Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 10/13/21 in alle zones

 1. Als dit inderdaad zo goed blijft lopen, zouden ze iedereen sowieso een tabeltje aan kunnen bieden. Want er is meer dan genoeg verborgen Lyme. Ben benieuwd, het ziet er veel belovend uit.
  3 punten
 2. Lol, natuurwetten zijn natuurwetten. Daar verander je niets aan met nog zo veel reacties. Ik heb dit al eens eerder geschreven. maar je doelt waarschijnlijk op het stralingswarmte effect. Stralingswarmte is veel efficienter wanneer het er om gaat jou een behagelijk gevoel te geven. Het veranderd niets aan de hoeveelheid energie, maar wel aan hoe je die energie ervaart. Zet maar eens een thermometer in de ruimte zonder direct zicht op de bloempot. Waarschijnlijk is de verwarming van de lucht zo klein dat de thermometer niet eens zal reageren op de energie afgifte. Maar je gevoel zal iets anders zeggen
  3 punten
 3. Dit klopt niet. Er was wel een storing, bij 1 provider, maar dat voorkomt natuurlijk niet dat er helemaal geen media naar buiten kan, iedereen kan foto's en videos maken en ze later online zetten (en dat is ook gebeurd). Er is geen great firewall (zoals in China) die al het internet verkeer monitort, internet van andere providers deed het nog gewoon. Telstra, de provider waar het om gaat, staat inmiddels bekend om haar vele landelijke storingen: https://www.theguardian.com/technology/2020/aug/02/hackers-cause-telstra-outages-in-australias-eastern-states-with-malicious-cyber-attack https://www.abc.net.au/news/2018-05-21/telstras-mobile-services-back-to-normal-levels-after-outage/9782754 https://www.abc.net.au/news/2016-03-22/telstra-customers-experience-network-issues-after-last-outage/7266204 Wat ik denk, is dat er een ongelukkige storing plaatsvond, wellicht doordat er zoveel mensen tegelijk videos probeerden te posten, en dat daar meteen een complot omheen is bedacht.
  3 punten
 4. Rekenkundig gezien wel. Als je kijkt naar de hoeveelheid energie en de warmte die je kunt produceren met 1 euro gas of 1 euro petroleum dan zal gas net iets goedkoper zijn. Maar in de praktijk bespaar je met de zibro alsnog omdat je met een zibro veel specifieker je ruimtes verwarmd. Ik heb een zibro staan in badkamer en in de keuken. Als ik deze 2 ruimtes zou moeten opwarmen met de CV als het koud is dan zal mijn gasverbruik richting 20m3 oplopen ipv de 10 m3 en ik ga inderdaad geen 10 liter petroleum verstoken. En in de woonkamer is een houtkachel (en radiatoren) en als het echt koud gaat worden (onder 0) dan ga ik toch echt over op hout icm selectief de radiatoren openzetten. En een ruimte op 18 graden met stralingswarmte zal je toch echt als veel warmer ervaren als een ruimte op 21 graden die via radiatoren is verwarmd.
  2 punten
 5. @MamaM draagt een betrouwbare bron aan met een hele lijst aan (internationale) onderzoeken in de footer. Dit heeft niets met Nederlandse kennis of Rutte te maken. Vervolgens hang jij alles dat wel in je wereldbeeld past aan 1 stormfront artikel. Dit is een forum om kennis uit te wisselen, en daarbij moet je af en toe je eigen denkbeelden opzij schuiven.
  2 punten
 6. Je hoeft ons niet teleur te stellen, ik denk dat @rien redelijk op de hoogte is van natuurkunde en het is simpelweg verwaarloosbaar. Het is inderdaad een verschil hoe je warmte ervaart en wat de werkelijke warmte is. Een ruimte die verwarmd word met een zibro kachel op 18 graden zal je als warmer ervaren dan een ruimte die op 21 verwarmd is d.m.v. radiatoren. Een schuur waar het 12 graden warm is en waar je een straalkachel zou plaatsen lijkt ook een stuk warmer dan een kamer waar het 18 graden warm is. Als je kamer 15 graden warm is en je plaats een thermometer 3 meter van je bloempot dan zal je temperatuur 0,0 graden oplopen. Maar je huid zal wel de stralingswarmte ervaren. Als de ruimte extreem klein zou zijn (0,5 x 0,5 x 2m) oftewel 0,5 m3 dan zou je in theorie rond de 0,6 graden temperatuurstijging kunnen uitkomen maar dat lijkt me dan weer niet gezond m.b.t. zuurstofgebrek. Wel grappig om die reacties te lezen. Zo overtuigd van hun "gelijk" en totaal niet op de hoogte dat er nooit meer energie zal vrijkomen dan hetgeen je er aan energie in stopt.
  2 punten
 7. Erger misschien wel. Selenium is zo'n supplement waar je niet zomaar mee moet gaan aanrommelen. https://m.orthokennis.nl/nutrienten/selenium Maar ook bij bijvoorbeeld immuunproblemen, bloedstolling en gebruik van bepaalde kruiden moet je uitkijken. https://www.sohf.nl/nutrienten/selenium
  2 punten
 8. Verpleegkundige belt de NPO. Andere feiten zijn daar niet toegestaan! https://m.vk.com/video516205560_456239294
  2 punten
 9. Deze methode is verre van ideaal. Informatieve link: https://downtoearthmagazine.nl/verwarm-je-huis-niet-met-een-theelichtje/
  2 punten
 10. Je hebt waarschijnlijk nog nooit een video van David Icke gezien want de figuur in deze video is helemaal niet David Icke maar van een whistleblower van Big Pharma in een presentatie in de "David Knight Show". De video is alleen nog gehost door David Icke. Deze "Banned video" is overal op het internet verdwenen zoals overigens veel andere video's. (Over Trump, Corona en nu vaccins). Ik ben géén "antivaxer". Ik vind dat iedereen die voor dit vaccin kiest zich ook vooral moet laten inenten. Ik ben bang dat zij die zich niet willen laten inenten NIET die vrije keuze zullen hebben. Ik weet het haast wel zeker. Ik stop met dit draadje.
  2 punten
 11. In aanloop op mijn grotere studie over de onvruchtbaar makend corona-vaccin alvast een voorzet over dit thema: Big Pharma whistleblower: ‘97% of corona vaccine recipients will become infertile’: (VIDEO) https://davidicke.com/2020/06/17/big-pharma-whistleblower-97-of-corona-vaccine-recipients-will-become-infertile/ Bill Gates heeft al jaren veel geëxperimenteerd met vaccins die vrouwen onvruchtbaar maken. Een normaal vaccin heeft jaren van test/trials nodig om op de markt te komen. Het corona-vaccin is in minder dan een jaar ontwikkeld. Dat is natuurlijk onzin want componenten in dit vaccin zijn jarenlang uitvoerig getest in o.a. India en Kenia (in voornamelijk tetanus vaccins en poliovaccins). Componenten in het huidige coronavaccin lagen dus al op de plank vóórdat corona 'uitbrak'. Het is dus nodig om de gehele bevolking zo snel mogelijk en op grote schaal te vaccineren voordat de schade evident wordt (binnen één jaar of 2). Omdat forumleden zich storen aan het feit dat ik artikelen noem van NineForNews.com heb ik hierbij andere bronnen genoemd: Ethical questions surround vaccine to reduce fertility. Tetanus vaccine may be laced with anti-fertility drug. International / developing countries https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12346214/ WHO did not say Bill Gates adds sterilisation formula to vaccines https://factcheck.afp.com/who-did-not-say-bill-gates-adds-sterilisation-formula-vaccines Gates, WHO, and Abortion Vaccines https://fcpp.org/2020/07/19/gates-who-and-abortion-vaccines/ Role of Antisperm Antibodies in Infertility https://www.mdpi.com/2076-393X/7/3/116/htm De agenda van Bill Gates om de wereldpopulatie met 90% te verminderen wordt hier verondersteld bekend te zijn.
  2 punten
 12. Bekend is nu al dat het coronavaccin tal van "bijwerkingen" heeft variërend van hevige migraine tot zelfs de dood. Een fantastisch overzicht: https://www.ninefornews.nl/?zoeken=coronavaccin Met 23 pagina's vol informatie over dit onderwerp. Met verdere links. Samengevat: Flauwvallen Migraine, koorts (veel voorkomend) Je krijgt corona door het coronavaccin. Verlammingen Sloopt het immuunsysteem. Cytokinine storm Ademhalingsproblemen Stuiptrekkingen narcolepsie Hevige allergische reacties overlijden/dood onvruchtbaarheid Over onvruchtbaarheid kunnen nog geen meldingen worden gedaan omdat daarvoor het vaccin té kort op de markt is. Over een jaar weten we veel meer. Veel artsen en deskundigen luiden hierover de noodklok. Over dit onderwerp plaats ik spoedig een studie.
  2 punten
 13. Haha, dit wordt een leuk topic qua keuze van "betrouwbare goedgekeurde" informatie toevoegen. Het is ook maar zeer de vraag of we ooit alle bijwerkingen te horen zullen krijgen van onze vrienden medici en consorten. Laten we veilig beginnen met info over 1 van de bijwerkingen namelijk anaphylaxis van de catdogcat site zelf oftewel de cdc. https://www.cdc.gov/ https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/info-by-product/clinical-considerations.html#Contraindications https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/clinical-considerations/managing-anaphylaxis.html Voor nederlandse uitleg : https://nl.wikipedia.org/wiki/Anafylaxie En de beruchte ADE: How COVID-19 Vaccine Can Destroy Your Immune System Previous coronavirus vaccine efforts — including those for SARS, MERS and RSV — have revealed a serious concern: The vaccines have a tendency to trigger antibody-dependent enhancement (ADE) ADE means that rather than enhance your immunity against the infection, the vaccine actually enhances the virus’ ability to enter and infect your cells, resulting in more severe disease than had you not been vaccinated. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/11/11/coronavirus-antibody-dependent-enhancement.aspx
  2 punten
 14. @JJ&A Prima topic. Zal meelezen. Wil alleen even op de Spoedwet wijzen, en dat de moderators besloten hebben dat informatie geven verantwoordelijkheid is van de poster zelf. Er is een grote campagne tegen desinformatie, waarbij dat zelfs mogelijk strafbaar is/wordt. Wat vandaag nkg als ok gezien wordt kan morgen zomaar niet meer ok zijn. Houd dat dus even in je achterhoofd voordat je hier wat neer zet 🙂 En uiteraard geven wij hier geen medische adviezen.
  2 punten
 15. Hallo mensen, Ik was naar het 'sneeuwballen' gevecht in Texas van afgelopen winter aan het kijken en bedacht me welke opties er zijn om hier iets mee te doen. Ik las van mensen uit de US dat de stroom ook uitgevallen was (naast het gas). Ik ga er vanuit (.....) dat Nederland wel eraan gedacht heeft om een verwarming op de gaspompen te zetten. Stel ik wil de ketel door laten lopen als de stroom uitvalt. Ik was aan het denken om de accu van de auto te gebruiken om de ketel (en pomp) in ieder geval van stroom te voorzien. Ik heb een power inverter voor in de auto (kids willen gamen en appen op vakantie, dan heb je zo'n ding al snel), https://www.coolblue.nl/product/793907/ewent-230-v-power-inverter.html?cmt=c_a%2Ccid_8860233835%2Caid_94778445088%2Ctid_aud-918309158096%3Apla-310072651833%2Cgn_g%2Cd_c&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=shopping&cq_src=google_ads&cq_cmp=8860233835&cq_con=94778445088&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=g&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAjwk6-LBhBZEiwAOUUDp3dhwRPaLCxoZawypElTmfofV323DygbOj9SAzaSwS87WckmOG4FcxoCfaQQAvD_BwE#product-information Volgens de specs kan die 150 watt leveren. Als ik snel google zie ik dat een ketel 150 watt vraag (kleine ketel) als de pomp loopt. In de comments van de inverter zie ik dat mensen er geen 2 laptops op aangesloten krijgen.... Heeft iemand een idee of je met een accu en inverter je de ketel een paar dagen gaat werken (of betere ideeën om het wel te laten werken?)
  1 punt
 16. vanaf 2014/2015 is Zibro verder gegaan onder de naam Qlima. Voor zover ik weet hebben ze nu 2 modellen 'stand alone' petroleum kachels. De prijzen van deze kachels zijn nu aanzienlijk lager dan toen ik 8 jaar terug een petroleumkachel kocht (de Zibro 421C). Prima back-up en de petroleum van Qlima gaat véél langer mee dan de vaak gehoorde 3 maanden. Blijft jaren goed is mijn eigen ervaring.... De Qlima petroleumkachel R8128 SC-2 is nu voor € 159,- te koop bij de Praxis. Is met Co2 melder en meer veiligheidsopties Qlima R8128 SC-2
  1 punt
 17. Pak gewoon een UPS van 1500VA. Dat werkt gelijk. Zet die UPS op een timer en zet de UPS op uit en laad hem 15 minuten per 24 uur op. Op deze manier voorkom je dat je flink wat stroom kwijt bent en zodra je een stroomstoring heb dan sluit je de UPS aan op de CV. Dat bericht van @Madeliefje moet je denk ik met een korreltje zout nemen. Een CV is echt niet een van de grootste stroomslurpers. De moderne CV ketels sturen de pomp alleen maar aan tijdens (misschien 20 jaar geleden) Mijn CV ketel zit zo rond de 20 kWh per jaar ipv de 500 kWh die madeliefje beweerd in zijn link. Hoe lang je ketel het zal uithouden is dus afhankelijk van je ketel. Maar verwacht geen wonderen. Je zal rond de 24 uur uitkomen met een moderne CV. Niet dat je CV zoveel stoom zit te verwerken, maar omdat een UPS niet echt efficiënt omgaat met zijn verbruik en hij bedoeld is om een korte periode op te vangen. Met een 3000VA zal je ronde de 48 uur kunnen uitkomen maar ik denk niet dat dit veel meerwaarde zal hebben. Of je zult een korte storing moeten opvangen, of het gaat veel langer duren en dan maakt een dikke UPS ook geen verschil Persoonlijk zou ik een (2e hands) zibro aanschaffen met 25 liter petroleum. Kost een fractie van die andere investering en werkt altijd.
  1 punt
 18. Het idee is leuk maar hoe zie je dat "zelf onderzoeken" indien je de kennis niet bezit hoe je zaken op een juiste manier onderzoekt en nog lastiger, de resultaten juist interpreteer? Er komt een punt dat je zal moeten aannemen dat onderzoeksresultaten van anderen juist zijn. Dat wil dan weer niet zeggen dat je zomaar alles voor zoete koek moet slikken en dat je wel een beetje tussen de resultaten door moet kunnen kijken. Hoe groot is het onderzoek?, is het representatief?, wie is de opdrachtgever?, Is het resultaat voldoende om er een conclusie aan te kunnen verbinden etc, etc. Dat je denk dat vaccins in je lichaam blijven zitten is overigens (ook) onjuist. Dat je lichaam in sommige situaties nog instaat is om een antilichaam te maken omdat een vaccin dat proces heeft aangeleerd is weer een ander verhaal. Maar dit soort zaken zijn voor 99% van de bevolking (ook voor mij) te hoog gegrepen en verder dan de basis ga ik niet komen. Onafhankelijk onderzoek ben ik het uiteraard wel voor de volle 100% mee eens.
  1 punt
 19. Inleiding. Deze topic is bedoeld om je er van te vergewissen of je wel of niet de medicatie moet nemen. Met uitstuiten deze info houden we de topic overzichtelijk. Wees wijs denk heel goed na wat je doet, het gaat ook om leven of dood, en een na sleep van ellende weeg dat goed tegen elkaar af. Ook moeten we er bij na denken dat als het virus niet word uit geroeid in dien het mogelijk is we voor een hele lange tijd met de ellende blijven zitten, het is een hele moeilijke keuze hopelijk kan de info en overleg met elkaar die word aangeboden op het forum ons daar bij helpen. Bvb@Info_junky mag het ten alle tijden de topic bij werken zodat het geheel Top informatie word. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- In die stuk staat veel handige informatie, het is aan te bevelen het goed te lezen. Het coronavaccin is niet zonder risico’s We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog dr. Carla Peeters. “Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen.” Lees dit vooral met onderscheidingsvermogen. https://www.hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/
  1 punt
 20. Hoe staat het trouwens met China? Die is ook hard tegen de verspreidingen in gegaan.
  1 punt
 21. Precies, dat is de juiste instelling imo. Maar dan moet je niet berichten uit feb van dit jaar citeren, of dat onderzoek van de fake site :-) (de resultaten in dat onderzoek kunnen door meerdere oorzaken verklaard worden) Mijn advies: wacht nog een paar maanden. Ik kijk op dit moment zelf naar de "all-case mortality rate". Die laat in verschillende landen een verontrustende (en dusver onverklaarbare) stijging zien.
  1 punt
 22. Ik neem aan dat dit in jest is, want zo'n uitsprak is natuurlijk totaal onzinnig. Natuurwetten worden zonder enige uitzondering uitgevoerd. Als je denkt iets anders te zien, dan zijn er drie mogelijkheden: - Je waarneming is fout. - Je mist de connectie tussen de waarneming en de daarbij betrokken natuurwetten. - Je hebt een nieuw fenomeen ontdekt waarvoor de huidige beschrijving van de natuurwetten ontoereikend is. Dit laatste is voor dagelijkse fenomenen zo goed als onmogelijk. Wanneer iemand dit claimt dan ga ik uit van een inschattingsfout, waarnemingsfout of poging to bedrog.
  1 punt
 23. begrijp dat het lastig is maar een zibro of qlima laser kachel zie ik regelmatig voor nette prijzen staan. de warmte van een zibro is geweldig. de goedkoopste laser zag ik vorige week staan voor 140 euro. nadeel is dat de brandstof wat duurder is in NL, voor mensen die richting de grens met Belgie wonen kopen voor lage bedragen petroleum in Belgie en een hele winter warmte voor redelijk betaalbaar tarief,
  1 punt
 24. Het is bij veel dingen schadelijk om over te doseren. Maar ondanks wat jij hier zegt, staat bij dat andere onderzoek: Voor veel dingen geldt: Met mate! Nooit TE veel. En voor het eens is een stuk minder al te veel dan bij het ander. Voor alles geldt, waar je het ook ziet of vandaan hebt, kijk uit voordat je zomaar iets neemt, of ondergaat, of In laat spuiten!!
  1 punt
 25. Tekort aan zink en selenium mogelijke verklaring voor ernst covid-infectie https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/tekort-aan-zink-en-selenium-mogelijke-verklaring-voor-ernst-covid-infectie/ar-AAPqNM2?ocid=msedgdhp&pc=U531&ocid=mailsignout&li=BBoPOOe
  1 punt
 26. Zoek eens op "turbobrandertje" of zie:
  1 punt
 27. 2 dagen later nog geen reactie, ik gooi hem dicht en verwijder de link.
  1 punt
 28. Heb je het zelf ook bekeken en begrepen? Of doe je zomaar een copy/paste? Het gaat hier over een universeel vaccin voor een influenzavirus. Covid19 is een coronavirus. Enig idee hoe snel een influenzavirus muteert? Enig idee hoeveel varianten er op dit moment bekend zijn? Tevens hebben ze het ook over een HIV vaccinatie. Nu is HIV niet iets wat je krijgt van een hoestbui of het geven van een hand. Dus dat er dan andere criteria word gehanteerd lijkt logisch. Iets met appels en peren.
  1 punt
 29. De opmerking was algemeen, niet persé voor dit subforum. EN als lid geplaatst, niet als mod (dat onderscheid maak ik altijd heel duidelijk) Zeker mbt als dubieus gemarkeerde websites zoals ninefornews en xandernieuws etc, dan is een eigen toelichting omtrent onderzoek naar betrouwbaarheid van het bericht zeer gewenst. Het is niet allemaal onzin wat door gepost wordt, maar veel dingen zijn dat wel namelijk. En als we van dit topic iets betrouwbaars willen maken (wat het doel was, dan is onderbouwing voor de berichtgeving van dit soort sites wel noodzakelijk. Zeker omdat je dan discussie gaat krijgen mbt de betrouwbaarheid van het bericht als dit zeer dubieus is. Zelf probeer ik de rare gang van zaken juist aan het licht te brengen door zoveel mogelijk gebruik te maken van MSM kanalen. Dit bevordert hoe krom het ook is, wel de geloofwaardigheid. Vind daar de leugens. Want de meeste mensen nemen xandernieuwsachtige websites toch niet serieus. En ik weet niet wat je doel is met dat soort post, maar als je er iets mee wilt bereiken, dan valt een andere aanpak te overwegen. Ik zou zeggen neem het mee, nogmaals ik schrijf dit als tip als lezer en gebruiker van dit forum. Ik zie dit forum graag weer opbloeien en dan helpt het niet zo goed om een verzamel forum te zijn voor dat soort websites.
  1 punt
 30. Het is wel humor moet ik zeggen. (en goed voor mijn Spaans) En hij is geen arts. Ik begrijp dat het lastig voor je is maar de titel dr is doctor en dat is een graad als je aan een universiteit bent afgestudeerd. Dat je dan vervolgens denkt dat dit gelijk is aan het Nederlandse dokter is echt onjuist. Een quote: Dan heb je echt geen idee wat trombose is. Maar wat kan je ook verwachten van iemand die geen medische opleiding heeft genoten maar informatica heeft gestudeerd. Heeft wel wat zaken gepubliceerd. En dan komen deze 2 dwazen uit op: Manmanman, Morgellons, het blijft maar terugkomen bij dit soort figuren. En dan: Wat een amateurs, dit zijn nanobots, die herken je toch gelijk. En ze worden aangedreven door een nanokernreactor. Vervolgens: Dus eerst "alles wat u gaat zien is 10x" en dan even later "kan 80x of 200x zijn" Ja dat is lekker handig om aan de ene kant te beweren dat men niet volledig zou zijn in de samenstelling, maar je wel als complete pannenkoek jezelf kunt veroorloven om zomaar wat te roepen met afwijkingen. Deze mafklapper kwam ook met het verhaal over magnetisme maar dat was zo extreem eenvoudig te weerleggen dat hij nu maar op deze toer bezig is. En de conclusie van deze mafklappers: Tja, als je totaal geen verstand heb van deze materie dan ga je het inderdaad ook nooit begrijpen. De volgende keer toch maar eens die microscoop in een steriele ruimte gebruiken is mijn advies. Maar goed, ze hebben sowieso weer 1 extra hit op hun clickbate site en ik heb weer mijns Spaans een beetje kunnen bijspijkeren. (Wel redelijk goed vertaald overigens)
  1 punt
 31. Dat. Precies dat. "Moeten die joden een ster op hun jas? Best joh. Kan mij niet schelen, ik heb er geen last van, gezeik..." En dat is het verschil tussen die mensen die strijden voor vrijheid en mensen zoals jij. Ik vecht voor jouw recht om ongelijk te hebben. Jij haalt je schouders op en hebt er schijt aan. Maar blijf je er vooral aan ergeren en mensen corona toewensen hoor. En inderdaad, die grote onzin ben ik ook klaar mee, "Dansen met Janssen" enzo bijvoorbeeld. Hufterige leugenachtige politici en media, ben ik helemaal klaar mee.
  1 punt
 32. Via bron links uit het gelinkte bericht: (M'n frans is niet goed genoeg dus ik stop met een duits bericht) Sie suchen absichtlich die Nähe von vermeintlich mit Covid-19 infizierten. Sie waschen sich die Hände nicht mehr oder tragen keine Masken, um sich irgendwie mit Corona anzustecken. Über diesen Trend, der aufzeigt, welche Verzweiflungstaten die Bürger bereit sind zu begehen, um der Wahrhaftigkeit der französischen Regierung zu entkommen, berichtet unter anderem das französische Medium „Le Figaro“.
  1 punt
 33. 🟢 Waarom zoveel vaccin propaganda? 🟢 Waarom verplicht vaccinatie paspoort ? 🟢 Waarom verplichte tests? 🟢 Waarom vrijheidsberoving voor ongevaccineerden? ⛔ Gevaccineerden kunnen ook nog steeds het virus dragen en doorgeven aan anderen. ⚠️ Waar is ons recht op vrije keuze gebleven ?
  1 punt
 34. Hieronder een zeer beknopte samenvatting van mijn persoonlijke bevindingen na onderzoek te hebben gedaan naar ivermectine, met links voor wie geïnteresseerd is om zelf onderzoek te doen. Ik ben zelf via dr. Pierre Kory op het onderwerp ivermectine gekomen, nadat hij te gast was bij de podcast van Bret Weinstein (aanrader!). Inmiddels zijn de afleveringen die over ivermectine gaan gecensureerd door YouTube onder het mom van "medical misinformation". Blijkbaar is een gesprek van 3 uur tussen een IC arts met decennia ervaring en een evolutionair bioloog tegenwoordig te gevaarlijk voor YouTube. Een ander voorbeeld van deze censuur is een filmpje waar Kory getuigenis aflegt aan een delegatie van het Amerikaanse congres. Het filmpje ging viral en bereikte 8 miljoen views voordat het verwijderd werd door YouTube. Het is zeer schrijnend om te zien hoe dit hele verhaal zich afspeelt en mijn vertrouwen in de mainstream media, politiek en zelfs nu de wetenschappelijke tijdschriften heeft hierdoor wederom een flinke klap gekregen. Ik heb de laatste weken zoveel over dit onderwerp gelezen, geluisterd en gezien dat ik nu weer wil proberen om me een beetje los te koppelen van dit verhaal. Ik heb de belangrijkste informatie voor mezelf en mijn omgeving eruit gehaald: De officiële protocollen lopen ver achter De laatste ontwikkelingen worden amper bijgehouden door de organisaties die daar verantwoordelijk voor zijn. Daarnaast zijn hun onderzoeksmethoden niet bepaald overtuigend. Dit is het geval in de meeste landen, omdat die simpelweg afgaan op wat de WHO, CDC, FDA enzovoort voorschrijven. Voor lobbyisten is het daardoor een simpele klus om een grote impact te hebben op het beleid dat wereldwijd wordt gevoerd. Zie ook: https://www.ivermectine.nu/het-broddelwerk-van-de-swab Een organisatie die wél voortvarend bezig is om de actualiteit bij te houden t.a.v. behandelmethoden voor Covid-19 is de FLCCC: https://covid19criticalcare.com/. Ik probeer mezelf en mijn omgeving te oriënteren op de voorschriften die zij naar buiten brengen. Ze hebben o.a. een profylactisch-(lees: preventief), behandel- en nazorgprotocol ontwikkeld en die worden regelmatig geüpdatet op basis van het laatste onderzoek. Een schril contrast met het slakkentempo en de nalatigheid van het RIVM en de SWAB. Ivermectine is een indrukwekkend geneesmiddel waarvan de voordelen maar beperkt worden onderzocht omdat het niet winstgevend is Een cynische (realistische?) manier om ernaar te kijken is dat informatie over dit geneesmiddel actief wordt onderdrukt door Big Pharma. De werking tegen covid staat wat mij betreft inmiddels buiten kijf. Daarnaast ziet het er ook goed uit voor andere virale aandoeningen zoals bijvoorbeeld Dengue. Het is ook zeer veilig met meer dan 3.7 miljard toegediende doses sinds het in 1987 is ontdekt. In ieder geval een middeltje wat ik graag in mijn medicijnkastje heb staan https://www.isglobal.org/en/healthisglobal/-/custom-blog-portlet/questions-and-answers-about-ivermectin-and-covid-19/2877257/0https://academic.oup.com/jid/article/202/1/113/888773 https://ivmmeta.com/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6277121/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33462580/ https://c19ivermectin.com/ Een vaccin ga ik voorlopig niet nemen Er is nog veel te weinig bekend over de korte- en langetermijn effecten van de vaccins. Voor een jong en gezond iemand die weinig te vrezen heeft van het virus (vooral met toegang tot ivermectine) is er wat mij betreft niet voldoende noodzaak om de risico's die het vaccin met zich meebrengt voor lief te nemen. Er zijn verschillende signalen waaruit blijkt dat de bijwerkingen veel vaker voorkomen en veel ernstiger zijn dan wat we normaal gesproken bij een veilig medicijn accepteren. Bovendien wordt informatie hierover onderdrukt door de media en Big Tech. Zo was er bijvoorbeeld een grote facebook groep met meer dan 120.000 leden voor mensen met bijwerkingen. De groep werd zonder waarschuwing verwijderd. https://z3news.com/w/latest-vaers-data-show-5165-deaths-reported-following-covid-vaccines/ https://www.openvaers.com/covid-data https://reclaimthenet.org/facebook-removes-covid-19-vaccine-victims-group/ Vaccinatiebereidheid maximaliseren is blijkbaar belangrijker dan vrijheid van meningsuiting. Of dit goed bedoeld is of voornamelijk gedaan wordt om de winst van de farmaceuten te verhogen is moeilijk te achterhalen. Mijn gok is dat het ergens in het midden zit en dat het een combinatie is van welwillende beleidsmakers en politici die zich laten beïnvloeden door een corrupte minderheid. We zitten in een noodsituatie, dus dan is het begrijpelijk dat de voorwaarden voor een nieuw geneesmiddel versoepeld worden, maar de hypocrisie om dat wel te doen bij vaccins en vervolgens de bewijslast voor ivermectine zodanig hoog te leggen dat er geen kans is om acceptatie te vinden is crimineel te noemen. De constante kreet van "er is meer data nodig" begint lachwekkend doorzichtig te worden, aangezien de hoeveelheid data die wijst op het effect zo groot is geworden en de nadelen van het gebruik van ivermectine zo klein zijn dat er geen logische reden is om het niet in te zetten in de strijd tegen Covid-19. Ik heb niet de behoefte om als proefkonijn te dienen als de noodzaak beperkt is en er veilige alternatieven zijn zoals ivermectin. Ik ben me er wel van bewust dat de keuze om het vaccin niet te nemen in zekere zin een luxe is. Doordat veel mensen wel besluiten om het vaccin te nemen neemt het risico op Covid zodanig af dat er nog minder reden is om het zelf te nemen. Dit kan worden opgevat als een zelfzuchtige manier van denken, maar dat accepteer ik. De laatste weken waren voor mij een reis diep in de "rabbit hole" van het onheilige verbond tussen Big Pharma, Big Tech, mainstream media en politiek. Ik ben blij dat ik dit heb onderzocht, maar wil nu proberen om er niet nog meer tijd en energie in te steken, omdat het gevoel van machteloosheid alleen groter wordt naarmate ik me er meer in verdiep. Hieronder nog een aantal links: Twee zeer interessante artikelen over de censuur: https://taibbi.substack.com/p/meet-the-censored-bret-weinstein https://taibbi.substack.com/p/why-has-ivermectin-become-a-dirty-7bd Ivermectine Reddit waar de discussie nog gevoerd kan worden en o.a. links naar gecensureerde fimpjes worden gepost. https://www.reddit.com/r/ivermectin/ Waardevolle YouTube kanalen van Bret Weinstein en dr. John Campbell: https://www.youtube.com/user/Campbellteaching https://www.youtube.com/channel/UCi5N_uAqApEUIlg32QzkPlg De inmiddels van YouTube verwijderde podcasts van Bret Weinstein, beide met 500k+ views: https://podcasts.apple.com/fi/podcast/covid-ivermectin-crime-century-darkhorse-podcast-pierre/id1471581521?i=1000523859023 https://podcasts.apple.com/us/podcast/how-to-save-the-world-in-three-easy-steps/id1471581521?i=1000525032595 Twee websites van Steve Kirsch over de gevolgen van vaccins, long covid en early treatment: https://www.treatearly.org/ https://trialsitenews.com/author/skirsch/
  1 punt
 35. @Hermanusb Dit is het bekende verhaal dat wordt gebruikt om ivermectine in een kwaad daglicht te stellen. Er worden een aantal dingen gesteld in het stuk dat jij quote: Er is onvoldoende bewijs dat ivermectine effectief is ivermectine is mogelijk niet veilig bij hoge dosissen Dit schetst een misleidend beeld van de realiteit. De effectiviteit is bevestigd door een overweldigend aantal onafhankelijke onderzoeken, uitgevoerd door partijen die geen financiële belangen hebben bij het geneesmiddel. Bovendien is het zo dat de dosissen die gebruikt worden bij de vele onafhankelijke gerandomiseerde klinische studies die inmiddels gedaan zijn naar ivermectine niet hoger zijn dan wat is goedgekeurd. In ieder geval zijn de doseringen die de FLCCC in hun protocollen heeft opgenomen in lijn met de standaard dosering voor andere aandoeningen waarbij ivermectine wordt gebruikt. https://c19ivermectin.com/ Hier een peer-reviewed meta-analysis: https://journals.lww.com/americantherapeutics/Abstract/9000/Ivermectin_for_Prevention_and_Treatment_of.98040.aspx Het idee dat het alleen werkt bij extreem hoge dosissen is gebaseerd op een verkeerde interpretatie van 1 in-vitro onderzoek kort na het begin van de pandemie dat inmiddels weinig relevantie heeft, behalve dat het een eerste indicatie was dat ivermectine mogelijk effectief was. Dit is dan ook waar ik naar verwijs in het eerste punt van mijn post: De officiële protocollen lopen ver achter. Waarom wordt hier niet naar gekeken door onze SWAB, RIVM en andere betrokkenen? Het bewijs stapelt zich op, maar actie ondernemen ho maar.
  1 punt
 36. Bron: https://www.indiatoday.in/coronavirus-outbreak/story/revised-health-ministry-guidelines-stop-usage-of-ivermectin-doxycycline-in-covid-treatment-1811809-2021-06-07 Voor de duidelijkheid, dit betreft India.
  1 punt
 37. Ik wil je niet teleurstellen hoor, maar ons “recht op vrije keuze” is al heel lang foetsie, en wij, de “complotdenkers”, weten dat ook al heel lang. Gelukkig begint dat nu ook bij meer mensen door te dringen dankzij het coronacircus. Helaas nog niet bij de meerderheid, die wil nog steeds minder recht op vrije keuze, minder privacy, minder vrijheid, minder rechten etc, zie uitslag verkiezingen. Jouw vrijheden zijn al heel lang geleden beetje bij beetje van je afgepakt. Dit gaat stapsgewijs (dan valt het minder op), ondersteund door een geweldige propagandamachine, waardoor je steeds “vrijwillig” vrijheden afstaat, onder het mom van milieu, terrorismedreiging, stikstofcrisis, klimaatverandering, pedofielen op internet, coronacrisis, dreigingen van “dictators” en andere smoesjes. Het “recht op onderwijs” is simpelweg leerplicht, je bent niet meer vrij om je kinderen op te voeden zoals jij dat goed acht, je moet ze afstaan aan de staatsinstellingen, liefst zo jong mogelijk, zodat ze daar de informatie krijgen waarvan het ministerie van waarheid denkt dat ze die hebben moeten. Het “recht op werk” voor de vrouwen is nu voor de meeste vrouwen een plicht om te werken geworden omdat ze anders niet rond kunnen komen. En vrouwen die werken hebben geen tijd om de kinderen op te voeden, dus daar zorgt de staat “netjes” voor….toeval?? Jouw “recht op vrije meningsuiting” is beperkt tot datgene wat is goedgekeurd door het ministerie van waarheid; wil je demonstreren voor het klimaat of blackliesmatter, prima, maar als je wilt demonstreren tegen overheidsbeleid in zake coronacircus dan krijg je geen toestemming of slaat de mobiele eenheid jou de schedel in. Als je deugt, prima, en zo niet, dan ben je fakenews, complotdenker of fascist…..Jouw “stemrecht” is niet veel meer dan een mechaniek om het huidige systeem in stand te houden met jouw goedkeur. Oh ja, eigendomsrecht, heb je een “eigen huis”? Zodra je stopt met betalen van onroerend goed belasting raak je jouw “eigen huis” snel kwijt, dus in feite huur je jouw “eigen huis”, alleen noemen we het geen huur maar belasting. Enz enz… De meeste mensen nemen “vrijwillig” afstand van hun recht op vrije keuze. Dit dankzijn maanden- of jarenlange propaganda via school, tv en kranten. En deze mensen kiezen zelfs voor minder vrijheid (nogmaals zie verkiezingsuitslag). Tuurlijk, in theorie ben je vrij om te kiezen, als je tenminste nog kunt spreken van “vrij” na jarenlange indoctrinatie. En zelfs al ben je echt vrij, dan nog zijn je keuzemogelijkheden beperkt tot de keuzes die voor ons zijn voorgeselecteerd. Veel mensen vieren ergens in mei hun vrijheid, maar zo’n soort dag hebben ze in noord korea geloof ik ook…..(en sterker nog, waarschijnlijk lachen zij ons uit omdat wij onze “vrijheid” vieren….) Dus, het slechte nieuws, je hebt al heel lang geen echte keuzevrijheid meer. Het goede nieuws: dit begint steeds meer door te dringen. En als je er over na gaat denken, dan ben je binnen de kortste keren een complotdenker……. Meer interesse in dit thema, zie filmpjes “filosofie van de vrijheid” en “the story of your enslavement”
  1 punt
 38. Het is een vrije keuze niet gevaccineerd te worden. Zekerheidshalve is men verder voorzichtig zolang er nog zoveel onbekend is.
  1 punt
 39. Voor veel mensen is de mondkapjes-plicht, anderhalve meter maatregel onzin. En ook ik zie het als een maatregel, waarachter zich een verborgen agenda schuil houdt. Deutsche Bank, Société Générale, en nog een rijtje Franse, en Italiaanse banken staan er zeer slecht voor. Dus als die met belastinggeld overeind moeten worden gehouden - en het volk gaat morren - is het installeren van een politiestaat wel handig. In Nazi-Duitsland bereikte het nieuws de burgers via kranten en radio (als men daar al het geld voor had...), welk natuurlijk geheel door de nazis werden gecontroleerd. Toch lijkt het mij, dat ook toen een aantal mensen door de Nazi-propaganda tegen joden, communisten, enz heen moeten hebben geprikt. Ik ben benieuwd wie er boekentitels, of links naar online-artikelen, hoe de stemming onder de Duitsers toen was? Toen en nu; Er zijn natuurlijk wel een paar grote verschillen; Zoals bijvoorbeeld de torenhoge herstelbetalingen aan GB en FR waar de Duitsers na 1e WO mee werden opgezadeld, en de hyperinflatie waarmee de Weimar-republiek de schulden trachtte weg te inflateren.
  1 punt
 40. Dat is 1 op 385 of ongeveer 0,25% Voor een experimenteel vaccin in 2019/2020 (https://www.lareb.nl/media/xchdjqpf/lareb_rapport_griep_2019-2020.pdf) lag het aantal gemelde bijwerkingen op 740 van de ca 3 miljoen vaccinaties. Ofwel ongeveer 0,025 procent. Dit jaar had echter een 50% toename voor het experimentele vaccin, normale griep vaccin heeft dus iets minder bijwerkingen. In vergelijk met het griep vaccin is het aantal gemelde bijwerkingen dus ongeveer 10 keer zo hoog.
  1 punt
 41. Thanx. Interessante info! En ja, de verschillen toen en nu, zijn dus inderdaad appels en peren. De Duitsers hadden vertrouwen in de overheid (het nazi-bewind) die hen - aanvankelijk - uit de ellende 'leek' te helpen. Het NL hier en nu: Ik - en veel mensen om me heen, die ik spreek - hebben een bergafwaarts slinkend vertrouwen in deze overheid. Zoals ik Willie Wartaal (Jeugd van Tegenwoordig) hoorde zeggen: 'Mensen die altijd liegen moet je ineens gaan geloven'. Dat is wel de spijker op z'n kop.
  1 punt
 42. Bijzondere vergelijking, maar soit. Als je het dagboek van Goebbels hebt gelezen, staat daarin meermaals dat er gepeild werd hoe bepaalde beslissingen vielen onder het volk en wat de algemene stemming was (o.a. over het regime). Die peilingen werden in elke deelstaat en grote steden gehouden, waardoor men een goed inzicht kreeg wat goed viel en wat niet. Al voordat Hitler aan de macht was zelfs. De bevolking was niet zo eenstemmig pro Hitler als dat je misschien denkt (en wat ook onderwezen wordt). Voor massabijeenkomsten MOEST men opdraven, zodat er altijd een grote schare publiek was en het leek alsof iedereen het gebeuren daar allemaal fantastisch vond. Kwam je niet opdraven, dan werd je daarvoor ook bestraft, ook als je niet te enthousiast meedeed met de rest van het publiek. In Berlijn was men bijvoorbeeld helemaal niet zo pro NSDAP als in vele andere delen van Duitsland, Berlijn is relatief links. In Saarland (was na WW1 door Frankrijk min of meer geannexeerd), was het nazi-regime dan weer wel positief verbaasd, dat tijdens een illegaal referendum over het terugkeren van Saarland naar Duitsland rond de 90% van de bevolking in Saarland daarvoor heeft gestemd. Het Duitse volk was in ieder geval niet zo pro Hitler, anders had hij wel veel meer stemmen gekregen. En ook in het buitenland was fascisme normaal. Amerikaanse industrielen hebben bijvoorbeeld de campagne van Hitler flink gesteund met geld. Henry Ford was een groot bewonderaar van Hitler en hij was niet de enige. In Italie was er ook een fascistisch regime, het is niet iets typisch Duits. Je leest misschien weinig over de stemming onder de Duitsers destijds, maar de meeste Duitsers wilden ook geen problemen en leefden gewoon verder en hielden zich op de vlakte. Net zoals men dat overal doet als kritiek geven onwenselijk is. Gewoon om je eigen hachje te redden, daar is niets vreemds aan. Verder vind ik het appels met peren vergelijken. Een land wat grotendeels bezet is (na WW1 was Duitsland bezet door de Fransen tot de Rijn, grofweg), ontzettend verarmd was door de herstelbetalingen, hongersnoden achter de rug had en daarnaast ook nog niet vriendelijk (understatement) behandeld werd door de Franse bezetter, is natuurlijk veel sneller geneigd om te stemmen op een partij die wat aan die situatie wil doen! Dit in tegenstelling tot de huidige situatie. Europa is niet bezet, er is geen armoede of hongersnood, al geloof ik wel dat de boven ons gestelden toewerken naar 1 verenigde staten van Europa (of hoe je dat wil noemen). Corona komt dan misschien wel van pas, al is het maar omdat het de aandacht afleidt van andere, grote problemen. Maar dat zal de tijd leren.
  1 punt
 43. Ook in Belgie wordt er aan censuur gedaan. Sommige info kan je alleen maar bereiken via proxy servers. Zelf probeer ik het niet al te gemakkelijk te maken door te werken met een alternatieve ip. Al is het voor een specialist vast een fluitje van een cent om mijn ip te achterhalen.
  1 punt
 44. Ik ben er ook al een tijdje over aan het denken en mee aan het goochelen. Op dit moment gebruik ik de stikdure deodorant van Weleda, tot nu toe vind ik die het beste en het is in ieder geval zonder die alu zooi. Ik heb ooit weleens iets op basis van kristal gebruikt, maar dat vond mijn huid niet lekker. Ik probeer gewoon zowiezo zo weinig mogelijk deo zooi te smeren (dus sorry als ik stink als een konijnenhok ) En sommigen van jullie weten dat ik nogal gek ben van de Vlier, dus op mijn gezicht gebruik ik mijn zelfgemaakte vlierbloemencreme en soms de goudsbloemencreme. De jacht op de ultieme (eventueel zelfgemaakte) deo gaat nog voort..........
  1 punt
 45. @Heksenboot aluin wordt al heel lang gebruikt voor na het scheren hoor om te desinfecteren en het '' bloeden te stelpen '' daar is niks mis mee als alternatief voor deo gewoon natriumbicarbonaat als je iets anders wilt ( http://www.urbanlotus.nl/deodorant.html ) gr will
  1 punt
 46. Forget it guys. Hier een demo van een gemiddeld model. Dan hebben we het nog niet over industriele topmodellen of militaire uitvoeringen: met prachtige verschillen tussen nachtkijkers en thermal camera's.
  1 punt
 47. De goedkope modellen kosten rond de € 1.000 (i3, i5). De topmodellen (T640, T620) kosten rond de € 20K. Dan heb je wel wat. De kans dat je overbuurman er heeft is niet zo groot. Ik zie het nut wel in van een IR camera, met name als je je 's nachts wilt verplaatsen of voor de jacht maar heb er zelf geen. Zo'n apparaat staat bij mij niet eens onderaan het verlanglijstje.
  1 punt
 48. Vooruit dan maar, Samurai's citroenmelisse-honing brouwsel: Neem 500 ml extra virgine olijfolie. Neem 250 gram verse citroenmelisse uit je tuin. Haal de bladeren (breek ze af, neem takjes halve cm onder de bladeren mee) eraf. Breng een pan heet water aan de kook, zet dan het vuur uit, mag net onder/rondom kookpunt zitten. Doe de olie in een glazen schaal die in de pan water past. Doe de citroenmelisse in de olie en druk het aan zodat alle bladeren ondergedompeld worden. Blijf erbij en roeren, tot de olie goed is opgenomen door de citroenmelisse. Na een half uur, eventueel de blender gebruiken in lichte stand (overbrengen) om de bladeren licht te pureren/breken. Teruggieten in de schaal, en nog 3 kwartier heel langzaam laten "infusen". Bij die tijd moet de olie glanzend lichtgroen/donkergeel zijn. Pak een schone kaasdoek. doe hier het mengsel in en knijp erg goed uit, zorg ervoor dat alle olie uit de bladeren is. Dan hou je een bolletje droog bladermengsel over. Je laat het mengsel afkoelen tot het net meer dan warm is (honing eigenschappen blijven dan bewaard!). Dan pak je een pot bloemenhoning, dus de dikke stevige lichtgele, niet de gewone. De pot door het gefilterde mengsel mengen goed mengen, dan even in de koelkast en weer mengen zodat als het afgekoeld is je een goede emulsie krijgt. Dit in een potje doen, en in de koelkast zetten. Je kan een eetlepel in een kop heet water doen voor een kalmerend kopje zoete thee. Je kan het op ruwe en pijnlijk geirriteerde/blauwe plekken smeren. Het heeft een verzachtende werking. Je kan er gewoon een theelepel van in je mond nemen tegen (opkomende) verkoudheid en griep. (Merk het effect op je keel!!) Je kan het voor wel alles gebruiken..
  1 punt
 49. Voor mij is de start van de SHTF als er een landelijke verstoring (al dan niet opzettelijk) is in de communicatiesystemen waardoor we niet meer kunnen pinnen of boodschappen doen met ons bankpasje. Dat is mijn #1 momentum voor SHTF. Een paar uur geen geld uit de muur kunnen trekken (landelijk) geeft al snel een grote paniek onder de bevolking verwacht ik. Als het 24 uur duurt is de pleuris al aardig aan het uitbreken: bankenrun en hamsteren. De bevoorrading van de supermarkten zal dit niet aankunnen, los van of de bestellijsten uberhaupt aankomen. Met het wegvallen van de communicatieinfra wordt het echt rampzalig, ons (mijn ) bestaan is daar zo extreem afhankelijk van, ook bv vliegverkeer kan stil komen te liggen. Maar vooral als betalen en betaald worden niet meer mogelijk is - niemand heeft immers nog cash - dan is het poepventilator optima forma ... My 2 cents!
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...