Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/16/21 in alle zones

 1. Bij de oorspronkelijke manier van bewaren van voedsel maakte men gebruik van een Weckketel. Zinken ketel met deksel en een gat voor de thermometer. De weckpotten werden onder water geplaatst en het water werd gekookt. Water kookt bij 100 graden dus dat is genoeg. (beetje extra zout voor kookpuntsverhoging kan). Als ik mij goed herinner (40 jaar geleden) stond in het Vegla handboek voor de inmaak een kookduur afhankelijk van het product. Het kort sterliliseren op 120 graden is het beste, dan blijft de smaak acceptabel. Toen ik als student bij Nutricia afdeling kindervoeding werkte werd 30
  1 punt
 2. Goedemorgen, heeft u misschien de naam van de site, of mag ik dat niet op deze manier vragen?
  1 punt
 3. Het zegt precies niets.. Of het is onzin en Youtube wil onzin filteren, of het is een complot en Youtube wil het in de doofpot stoppen (ik neem aan dat je daar op doelt), of er worden filmpjes gedeeld van mensen die het daar niet mee eens zijn. Dingen die worden verwijderd van youtube zijn niet automatisch waar.
  1 punt
 4. https://tractive.com/blog/en/good-to-know/dog-gps-implant-reasons-and-myths Is it possible to implant a GPS tracker into my dog? The answer is a hard NO – it is not possible to implant a device, which uses GPS technology to track your pet, into your dog at this time. Why? For the same reason such a device is not currently available for humans. PS: Ik neem het je niet kwalijk dat je dacht dat er zulke systemen bestaan. De TV and filmstudio's doen er alles aan om dit te propageren. Maar er zijn nu eenmaal technische limits die door de natuurwetten bepaald worden.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...