Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Geert

Leden
 • Aantal items

  6806
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

Geert won de laatste dag op 9 augustus 2015

Geert had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5594 Uitstekend

Over Geert

 • Titel
  SHTF Expert
 • Verjaardag 02/28/1961

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  tussen Gent en Brugge
 • Interesses
  jagen koken
 • Beroep
  aannemer bouwbedrijf
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Hard brood is niet hard .

  Geen brood dat is hard.

 2. Geert

  1300

  @zippo gefeliciteerd.
 3. Ook ik moet even slikken . Net na mijn derde jaar hier aanwezig lees ik dat . Het gaat jullie goed. De gene die mij willen weten te vinden wel ik hoor het wel . Geert
 4. ( Belgische wet geving ) Zolang je het enkel priv├ę geen probleem. Gebruik je het voor derden moet het gekeurd worden en moet er een jaartal op staan .
 5. Geert

  Kippen

  Mijn moeder zegt dat je altijd een oneven aantal kippen moet hebben . Zij houd al meer dan 80 jaar kippen . Het heeft temaken met ruzie maken als ze op een klein beloop lopen .
 6. Geert

  Pepers kweken - vragen

  Dus @MyronPrps ja je leest het goed . Volgend jaar moet je niet alleen jou hond uitlaten maar ook jou peperplant
 7. In de sneeuw gaan lopen . Ik weet het niet . Ik loop al moeilijk op asfalt. Al train ik al een paar weken . Twee of drie maal per week gaan wandelen liefst met slecht weer . Vandaag een 10 tal km. in 82min niet slecht voor een mankepoot . Toch kies ik voor de bug in maar ik oefen ook op bug out.
 8. Het enige karretje met een wiel waar ik ervaring mee heb is een kruiwagen. Maar dat heeft natuurlijk geen zicht daar mee op stap te gaan . Of toch @JamHard
 9. Ik kijk maar heel weinig tv maar die aflevering heb ik gezien . Allee toch een stuk .
 10. Ik ben altijd geïnteresseerd in iets goedkoop dat ook goed koop is .
 11. Ok bedankt voor jou uitleg . Al staan er in jou lijst nog een aantal dingen die ik niet ken . Ben niet zo bekend met wereld keuken . Ik heb ( had ) ook een overvloed aan peper in mijn moestuin. Naam soort onbekend. Ik had er zoveel dat ik er niet wist wat ik er mee moest aanvangen. Naast weggeven heb ik een poging gedaan ze te drogen , in openlucht maar ook binnen huis . Ik heb er ook op olie gezet . En op azijn . En er natuurlijk in alle mogelijke manieren n onmogelijk gerechten gedaan . Nu nog een vraag over jou saus. Hoelang bewaard dat ? ps. Ik had ook een topic geopend over mijn pepers maar daar heb jij niet op gereageerd. Omdat je hier nog niet was .
 12. Nu mijn vraag . Voor wat gebruik je het . Is het warm of koud te eten . maar vooral is dit een eigen respect hoe kom je er op waar haal je het vandaan ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...