Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 07/14/20 in alle zones

 1. 1 punt
  <<||MOD>> Geen discussie & gesprekken in dit topic <<//MOD>> edit: ik zal straks op laptop deze reacties verplaatsen
 2. 1 punt
  Het is wellicht een goed idee om een meting van de meest kritische vitamine, mineraal en hormoon waardes te laten uitvoeren om te zien of je moet supplementeren of niet. Ook kun je overwegen door bv 23andme een DNA gezondheidsanalyse uit te laten voeren om de gevoeligheid voor bepaalde (genetische) ziektes te bepalen.
 3. 1 punt
  Gisteren tuinkers in een bloempot gezaaid, zodat we in September genoeg zaad hebben, om de winter door te komen. In het voorjaar de salie verjongt, Marokkaanse munt is aan het drogen,, net als de Citroenmelisse. Groente tuin is nu volop aan het geven, en naast de gezonde beweging, (nu even op krukken en gat) geeft het voldoening, en een leuke afleiding. De Basilicum staat ook in een bloempot, uit de wind met 's avonds een glasstolp erover, zodat het niet te koud wordt. Mijn fruitbomen staan dan weer in het vuil in de buurt van de geluidsschermen naast de snelweg. Hier wordt niet door ons van gegeten, maar ze zijn bewust geplaatst, zodat er fruit voor de wespen is, en dat ze ons met rust laten. Wespen verminderen muggen. Kersen zijn natuurlijk al ingemaakt en opgegeten. Aardbeien staan nu de stekken te versterken, rechtstreeks in potjes. Zoveel mogelijk dus vers eten, en ervaring moet men opdoen voor als het echt nodig is. Ik probeer dab ook zoveel mogelijk eigen zaad te kweken. Ook ik rook (niet meer), drink eigen gemaakt, bier en sterker. (alles van Bio productie)
 4. 1 punt
  Positief feitje van de dag: Vandaag voor het eerst sinds het begin, geen COVID-19 sterfgevallen gemeld. Een klein hoeraatje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...