Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 02/27/21 in alle zones

 1. Mogelijk wordt dit veroorzaakt doordat de zon in de winter lager staat en mensen de sun-dog vaker zien. Ik loop nogal eens omhoog te kijken, en zie sun-dogs het hele jaar door.
  2 punten
 2. Hoihoi, Mijn moeder en ik zijn sinds corona flink aan het preppen geweest. Door dit forum had ik er destijds veel over kunnen leren, bedankt daarvoor! Wat voor containers/bakken gebruiken jullie om voedsel in op te slaan? Het meeste van onze voedselvoorraad is in blik, maar ook veel in plastic/karton. Ik ben bang dat er vroeg of laat muizen aan zullen komen. Hebben jullie suggesties? Het is me niet duidelijk welke plastic containers dik genoeg zijn. (We zoeken trouwens geen kleine potjes, meer iets van 20 liter plastic containers)
  1 punt
 3. Vorig jaar had ik een springtouw gekocht...maar weer mee beginnen nu het mooier weer wordt...ff truukjes oefenen 🤪😁
  1 punt
 4. @OBL-Rien, Ooh, daar zal het aan liggen! Als ik nu wel es ga wandelen, kijk ik naar al het groen wat alweer op komt! Doe een kruiden herken toertje..; Ooh, Paarse dovennetel bloeit al... en zo meer.. Zo zag ik eergisteren dat de wormen weer nieuwe openingetjes gemaakt hadden in mijn tuingrond, ze komen uit hun winterslaap... diepere aarde lagen... ? omhoog.
  1 punt
 5. Vaker kijken ;-) Maar serieus, ik zie ze zeker elke tweede of derde maand. Ze hebben natuurlijk alle mogelijke "vormen" en intensiteit. Soms is het niet meer dan een "smeer" van wat kleuren met een wittig tintje. Ik denk dat dit vooral een kwestie is van "weten wat je ziet". I.e. de zwakkere sundogs die ik zie zouden door vele mensen waarschijnlijk niet als sundog herkend worden. De voorbeelden die je bv op wikipedia ziet die zijn inderdaad zeldzaam.
  1 punt
 6. Hoi beste @Kenway mooi dat je contact met het forum blijft houden, dat kan je behoorlijk verrijken, en je tot een veel zijdig en verstandig man maken, onderschat dat niet, Denk nooit maar dat kan in niet, je bent een intelligente jonge man en kan je nog in heel veel dingen ontwikkelen, nog handiger worden is altijd handig, en werp zijn vruchten af, ik ben mag ik wel zeggen een mooi voorbeeld, en velen op het forum met mij. Iets niet kunnen komt gewoon door de twijfel die men heeft, niets mee en niets minder. Je kan van de metaal schroothandelaar dunne roestv
  1 punt
 7. Hoi Kenway, Verstandig besluit om niets in plastic zak of karton te bewaren. Vroeg of laat heb je ongenode gasten. Geloof me , daar wordt je niet blij van ! Zelf gebruik ik als opslag de plastic stapelbakken van bv Xen.ox of He.ma of ook wel Act.ion. En dik genoeg , wel , ik kan je verzekeren , een muis knaagt echt door alles heen , hoor. Echt muisproof is er niet veel. Maar met deze bakken heb ik persoonlijk nog niet meegemaakt dat er een aanval op ingezet is. Je moet wel alles steeds goed in de bakken meteen wegbergen, niet er " zolang
  1 punt
 8. Heb hierboven een post nog aangevuld met deze tweet: En weer door...
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...