelezen. Het Is natuurlijk 'eind van de wereld zoals We kennen' . Super artikel Monique. Had je altijd zo willen heten?
 16. Is ook een manier van ontharen.
 17. Dat is natuurlijk velen malen beter
 18. Nee hé? toch niet gemix met andere haren? Weet je ik spring gewoon van het raam. WAHAHAHAHA
 19. Mooi genoeg om bij brand uit de eerste verdieping via het raam naar beneden klimmen. Goede oefening vind ik om van allerlei materialen touwen te maken. Mooi man
×
×
 • Nieuwe aanmaken...