Ga naar inhoud

larik

Lid
 • Aantal items

  607
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door larik

 1. Hier @JJ&A wel een zwarte, maargoed. Je hebt ze ook volledig olijfgroen. Grijs ken ik niet. https://www.militarycollectibles4u.nl/a-38120672/uitrusting-overig/militaire-rugzak-sting-80-liter-origineel-koninklijke-marine-of-kmar-zwart/#description
 2. Net niet te doen om dan nog op de fiets naar m'n werk te gaan. Het is natuurlijk wel weer mooi om te zien wat je allemaal kunt, als je geld zat hebt. Kom ik aan met een extra slot op de voordeur.
 3. larik

  Kind wil zakmes

  Beter een goed en 'veilig' kindermes kopen van bv victorinox of opinel en samen ermee aan de slag, dan dat ze zelf een gevaarlijk prut ding kopen en stiekem gaan klooien. Absoluut doen, vind ik.
 4. Het merk tasmanian tiger is een aanrader. Ietwat prijzig, maar wel heel goede kwaliteit en handige indelingen. Worden veel door militairen gebruikt ook.
 5. Ah zo, dank voor de reactie. Verkeerd gelezen dus.
 6. Haal dan meteen alles weg, dit is beetje halfbakken werk. Zo geen dank.
 7. Die russen doen toch niet altijd alles als boefjes?
 8. Een soort anabolen voor je hersenen zoek je dus, als dat toch eens zou bestaan had je niet hoeven te zoeken denk ik zomaar. Het beste wat je nu kan gebruiken is iets met een bloeddruk en diploma's aan de muur..
 9. Publieke terechtstellingen zijn goed voor het imago. Bovendien verdenk ik hier enkele van het hebben van een ietwat narcistische persoonlijkheid, je kan het ze niet kwalijk nemen. Je zin doordrijven door forumregels te laten veranderen is ook best gek trouwens. Spiegelpsychologie moet je maar eens googlen is mijn tip.
 10. Ik word sowieso opgelicht met gereedschap, het meeste wat ik ermee doe mislukt.
 11. Ik heb wat van die 45 cent fluitjes. En mijn oud defensie fluitje Alleen niet standaard in de edc, wel in BOB en bushcraft tas, toch eens over nadenken om misschien wat luidere aan te schaffen en op de man te gaan dragen.
 12. Ik ga morgen lekker de hele dag slapen. Nu en morgen nachtdienst dus kom ik lekker onder dat verplichte jolige gebeuren uit.
 13. Motorkleding op weg naar het werk. (behalve bij sneeuw) In mijn tas zit de ghb/edc/eten/drinken gereedschapjes. Eenmaal op het werk gewoon spijkerbroek, tshirt kort of lange mouwen. Daar een winterjas en vest hangen en schoenen liggen. Momenteel vans, daarvoor all stars. Binnen 10 minuten scheuren ben ik trouwens op mijn werk, dus uitgebreide ghb gebeuren heb ik niet in mijn werktas. Zaklampje, multitool en wat motorgereedschapjes.
 14. Op naar Bever oid en passen, passen en nog is passen. Al je de juiste heb, draag die een dagje binnen in huis. Nieuw mag je ze nog ruilen namelijk, buiten gedragen niet.
 15. Bijdehante jongeren, gestolen fiets, inbrekers en een drugspand in de buurt.Nou wat een ellende zeg. Dit was in het vorige millennium al aan de hand in de betere buurten hier.
 16. Sambal net op de bami gedaan, 2 weken over datum maar prima te doen. Wel in koelkast bewaar ik het trouwens.
 17. Heb tegenwoordig alleen maar een zwitsers mes, firesteel en klein lampje. Horloge en telefoon is meer standaard dan edc wat ik als extraatje zie.
 18. Ik heb voor de hikes een Jack Wolfskin Gossamer, 1 persoon tent. Beetje een bivy waar je in kan kruipen. Binnen en buiten tent zonder ruimte voor de tas. Wel je schoenen passen net in een soort onderdakje. Bevalt mij prima en dat voor 100 euro, iets van 1 kilo weegt ie. Met stiekeme zaken als bushcraft (iets minder legaal waar ik ga) heb ik tarp en bivakzak KL, zwaarder maar ook heerlijk. (2x zo zwaar als de jwg schat ik in)
 19. Ik haat koninginnen dag, dus koningsdag zal ik ook wel kut vinden. Kost teveel, zijn amper Nederlands die lieden, ze schijnen wel goed voor connecties enzo te zijn. Heeft het gewone volk geen kut aan verder, ik word er niet rijk van iig. Maarja, wie moet anders ons uithangbord zijn? Rutte? En daarna Samson of die downie van de SP? Beter dan Maxima word het niet, haar oudste dochter ook niet trouwens. Sja, dillema. Ik merk er weinig dat ze er zijn, dat wil zeggen laat maar lekker zitten ik heb er geen last van. Onee, laat ze maar lekker oprotten en een baantje bij de aldi ofzo zoeken, als ik nu niks van ze merk, heb ik er al helemaal geen last van als ze opgerot zijn.
 20. larik

  Brand kanaal tunnel ?

  Een meute hou je niet tegen nee alleen in een tunnel vol auto's zit je niet niet in een tunnel volgepropt met mensen. Genoeg schuilplekken dankzij die auto's en alsof ze massaal tegelijk op een kluitje jouw kant op komen rennen. Je houd ze niet tegen nee als ze op je afkomen alleen het zal wel meevallen met zo een scenario. Een held ala stalone in daylight zal er vast ook niet aanwezig zijn trouwens.
 21. Waarom? Koop je alles wat je mooi vind, knuffel je iedereen die je aardig vind, sla je iedereen die je stom vind, geef je geld aan iedereen die je zielig vind etc..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...