Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

larik

Lid
 • Aantal items

  600
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

472 Uitstekend

Over larik

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Westport @ sea
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. larik

  Kind wil zakmes

  Beter een goed en 'veilig' kindermes kopen van bv victorinox of opinel en samen ermee aan de slag, dan dat ze zelf een gevaarlijk prut ding kopen en stiekem gaan klooien. Absoluut doen, vind ik.
 2. Het merk tasmanian tiger is een aanrader. Ietwat prijzig, maar wel heel goede kwaliteit en handige indelingen. Worden veel door militairen gebruikt ook.
 3. Ah zo, dank voor de reactie. Verkeerd gelezen dus.
 4. Haal dan meteen alles weg, dit is beetje halfbakken werk. Zo geen dank.
 5. Die russen doen toch niet altijd alles als boefjes?
 6. Een soort anabolen voor je hersenen zoek je dus, als dat toch eens zou bestaan had je niet hoeven te zoeken denk ik zomaar. Het beste wat je nu kan gebruiken is iets met een bloeddruk en diploma's aan de muur..
 7. Publieke terechtstellingen zijn goed voor het imago. Bovendien verdenk ik hier enkele van het hebben van een ietwat narcistische persoonlijkheid, je kan het ze niet kwalijk nemen. Je zin doordrijven door forumregels te laten veranderen is ook best gek trouwens. Spiegelpsychologie moet je maar eens googlen is mijn tip.
 8. Ik word sowieso opgelicht met gereedschap, het meeste wat ik ermee doe mislukt.
 9. Ik heb wat van die 45 cent fluitjes. En mijn oud defensie fluitje Alleen niet standaard in de edc, wel in BOB en bushcraft tas, toch eens over nadenken om misschien wat luidere aan te schaffen en op de man te gaan dragen.
 10. Ik ga morgen lekker de hele dag slapen. Nu en morgen nachtdienst dus kom ik lekker onder dat verplichte jolige gebeuren uit.
 11. Motorkleding op weg naar het werk. (behalve bij sneeuw) In mijn tas zit de ghb/edc/eten/drinken gereedschapjes. Eenmaal op het werk gewoon spijkerbroek, tshirt kort of lange mouwen. Daar een winterjas en vest hangen en schoenen liggen. Momenteel vans, daarvoor all stars. Binnen 10 minuten scheuren ben ik trouwens op mijn werk, dus uitgebreide ghb gebeuren heb ik niet in mijn werktas. Zaklampje, multitool en wat motorgereedschapjes.
 12. Op naar Bever oid en passen, passen en nog is passen. Al je de juiste heb, draag die een dagje binnen in huis. Nieuw mag je ze nog ruilen namelijk, buiten gedragen niet.
 13. Bijdehante jongeren, gestolen fiets, inbrekers en een drugspand in de buurt.Nou wat een ellende zeg. Dit was in het vorige millennium al aan de hand in de betere buurten hier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...