Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 08/09/22 in alle zones

 1. Het idee is om enkele dagen bescherming te kunnen bieden aan (natuur)rampen. Een EMP had ik hier niet in meegenomen, sterker nog, ik leer pas net wat het is, maar lijkt me een goede om mee te nemen en dus geen permanent leidingen of kabels naar de kelder te leggen. Een Faraday kooi aan de binnenkant plaatsen zou ook nog kunnen zonder teveel moeite.
  2 punten
 2. Hahaha, ik moet al lachen terwijl ik dit typ, maar here goes nothing. Zijn er dating apps of sites met gelijkgestemden? Alleen is ook maar alleen, en het lijkt me wel zo handig als je op dezelfde lijn zit met iemand. Iets met snel voor wappie worden uitgemaakt 😂 Thanks!
  1 punt
 3. let er dan wel op dat het bunker niet beschermt tegen een mogelijke emp, mocht dit belangrijk voor je zijn
  1 punt
 4. Hoe goed de bedoelingen ook zijn om bepaalde geneesmiddelen te bemachtigen voor het geval dat....zijn dokters en apothekers toch erg terughoudend met internetrecepten. Ten eerste wordt antibiotica veel te vaak gezien als wondermiddel en worden bijwerkingen en andere negatieve effecten over het hoofd gezien. Dodelijke allergische reacties komen ook voor, ik heb 1x een dood jong meisje gehad, 21 jaar, verkeerde anti biotica, en een vriend en collega heeft 2 mensen aan de beademingsapparatuur gehad van een normale dosis tramadol (dus NIET een overdosering, maar gewoon twee pilletjes....). Alles heeft een risico, maar goed inlezen in de materie, overleggen met je huisarts, (zijn wel voorzichtige lui en staan niet te trappelen om zonder directe medische noodzaak medicatie uit te schrijven, maar overleggen kan nooit kwaad) en ikzelf als huisarts zou, indien een snuggere vogel mij zou vertellen dat hij prepper is, wel open staan voor het samen opstellen van een plan cq afspraken maken over medicatie. Maar dan moet ik het wel uit kunnen leggen. Ik heb net even een onderzoekje gedaan en het telefoonnummer op de site gebeld. Na een vragenlijst die je kunt invullen waarbij je natuurlijk kunt liegen dat je barst, worden de medicijnen opgestuurd (waarbij je niet 100% zeker weet of het originele middelen betreft!!), het snelste gaat de dokter naar het recept kijken als je met de Creditcard wappert, als je geld overmaakt gaan er daaaagen overheen....klinkt ook niet vertrouwenwekkend. Iedereen moet zelf weten wat hij/zij beslist, maar van pijn ga je niet dood dus tramadol of morfine is aardig, maar niet noodzakelijk. Antibiotica ligt wat anders, maar dan moet je tenminste 3 verschillende soorten in huis hebben om goed voor de dag te kunnen komen, en dan ook weten bij welke indicatie je wat gebruikt. Dus met wat doxy ben je er niet....dan ook nog amoxy en bijv zithromax, liefst ook nog flagyl en nitrofur....etc, en adrenaline tegen allergische reactie, atropine tegen gifgas, ciproflox tegen antthrax....
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...